Lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Vänersborg

Se lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Vänersborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vänersborg som finns hos arbetsgivaren.

Frisörstol uthyres (1 jobb)

Ansök    Feb 26    Legolas Barnomsorg AB    Frisör
Vi söker kreativa och passionerade frisörer som vill vara en del av vår nyöppna salong, Studio 365. Vår salong är centralt belägen i Vänersborg och nära till allt. Just nu håller vi på att bygga ett nytt team som ska kännetecknas av en högklassig service med kunden i fokus. Vi söker därför dig som har en frisörutbildning, har hunnit jobba några år och har kanske en egen kundkrets. Möjlighet till att få nya kunder finns. Vi lägger stor vikt vid personlig... Visa mer
Vi söker kreativa och passionerade frisörer som vill vara en del av vår nyöppna salong, Studio 365.
Vår salong är centralt belägen i Vänersborg och nära till allt.
Just nu håller vi på att bygga ett nytt team som ska kännetecknas av en högklassig service med kunden i fokus.
Vi söker därför dig som har en frisörutbildning, har hunnit jobba några år och har kanske en egen kundkrets. Möjlighet till att få nya kunder finns.
Vi lägger stor vikt vid personlighet och en vilja att utvecklas.
Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Frisör /nagelterapeut

Ansök    Feb 22    JOLYSH MARVELLOUS NAILS    Frisör
Vi söker en praktikant frisör eller nagelterapeut . Vid frågor kontakta oss på nummer 073-4259257 Vänersborg ,Edsgatan 1a Visa mer
Vi söker en praktikant frisör eller nagelterapeut .
Vid frågor kontakta oss på nummer 073-4259257
Vänersborg ,Edsgatan 1a Visa mindre

Massageterapeut

Relaxx Floating söker en extra massageterapeut. Du ska ha utbildning och erfarenhet inom området. Positiv, arbetsam och ärlig. Salongen är 15 år med ett väl upparbetat kundunderlag. Därför är det viktigt med god vana i såväl teknik som bemötande av kunden. Vi är ett litet team på salongen, hudterapeut, massageterapeut, undersköterska och ägare. Vi trivs fint ihop, hjälps åt och har en härlig stämning. Så stor vikt läggs på social kompetens. Lön och förs... Visa mer
Relaxx Floating söker en extra massageterapeut. Du ska ha utbildning och erfarenhet inom området. Positiv, arbetsam och ärlig.
Salongen är 15 år med ett väl upparbetat kundunderlag. Därför är det viktigt med god vana i såväl teknik som bemötande av kunden.
Vi är ett litet team på salongen, hudterapeut, massageterapeut, undersköterska och ägare. Vi trivs fint ihop, hjälps åt och har en härlig stämning. Så stor vikt läggs på social kompetens.
Lön och försäkringar enligt avtal och överenskommelse.
Timanställning
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Stylist & Photographer, Varner Retail Vänersborg

Ansök    Jan 25    Varner Retail AB    Stylist
Varner söker dig som vill jobba med styling & fotografi i en kreativ miljö och bli en del av vårt kompetenta team som dagligen arbetar med studiofotografering och produktion till Varners webshopar. Det är helt avgörande att du delar teamets starka passion för mode och fotografi då dina ansvarsområden inkluderar både styling och förberedande arbete inför produktion samt fotografi i studiomiljö på modell och produkt. Du förväntas hålla dig uppdaterad på r... Visa mer
Varner söker dig som vill jobba med styling & fotografi i en kreativ miljö och bli en del av vårt kompetenta team som dagligen arbetar med studiofotografering och produktion till Varners webshopar.

Det är helt avgörande att du delar teamets starka passion för mode och fotografi då dina ansvarsområden inkluderar både styling och förberedande arbete inför produktion samt fotografi i studiomiljö på modell och produkt.

Du förväntas hålla dig uppdaterad på rådande och kommande trender. Skaffa dig djup kännedom om de varumärken vi marknadsför och deras identitet, samt inkorporera detta i vår presentation av varumärket online. Ditt jobb är att skapa inspirerande looks och styling som är kommersiellt gångbara och går i linje med våra brands DNA och kund.

I fotostudion arbetar du nära teamet med övriga fotografer och stylister, assistenter och teamleader samt rapporterar till Studio Manager.
För att lyckas i denna roll krävs det att du är kommunikativ och duktig på att arbeta med andra. Du planerar dina uppgifter och levererar mot mål, men har även förmågan att anpassa dig efter förändringar i arbetsprocessen.

Vi tror att du är:

- Noggrann och strukturerad.
- Kreativ och motiverad att lära dig nya saker.
- Positiv, energisk och van att arbeta tätt i team.
- Har flytande språkkunskaper i svenska och engelska.
- Har erfarenhet av arbete i Excel, PLM-system och Adobe Photoshop.
- Har erfarenhet av studiofotografering eller stylistuppdrag.

Meriterande:

- Utbildning inom digital bildhantering och fotografi.
- Kunskap inom hårstyling och make-up.

Vi kan erbjuda dig:

- En positiv och omväxlande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.
- Kompetenta och engagerade kollegor.
- Moderna och inspirerande fotostudios och kontorsmiljöer.
- Generös personalrabatt i alla Varners brands.

Anställningen är ett vikariat med start 1 april 2023 tom 28 februari 2024 och tjänsten utgår från Varners kontor i Vänersborg.

Hos Varner blir du del av en helt unik kultur som kan beskrivas som inkluderende och positiv. Du får fantastiska kollegor som är sällskapliga, sociala och får energi av att lyckas tillsammans som team. Vi glädjer oss att höra från dig!

Skicka din ansökan snarast möjligt då intervjuer sker löpande, dock senast 28 februari.

Har du en portfolio eller motsvarande så får du gärna bifoga detta i din ansökan.

Frågor om anställningen hänvisas till Studio Manager [email protected]

Varner är en av Skandinaviens största modekoncerner och består av flera högprofilerade kedjor; Cubus, Dressmann, Bik Bok, Carlings, Volt, Junkyard och Levi’s Store. Verksamheten omfattar idag 6 nätbutiker och över 1200 fysiska butiker i Norge, Sverige, Finland, Island och Danmark.

Varje dag sätter 8 500 engagerade medarbetare kunderna i centrum för att ge dem den bästa shoppingupplevelsen. Sedan den första butiken öppnades i Oslo för snart 60 år sedan har vi haft en fantastisk utveckling och tillväxt.

Nyckeln till vår framgång ligger i vår kultur och våra värderingar. Vi älskar att skapa resultat. Hos oss är det högt i tak och vi har kul tillsammans. Samtidigt tar vi ansvar för varandra, för miljön, för klimatet och samhället omkring oss.

Varner Service Office ligger i fräscha och moderna lokaler i Solna, Stockholm. Vårt huvudkontor ligger i Norge och vi har även ett kontor i Finland. Visa mindre

Massör

Nu söker vi nya kollegor i kliniken! Vi söker dig som är smart, trevlig och kunnig med erfarenhet inom massage och massage terapi! det spelar ingen roll hur länge erfarenhet du har, vi vill helst att du har provat att jobba som massör tidigare! Vi kommer att träffa dig personligen och du ska prova massera en person under träffen! Du bor helst i Vänersborg/ trollhättan område! Du får betalt per timme. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mer
Nu söker vi nya kollegor i kliniken! Vi söker dig som är smart, trevlig och kunnig med erfarenhet inom massage och massage terapi! det spelar ingen roll hur länge erfarenhet du har, vi vill helst att du har provat att jobba som massör tidigare!
Vi kommer att träffa dig personligen och du ska prova massera en person under träffen!
Du bor helst i Vänersborg/ trollhättan område!
Du får betalt per timme.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Relaxx Floating söker Massageterapeut

Salongen med sina snart 14 år har ett väl upparbetat kundunderlag och gott rykte. Vårt lilla team, förutom massör, består av hudterapeut, undersköterska samt ägare. Vi trivs fint ihop, hjälps åt och har en härlig stämning. Så stor vikt läggs på social kompetens. Vi har som krav att man är diplomerad massageterapeut med minst några års erfarenhet. God vana i såväl teknik som bemötande av kunden. Positiv, ärlig och lyhörd. Lön och försäkringar enligt avtal... Visa mer
Salongen med sina snart 14 år har ett väl upparbetat kundunderlag och gott rykte. Vårt lilla team, förutom massör, består av hudterapeut, undersköterska samt ägare. Vi trivs fint ihop, hjälps åt och har en härlig stämning. Så stor vikt läggs på social kompetens.
Vi har som krav att man är diplomerad massageterapeut med minst några års erfarenhet. God vana i såväl teknik som bemötande av kunden. Positiv, ärlig och lyhörd.
Lön och försäkringar enligt avtal och överenskommelse.
Timanställning 50-60%Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör

Ansök    Nov 17    Khalil, Adil    Damfrisör
Hej frisör salongen SVANEN I VÄNERSBORG söker en kvinnliga med arbetare. Arbetes uppgifter du ska kunna ögonfransar klippning färga hår. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej frisör salongen SVANEN I VÄNERSBORG söker en kvinnliga med arbetare. Arbetes uppgifter du ska kunna ögonfransar klippning färga hår.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Skönhetssalong söker dig

Ansök    Feb 19    Fiorna AB    Massör/Massageterapeut
Hejsan ! Vi söker en person som har erfarenhet eller utlbildad som massageterapeut. Vår versamhet har funnit i Överbyköpcenter över 10 år . Vi vill erbjuder mera tjänster i vår salon därför söker vi en person som är väldigt duktigt på massage . Våra pedikyr tjänster är väldigt omtyckt därför vi vill gärna samt arbeta med en duktigt massageterapeut så att förbättra tjänster och lockar mera kunder . Vi tar gärna emot person som är ambitiös och seriös med jo... Visa mer
Hejsan ! Vi söker en person som har erfarenhet eller utlbildad som massageterapeut. Vår versamhet har funnit i Överbyköpcenter över 10 år . Vi vill erbjuder mera tjänster i vår salon därför söker vi en person som är väldigt duktigt på massage . Våra pedikyr tjänster är väldigt omtyckt därför vi vill gärna samt arbeta med en duktigt massageterapeut så att förbättra tjänster och lockar mera kunder . Vi tar gärna emot person som är ambitiös och seriös med jobbet för att många har skickat CV till oss när vi kontakta hörs inte av sig . Vi ser fram emot att samarbeta med er ! Visa mindre

Skönhetssalong söker dig

Ansök    Jan 7    Fiorna AB    Nagelterapeut/Nagelteknolog
Hejsan ! Vi söker en erfarenhet eller utlbildad person inom skönhets ( manikyrist , pedikyrist ,ögonfransar fransstylist , massageterapeut ). Ni som har jobbat en av de yrket förut är välkomna till oss . Vi tar gärna emot person som är ambitiös och seriös med jobbet för att många har skickat CV till oss när vi kontakta hörs inte av sig . Vi befinner oss i Etagehuset i Överby köptcenter . Våra salon har funnit där över 10 år . Vi ser fram emot att samarbeta... Visa mer
Hejsan ! Vi söker en erfarenhet eller utlbildad person inom skönhets ( manikyrist , pedikyrist ,ögonfransar fransstylist , massageterapeut ). Ni som har jobbat en av de yrket förut är välkomna till oss . Vi tar gärna emot person som är ambitiös och seriös med jobbet för att många har skickat CV till oss när vi kontakta hörs inte av sig . Vi befinner oss i Etagehuset i Överby köptcenter . Våra salon har funnit där över 10 år . Vi ser fram emot att samarbeta med er ! Visa mindre

Relaxx Floating söker Massageterapeut / Thaimassör

Relaxx Floating söker massageterapeut. Du ska ha utbildning och erfarenhet inom området. Positiv, arbetsam och ärlig. Salongen är 12 år med ett väl upparbetat kundunderlag. Därför är det viktigt med god vana i såväl teknik som bemötande av kunden. Vi är ett litet team på salongen, hudterapeut, massageterapeut, undersköterska och ägare. Vi trivs fint ihop, hjälps åt och har en härlig stämning. Så stor vikt läggs på social kompetens. Lön och försäkringar ... Visa mer
Relaxx Floating söker massageterapeut. Du ska ha utbildning och erfarenhet inom området. Positiv, arbetsam och ärlig.
Salongen är 12 år med ett väl upparbetat kundunderlag. Därför är det viktigt med god vana i såväl teknik som bemötande av kunden.
Vi är ett litet team på salongen, hudterapeut, massageterapeut, undersköterska och ägare. Vi trivs fint ihop, hjälps åt och har en härlig stämning. Så stor vikt läggs på social kompetens.
Lön och försäkringar enligt avtal och överenskommelse.
Timanställning ca 50% - 70%
#jobbjustnu Visa mindre

Nagelsalong söker dig

Ansök    Aug 23    Fiorna AB    Nagelterapeut/Nagelteknolog
Hejsan ! Vi söker en erfarenhet eller utlbildad person inom skönhets ( manikyrist , pedikyrist ,ögonfransar fransstylist , massageterapeut ). Ni som har jobbat en av de yrket förut är välkomna till oss . Vi tar gärna emot person som är ambitiös och seriös med jobbet för att många har skickat CV till oss när vi kontakta hörs inte av sig . Vi befinner oss i Etagehuset i Överby köptcenter . Våra salon har funnit där över 10 år . Vi ser fram emot att sama... Visa mer
Hejsan ! Vi söker en erfarenhet eller utlbildad person inom skönhets ( manikyrist , pedikyrist ,ögonfransar fransstylist , massageterapeut ). Ni som har jobbat en av de yrket förut är välkomna till oss . Vi tar gärna emot person som är ambitiös och seriös med jobbet för att många har skickat CV till oss när vi kontakta hörs inte av sig . Vi befinner oss i Etagehuset i Överby köptcenter . Våra salon har funnit där över 10 år . Vi ser fram emot att samarbeta med er ! Visa mindre