Lediga jobb som Administrativ assistent i Vänersborg

Se lediga jobb som Administrativ assistent i Vänersborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vänersborg som finns hos arbetsgivaren.

Vikariat administratör till Skolstödsenheten, Vänersborg

Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndi... Visa mer
Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndigheten har cirka 1 200 medarbetare och verksamhet i hela landet.

Som medarbetare hos oss får du arbeta för allas lika värde i en organisation där delaktighet och engagerade medarbetare värderas högt. Vi ser ett stort värde i att ha medarbetare som mår bra och satsar därför mycket på friskvård och kompetensutveckling. Hos oss har du frihet att påverka ditt arbete. Mer om vad vi erbjuder kan du läsa på www.spsm.se/ledigajobb


ARBETSUPPGIFTER
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är elev- och skolskjutsadministration. I arbetet ingår även posthantering och övrig skoladministration I arbetet som skolskjutsadministratör ingår utöver den administrativa delen kontakter med taxibolag, vårdnadshavare, skolans taxivärd och elever. Elevadministratören bistår skolans chefer och utgör ett nav i skolans administration. Arbetet innebär att hantera administrativa, ofta digitala, stödsystem. Arbetet leds av en chef inom skolstödsenheten men innebär samtidigt ett nära samarbete med skolans ledning.

Det finns myndighetsövergripande nätverk för elev-respektive skolskjutsadministratörer som finns placerade från Umeå till Lund.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• gymnasial utbildning inom området administration eller motsvarande
• erfarenhet av att arbeta som kvalificerad administratör inom skolverksamhet
• en väl utvecklad kommunikativ förmåga
• dokumenterad vana vid administrativa stöd- och it-system
Det är meriterande om du har:
• erfarenhet av arbete i elevadministrativa program
• eftergymnasial områdesrelevant utbildning

Personliga egenskaper
• Visar engagemang i ditt arbete
• Är serviceinriktad och lyhörd för verksamhetens behov
• Är kvalitetsmedveten, noggrann och strukturerad
• Kan planera ditt arbete och arbeta såväl självständigt som i team
• Tycker om variationen arbetet erbjuder och gör rätt prioritering bland arbetsuppgifterna
• Skapar goda samarbetsrelationer med såväl chefer och skolpersonal som administrativ personal

Du ska vara beredd på att lära dig kommunicera på teckenspråk om du inte redan kan detta.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighetÖVRIGT
Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Utdrag från belastningsregistret ska visas upp inför anställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Förrättningsassistent, Vänersborg

Ansök    Mar 28    Lantmäteriet    Administrativ assistent
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang. Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en ... Visa mer
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som förrättningsassistent är omväxlande och stimulerande och du arbetar i team med andra roller, t ex förrättningslantmätare och mätingenjörer. Teamarbetet kan även innebära handläggning i våra förrättningsärenden.

Du får en viktig roll i vårt arbete med fastighetsbildning där du bland annat bidrar till att våra administrativa arbetsuppgifter blir utförda på ett kvalitativt och kostnadseffektivt sätt, samt att administration av ärenden inom fastighetsbildningsförrättning hanteras effektivt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du som söker har något av följande; yrkeshögskoleutbildning i för tjänsten relevant område, utbildning till juridisk assistent eller gymnasieexamen från högskoleförberedande program och erfarenhet som mäklarassistent eller administration inom juridisk verksamhet. Vi ser också att du har en god förmåga att kommunicera på svenska i såväl skrift som tal.

Det är meriterande med erfarenhet av administration inom fastighetsrätt och/eller erfarenhet från förrättningshandläggning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då vi arbetar i tillsammans i team. Även våra kunder förväntar sig ett bra bemötande i kombination med snabb och enhetlig service som håller hög kvalitet från myndigheten. Därför vill vi att du är en person som har lätt för att skapa struktur, identifierar behov och finner lösningar på behoven. Då tjänsten kräver interna och externa kontakter - fysiska på plats, via telefon, via videomöten och även i text - så krävs att du är bekväm med alla dessa kontaktformer och kan anpassa kontakten till mottagarens behov.

ÖVRIGT
På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Hos oss har du möjlighet att utföra arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Det är verksamheten och gällande regelverk som styr. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Administratör

Är du en skicklig administratör och intresserad av juridiska frågor? Är du noggrann och en fena på goda relationer? Vi söker dig som vill göra skillnad för Sveriges hyresgäster genom att bidra med administrativt stöd till Hyresgästföreningens juridiska enhet i Vänersborg.   Om uppdraget Din roll är bred och består tex av att bistå jurister och ärendehandläggare i deras dagliga arbete genom att bereda ärenden. Du registrerar inkommande handlingar i vårt ... Visa mer
Är du en skicklig administratör och intresserad av juridiska frågor? Är du noggrann och en fena på goda relationer? Vi söker dig som vill göra skillnad för Sveriges hyresgäster genom att bidra med administrativt stöd till Hyresgästföreningens juridiska enhet i Vänersborg.

 

Om uppdraget

Din roll är bred och består tex av att bistå jurister och ärendehandläggare i deras dagliga arbete genom att bereda ärenden. Du registrerar inkommande handlingar i vårt ärendehanteringssystem och fördelar ärenden till jurister och ärendehandläggare. Du ansöker om anstånd hos domstolar, gör enklare rättsutredningar och informerar medlemmarna om handläggningen. I rollen ingår också enklare juridisk rådgivning, att sammanställa och presentera enhetens statistik, och kontorsgöromål.

 

Din bakgrund

Du har gymnasieexamen och goda kunskaper i word, powerpoint och excel. Har du även språkkunskaper och erfarenhet från föreningsarbete, eller god kännedom om bostadssektorn är detta meriterande.

 

Dina egenskaper

För att trivas och känna att du lyckas i den här rollen behöver du vara noggrann och kvalitetsmedveten person med kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du utvecklar och behåller goda relationer med andra människor och trivs med att arbeta i grupp.  Du är en stabil person som hanterar pressade situationer med lugn.

 

Att arbeta hos oss

Hyresgästföreningen är en modern och stark folkrörelse med över en halv miljon medlemmar. Vi driver bostadsfrågor i både stort och smått - allt från omfattande lagförändringar till den lilla lekplatsen på gården som behöver rustas upp. Vi arbetar för ett samhälle där alla ska ha rätt att bo, råd att bo och ha inflytande över sitt boende.  På det sättet deltar vi i samhällsutvecklingen, driver på och tar ansvar för den.

 

Mångfald och en humanistisk grundsyn är viktiga värden i vår organisation och en självklarhet för oss alla som arbetar här. Hos oss möts du av engagerade och trevliga kollegor och kommer till en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och bra anställningsvillkor.  Hos oss är varje medarbetare viktig för hyresgästerna varje dag. Vid några tillfällen per år skapar vi extra energi och engagemang genom att arbeta tillsammans med samma arbetsuppgift oavsett vilken roll vi har till vardags. Då träffar eller ringer vi hyresgästerna och pratar om exempelvis tryggheten i kvarteret. På hyresgästföreningen.se kan du läsa mer.

 

Välkommen med din ansökan senast den 30/6! Intervjuer sker löpande och rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta enhetschef Lennart Björkman, 010-459 14 08. Våra fackliga representanter är för Saco, Jakob Agirman, 010-4591418 och för Handels, Ulf Hallman, 010-459 14 20.

 

Hyresgästföreningen finns över hela Sverige, indelat i nio regioner runt om i landet och ett förbundskontor i Stockholm. Vi är cirka 9 000 förtroendevalda och 850 anställda som tillsammans arbetar för att du och dina grannar ska ha ett bra boende. Med en stark lokal närvaro i bostadsområdet är vi den naturliga mötesplatsen för boendefrågor. Tillsammans gör vi skillnad för dagens och morgondagens hyresgäster. Visa mindre

Samordnare till Regionstyrelsen

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? På Koncernkontoret arbetar vi dagligen med att göra skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare. Regionstyrelsen i Västra Götaland har sitt säte i Vänersborg. Styrelsen består av 15 regionråd, vilka får sitt administrativa stöd av en grupp administratörer/sekreterare. Vi söker nu en ny medarbetare till... Visa mer
Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? På Koncernkontoret arbetar vi dagligen med att göra skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare.

Regionstyrelsen i Västra Götaland har sitt säte i Vänersborg. Styrelsen består av 15 regionråd, vilka får sitt administrativa stöd av en grupp administratörer/sekreterare. Vi söker nu en ny medarbetare till denna grupp. Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största arbetsgivare.

Ditt uppdrag


Arbetet som samordnare innebär:

- Vara administrativt stöd åt våra politiska partier i regionstyrelsen
- Vara behjälplig med teknisk support till förtroendevalda och medarbetare, såväl datorer som telefoner och läsplattor (LITA)
- Hantering av beställningar av utrustning, behörigheter för IT (LITA)
- Bokning av resor, hotell och konferenser
- Hantering av kallelser/inbjudan
- Hantera reseräkningar, arvoden och liknande
- Hantering av inkommande post
- Uppgifter av representationskaraktär på Residenset
- Övrig administrativ service till bland annat regionråd
- Att vara konferensansvarig
- Viss del ekonomiredovisning och fakturahantering

Vad kan vi erbjuda dig?


För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av gemenskap, engagemang och glädje. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling.

För att lyckas i rollen behöver du:

Du ska ha 3-årigt gymnasium gärna med påbyggnad av t ex IT, ekonomi eller administration alternativt lämplig högskoleutbildning. Du har ett digitalt arbetssätt och mycket god kunskap om MS Office är ett krav. Du har kunskap och förståelse för olika kommunikationssystem och du är inte rädd för att lära dig ny teknik.

Du kan uttrycka dig väl på svenska i både i tal och skrift och behärskar engelska väl i tal och skrift.

Stresstålighet samt stor simultankapacitet är ett krav och du är bra på ordning och reda. Du behöver förutom att ha god administrativ förmåga också ha god/mycket god IT- och systemkunskap, ha gott sifferminne och vara utvecklingsorienterad. Du måste vara beredd på varierande arbetsuppgifter, både av ad-hoc-karaktär och mer långvariga uppgifter.

Du ska ha god samarbetsförmåga och tidvis vara beredd på ett högt arbetstempo, ha initiativkraft och vara flexibel. Att du är öppen för förändringar ser vi som en självklarhet. Du har ett gott bemötande och är serviceinriktad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Det är viktigt för oss att du kan arbeta utifrån vår värdegrund:

- Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
- Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
- Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt

Tjänsten har sin placering inom regionstyrelsens politiska kanslier på Residenset i Vänersborg men är helt opolitisk.

Du bör vara beredd att arbeta på annan tid än dagtid om så krävs.

Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”.

Vi eftersträvar jämlikhet för alla medarbetare, att de trivs på arbetsplatsen och värnar om en god balans mellan arbetsliv och privatliv.


Läs om våra förmåner: https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner/

Läs mer om vår verksamhet här: http://www.vgregion.se/om-vgr/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Tolksamordnare

Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tills... Visa mer
Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tillsammans har vi kraft att förändra.Beskrivning
Tolkverksamheten vänder sig till personer som är döva, hörselskadade, personer med dövblindhet och personer med funktionsnedsättning som rör röst, tal eller språk.

Servicen är också till för personer som kommer i kontakt med ovanstående grupper. Tolkverksamheten erbjuder vardagstolkning inom hela Västra Götalandsregionen enligt 8 kap 7 § Hälso- och sjukvårdslagen (2017:30). Tolkverksamheten erbjuder tolkservice dygnet runt, årets alla dagar. Syftet är att utifrån tolkanvändarens behov göra kommunikation möjlig genom olika tolkmetoder.  

Tolkverksamhetens personal består av teckenspråks/-dövblindtolkar, skrivtolkar, talstödstolkar och administrativ personal. Tolkverksamheten är uppdelad i tolkområde norr med tolkcentraler i Vänersborg och Skövde, tolkområde söder med tolkcentraler i Göteborg och Borås samt en administrativ enhet (BAS) i Vänersborg.

Arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att samordna tillgängliga tolkresurser till de tolkbeställningar vi tar emot och registrera i BAS-enhetens beställningsfunktion från ovanstående grupper. Tolkuppdragen ska samordnas på tolk så att de blir utförda med så god kvalitet och ekonomisk strategi som möjligt, utifrån politiskt fastställda kriterier för prioriteringar. 

Även andra administrativa uppgifter ingår såsom exempelvis registervård, kontakter med andra regioners tolkcentraler, privata tolkföretag,  beräkningar, schemaplanering, fördelning av kostnader. 

Kvalifikationer
Du ska ha minst 3-årig gymnasieutbildning med inriktning mot administration, ekonomi eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du ska ha goda kunskaper i svenska och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är meriterande om du kan teckenspråk. Vi ser positivt på om du har intresse för IT, har god datakunskap och behärskar programmen i Office-paketet väl.

Vi söker dig som är effektiv i din administration och har koll på dina arbetsuppgifter, både i närtid och på sikt. Du har förmågan att se vad som behöver göras och kan prioritera om. 

Vi är en liten arbetsgrupp på tio personer och arbetet innebär att man både arbetar självständigt och tillsammans i grupp. Trivs du med att lösa uppgifter du tidigare kanske inte har erfarenhet av, kan ta ansvar för att utveckla och förbättra arbetsplatsen utifrån kollegors behov, mål och kundfokus men också har förmågan att sätta upp och/eller följa riktlinjer är du rätt person för oss. 

Vår verksamhet har olika flöden under året från inkommen tolkbeställning till utfört tolkuppdrag och periodvis sker arbetet i högt tempo, vi söker därför dig som är stabil, trygg i dig själv och kan behålla fokus även i situationer med hög arbetsbelastning.  

Övrigt
Inom Habilitering & Hälsa strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.? 

Du kan läsa mer om Tolkverksamheten på vår webbplats.?http://www.vgregion.se/sv/Habilitering-och-halsa/Vara-verksamheter/Tolkverksamheten/? 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Samordnare till Regionstyrelsen

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? På Koncernkontoret arbetar vi dagligen med att göra skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare. Regionstyrelsen i Västra Götaland har sitt säte i Vänersborg. Styrelsen består av 15 regionråd, vilka får sitt administrativa stöd av en grupp administratörer/sekreterare. Vi söker nu en ny medarbetare till... Visa mer
Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? På Koncernkontoret arbetar vi dagligen med att göra skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare.

Regionstyrelsen i Västra Götaland har sitt säte i Vänersborg. Styrelsen består av 15 regionråd, vilka får sitt administrativa stöd av en grupp administratörer/sekreterare. Vi söker nu en ny medarbetare till denna grupp. Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största arbetsgivare.

Ditt uppdrag


Arbetet som samordnare innebär:

- Vara administrativt stöd åt våra politiska partier i regionstyrelsen
- Vara behjälplig med teknisk support till förtroendevalda och medarbetare, såväl datorer som telefoner och läsplattor (LITA)
- Hantering av beställningar av utrustning, behörigheter för IT (LITA)
- Bokning av resor, hotell och konferenser
- Hantering av kallelser/inbjudan
- Hantera reseräkningar, arvoden och liknande
- Hantering av inkommande post
- Uppgifter av representationskaraktär på Residenset
- Övrig administrativ service till bland annat regionråd
- Att vara konferensansvarig
- Heromarapportör för koncernkontoret 
- Viss del ekonomiredovisning och fakturahantering. 

Vad kan vi erbjuda dig?


För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av gemenskap, engagemang och glädje. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling.

För att lyckas i rollen behöver du:

Du ska ha 3-årigt gymnasium gärna med påbyggnad av t ex IT, ekonomi eller administration alternativt lämplig högskoleutbildning. Du har ett digitalt arbetssätt och mycket god kunskap om MS Office är ett krav. Du har kunskap och förståelse för olika kommunikationssystem och du är inte rädd för att lära dig ny teknik.

Du kan uttrycka dig väl på svenska i både i tal och skrift och behärskar engelska väl i tal och skrift.

Stresstålighet samt stor simultankapacitet är ett krav och du är bra på ordning och reda. Du behöver förutom att ha god administrativ förmåga också ha god/mycket god IT- och systemkunskap, ha gott sifferminne och vara utvecklingsorienterad. Du måste vara beredd på varierande arbetsuppgifter, både av ad-hoc-karaktär och mer långvariga uppgifter.

Du ska ha god samarbetsförmåga och tidvis vara beredd på ett högt arbetstempo, ha initiativkraft och vara flexibel. Att du är öppen för förändringar ser vi som en självklarhet. Du har ett gott bemötande och är serviceinriktad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Det är viktigt för oss att du kan arbeta utifrån vår värdegrund:

- Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
- Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
- Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt

Tjänsten har sin placering inom regionstyrelsens politiska kanslier på Residenset i Vänersborg men är helt opolitisk.

Du bör vara beredd att arbeta på annan tid än dagtid om så krävs.

Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”.

Vi eftersträvar jämlikhet för alla medarbetare, att de trivs på arbetsplatsen och värnar om en god balans mellan arbetsliv och privatliv.


Läs om våra förmåner: https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner/

Läs mer om vår verksamhet här: http://www.vgregion.se/om-vgr/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Kansliassistent 50%

Riksföreningen Gästhamnar Sverige söker kansliassistent 50% Med placeringsort Vänersborg För mer information och ansökan gå in på www.gasthamnarsverige.se Välkommen med din ansökan Visa mer
Riksföreningen Gästhamnar Sverige söker kansliassistent 50%
Med placeringsort Vänersborg
För mer information och ansökan gå in på www.gasthamnarsverige.se
Välkommen med din ansökan Visa mindre

Tolksamordnare

Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tills... Visa mer
Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tillsammans har vi kraft att förändra.Beskrivning
Tolkverksamheten vänder sig till personer som är döva, hörselskadade, personer med dövblindhet och personer med funktionsnedsättning som rör röst, tal eller språk.

Servicen är också till för personer som kommer i kontakt med ovanstående grupper.?Tolkverksamheten erbjuder vardagstolkning inom hela Västra Götalandsregionen enligt Hälso- och Sjukvårdslagen.?Tolkverksamheten erbjuder tolkservice dygnet runt, årets alla dagar. Syftet är att utifrån tolkanvändarens behov göra kommunikation möjlig genom olika tolkmetoderArbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter inom denna tjänst är att ta emot tolkbeställningar bl.a. via tal- och bildtelefon och 1177. Tolkbeställningarna ska registreras i vårt tolkbokningssystem och att samordna tillgängliga tolkresurser till de tolkbeställningar vi tar emot från ovanstående grupper. Tolkuppdragen ska samordnas så att de blir utförda med så god kvalitet och ekonomisk strategi som möjligt, utifrån politiskt fastställda kriterier för prioriteringar. 

Även andra administrativa uppgifter ingår såsom exempelvis registervård, kontakter med andra landstings tolkcentraler, privata tolkföretag,  beräkningar, fördelning av kostnader. 

 

Kvalifikationer
Minst 3-årig gymnasieutbildning med inriktning mot administration eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig.? 

Du ska kunna kommunicera på svenska såväl i tal som i skrift och kunna teckenspråk. Du ska ha telefonvana och goda datakunskaper.?Eftersom tjänsten innebär att du har kontakter med många personer dagligen krävs att du tycker om att ha kontakt?med människor och att du har ett positivt gott bemötande.  Du ska ha god samarbetsförmåga men även kunna arbeta självständigt. Erfarenhet av offentlig sektor, är meriterande.? 

Som person är du?allmänbildad, mycket noggrann och har en?god analytisk förmåga. Du trivs då du får arbeta i ett stundtals högt tempo och inom en komplex verksamhet där du kan vara med och påverka utvecklingen.?Du ska?kunna arbeta såväl?självständigt?som i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.?? 

 
Övrigt
Inom Habilitering & Hälsa strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.? 

Du kan läsa mer om Tolkverksamheten på vår webbplats.?http://www.vgregion.se/sv/Habilitering-och-halsa/Vara-verksamheter/Tolkverksamheten/? 

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Serviceadministratör

Arbetsuppgifter Som serviceadministratör är du spindeln i nätet och står för service och bemötande till såväl personal, elever och andra aktörer som besöker eller kontaktar vår skola. Du kommer att ha ett varierande arbete som innehåller bland annat reception, administration och andra arbetsuppgifter som kräver servicekänsla och proaktivitet. Vi söker dig som ser hög service och ett gott bemötande som de allra viktigaste parametrarna i ett arbete samt ... Visa mer
Arbetsuppgifter
Som serviceadministratör är du spindeln i nätet och står för service och bemötande till såväl personal, elever och andra aktörer som besöker eller kontaktar vår skola.

Du kommer att ha ett varierande arbete som innehåller bland annat reception, administration och andra arbetsuppgifter som kräver servicekänsla och proaktivitet.

Vi söker dig som ser hög service och ett gott bemötande som de allra viktigaste parametrarna i ett arbete samt tycker det är roligt att jobba med många olika arbetsuppgifter. Du har en förmåga att se helheten i din verksamhet för att kunna planera och organisera arbetet effektivt. Du är väl förtrogen med administrativa uppgifter och ser möjligheter i att utveckla och förbättra arbetssätt och rutiner. Det krävs att du har en prestigelös, kommunikativ och positiv personlighet för att lyckas i denna roll.

Kvalifikationer
- Treårig gymnasieutbildning
- Erfarenhet av att arbeta i reception
- Erfarenhet av administrativt arbete
- God IT vana samt mycket goda kunskaper i Office-paketet.
- Lätt för att formulera dig i tal och skrift på svenska.

Meriterande
- Eftergymnasial utbildning inom administration eller utbildning som kan vara relevant för tjänsten.
- Goda kunskaper att arbeta med sociala medier.

Villkor
- För denna tjänst tillämpar vi 6 månaders provanställning.

Övrigt
Urval och intervjuer kommer ske löpande under hela ansökningstiden.

Kunskapsförbundet Väst är en av Västsveriges största utbildningsaktörer och erbjuder ett brett utbud av gymnasie- och vuxenutbildningar av god kvalitet. Hos oss studerar cirka 2800 elever på gymnasiet och cirka 2300 elever på vuxenutbildningen i Trollhättan och Vänersborg. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Vi behandlar personuppgifter enligt den nya Dataskyddsförordningen,
Behandling av personuppgifter - Kunskapsförbundet Väst Visa mindre

Vikariat administratör

Beskrivning Barn- och utbildningsförvaltningens administrativa avdelning fungerar som stödfunktion för huvudverksamheterna förskola och grundskola. Vi är 23 anställda inom ekonomi, HR, utveckling/utredning, nämndadministration och systemadministration. Ta chansen att bli en del av ett professionellt gäng på vår övergripande administration. Vi söker nu en vikarie för en av våra administratörer som kommer att vara föräldraledig. Vikariet pågår t.o.m. 20... Visa mer
Beskrivning
Barn- och utbildningsförvaltningens administrativa avdelning fungerar som stödfunktion för huvudverksamheterna förskola och grundskola.

Vi är 23 anställda inom ekonomi, HR, utveckling/utredning, nämndadministration och systemadministration.

Ta chansen att bli en del av ett professionellt gäng på vår övergripande administration. Vi söker nu en vikarie för en av våra administratörer som kommer att vara föräldraledig.

Vikariet pågår t.o.m. 2022-08-05

Arbetsuppgifter
Dina huvuduppgifter kommer att vara att administrera och samordna processen kring skolskjuts samt vikarieanskaffning för grundskola och grundsärskola. Även andra administrativa uppgifter som ryms inom enhetens ansvar kan komma att bli aktuella.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lägst gymnasiekompetens med administrativ inriktning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Meriterande är erfarenhet inom skoladministration. Som person är du noggrann, strukturerad och stresstålig. Du arbetar självständigt och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och nya administrativa system. Du har en god samarbetsförmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Stor vikt kommer även läggas vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att genomföras 4/8 och 5/8.

Övrigt

Vänersborgs kommun - attraktiv och hållbar i alla delar, hela livet


Olika är normen! Hos oss är mångfald positivt, alla är vi olika och det är en tillgång. Vi arbetar även aktivt med att skapa ett hållbart arbetsliv och därför har vi rökfri arbetstid på alla våra arbetsplatser.


Kommunen nyttjar vår tids möjligheter att ge nya medarbetare en introduktion direkt vid start! Är du nyfiken på att prova introduktionen redan nu och få veta mer om hur vi arbetar i Vänersborgs kommun? Starta introduktionen genom att välja avsnitt och skriv in ditt namn för att få ett diplom efter genomförd introduktion. Ditt namn registreras ingenstans.


Är du nyfiken på att veta mer om oss som arbetsgivare och vilka förmåner vi erbjuder - surfa in på vår sida jobba i kommunen.

Kontaktuppgifter till din fackliga organisation hittar du här.

Kommunen har gjort aktiva val i denna rekrytering och vill därför inte bli kontaktade med erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp/kompetensförmedling. Visa mindre

Tolksamordnare

Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tills... Visa mer
Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tillsammans har vi kraft att förändra.Beskrivning
Tolkverksamheten vänder sig till personer som är döva, hörselskadade, personer med dövblindhet och personer med funktionsnedsättning som rör röst, tal eller språk.

Servicen är också till för personer som kommer i kontakt med ovanstående grupper. Tolkverksamheten erbjuder vardagstolkning inom hela Västra Götalandsregionen enligt 8 kap 7 § Hälso- och sjukvårdslagen (2017:30). Tolkverksamheten erbjuder tolkservice dygnet runt, årets alla dagar. Syftet är att utifrån tolkanvändarens behov göra kommunikation möjlig genom olika tolkmetoder.  

Tolkverksamhetens personal består av teckenspråks/-dövblindtolkar, skrivtolkar, talstödstolkar och administrativ personal. Tolkverksamheten är uppdelad i tolkområde norr med tolkcentraler i Vänersborg och Skövde, samt tolkområde söder med tolkcentraler i Göteborg och Borås och en administrativ enhet (BAS) i Vänersborg. 

Arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter inom dessa två vikariat är att ta emot tolkbeställningar bl.a. via tal- och bildtelefon och 1177. Tolkbeställningarna ska registreras i vårt tolkbokningssystem och att samordna tillgängliga tolkresurser till de tolkbeställningar vi tar emot från ovanstående grupper. Tolkuppdragen ska samordnas så att de blir utförda med så god kvalitet och ekonomisk strategi som möjligt, utifrån politiskt fastställda kriterier för prioriteringar. 

Även andra administrativa uppgifter ingår såsom exempelvis registervård, kontakter med andra landstings tolkcentraler, privata tolkföretag,  beräkningar, fördelning av kostnader. 

Kvalifikationer
Du ska ha minst 3-årig gymnasieutbildning med inriktning mot administration, ekonomi eller utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du ska ha goda kunskaper i teckenspråk och svenska och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.  

Du ska ha god geografisk kännedom om regionen, goda datakunskaper och ha telefonvana. Erfarenhet av offentlig sektor, gärna inom tolkverksamhet för döva och hörselskadade, är mycket meriterande. Du behöver vara stabil och trygg i dig själv och kunna förmedla trygghet även i stressade situationer.  

För att passa i rollen tror vi att du gillar att ge service och har förmåga att se helheten. Du har lätt för att ta ansvar och är strukturerad samtidigt som du kan tänka om och hitta andra lösningar när det behövs. Du trivs med att ha mycket kontakter och är bra på att skapa relationer och vägar till ett gott samarbete.  

Villkor
Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Assistent

Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tills... Visa mer
Habilitering & Hälsa erbjuder specialiserad vård och stöd till personer som har en varaktig funktionsnedsättning; som nedsatt förmåga att kommunicera, se, höra eller röra sig. Målet är att bibehålla och utveckla funktionsförmågan, skapa förutsättningar för en god hälsa och möjlighet att aktivt delta i samhället. Vill du göra skillnad för personer som har en funktionsnedsättning? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen. Tillsammans har vi kraft att förändra.Beskrivning

Vi söker en assistent till Syncentral Vänersborg
Syncentralen arbetar med habilitering och rehabilitering av personer med synnedsättningar i alla åldrar.

Vi arbetar i team som består av optiker, synpedagoger, kurator, It-tekniker samt administrativ personal.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består i Produktions och Kapacitets planering.

Fakturor och beställningar av synhjälpmedel i Marknadsplatsen.

Sköta funktionsbrevlådan och 1177 vårdguidens e-tjänster. 

Telefontid och övrig patientadministration.
 
Kvalifikationer

Du skall ha dokumenterad erfarenhet av att hantera fakturor och produktions och kapacitetsplanering.

Du skall också ha kunskap om vårddokumentationssystemet Melior och Marknadsplatsen.

Du bidrar till ett gott arbetsklimat och är serviceinriktad. Du tycker om och har lätt för att samarbeta samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt.

Du är strukturerad, noggrann, tycker om ordning och reda. Är flexibel när arbetsbelastningen ökar. Ett gott bemötande är en självklarhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt Intervjudag är 6/7.
Inom Habilitering & Hälsa strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Administratör till statlig myndighet i Vänersborg

Ansök    Sep 18    Randstad AB    Administrativ assistent
Arbetsbeskrivning Har du ett intresse av att arbeta med digital arkivering och diarieföring. Trivs du med ordning och reda? Gillar du vara spindeln i nätet? Har du tidigare arbetat administrativt? Är du intresserad av natur? Då har vi ett jobb för dig! Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du ett intresse av att arbeta med digital arkivering och diarieföring. Trivs du med ordning och reda? Gillar du vara spindeln i nätet? Har du tidigare arbetat administrativt? Är du intresserad av natur? Då har vi ett jobb för dig!


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.Ansvarsområden
Du har flera kontaktytor där uppgifter som att uppdatera databas, registrering i datasystem är vanligt förekommande. Du kommer att arbeta med digital arkivering och diarieföring.Arbetstider
Heltid, tidsbegränsadKvalifikationer
Krav:
- gymnasium eller likvärdig utbildning
- minst tre 3 års arbetslivserfarenhet som administratör
 - goda kunskaper i MS Office eller liknande program

Meriterande: 
Kunskap/erfarenhet i GIS


Som person ser vi gärna att du är noggrann och strukturerad, också att du trivs att arbeta digitalt.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
Ansök endast via länk snarast eller t.o.m. 2020-09-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
För information: Petter Digneus, konsultchef, [email protected] 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Markavtalsberedare till fiberprojekt

Till vår kund söker vi en markavtalsberedare för kommande projekt i Dalsland. I denna tjänst ansvarar du tillsammans med markavtalsledaren i regionen för att ni får in de markavtal som krävs för att bygga ut fibernätet. Trivs du med breda kontaktytor, självständigt arbete och i sociala situationer är det dig vi söker. Läs vidare och skicka in din ansökan idag, vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Vår kund fortsätter att bygga ut fibernätet till Sver... Visa mer
Till vår kund söker vi en markavtalsberedare för kommande projekt i Dalsland. I denna tjänst ansvarar du tillsammans med markavtalsledaren i regionen för att ni får in de markavtal som krävs för att bygga ut fibernätet. Trivs du med breda kontaktytor, självständigt arbete och i sociala situationer är det dig vi söker. Läs vidare och skicka in din ansökan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Vår kund fortsätter att bygga ut fibernätet till Sveriges hushåll. I vår ska de starta upp ett nytt projekt i Dalsland och söker nu en markavtalsberedare med lokal förankring. Markavtalsberedaren är den resurs som säkrar att ni får in markavtalen som krävs inför projektens byggnation. Uppdraget går ut på att etablera en god kontakt med markägarna i området och teckna nyttjanderättsavtal med de fastighetsägare som berörs. Kontakt med markägare sker över telefon såväl som genom fysiska möten där så är möjligt med hänsyn till rådande restriktioner (Covid-19).

Du erbjuds


* En projektstyrd anställning som konsult via Academic Work med chans till förlängning.
* Stort eget ansvar i arbetet med en tydlig lokal förankring.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Ansvara för insamlandet av markavtal i regionen.
* Träffa och prata med markägare.
* Planera och genomföra ditt dagliga arbete utifrån mål och deadlines på ett effektivt sätt.
* Samarbeta med markavtalsledare och ansvarig projektör i projektet.
* Samverka lokalt och vara en ambassadör för vår kunds planerade projekt.
* Rapportera löpande framsteg och eventuella utmaningar som uppstår.

VI SÖKER DIG SOM
* Har kunskap om markentreprenad/ fiberprojekt.
* Har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter där du självständigt söker kontakt och nätverkar.
* Innehar B- körkort och tillgång till bil (milersättning ingår).
* Är obehindrad i Svenska och Engelska i tal och skrift.

Som person är du:


* Självgående
* Relationsskapande
* Ansvarstagande


I denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och motivering för tjänsten.

Övrig information


* Start: 15/2 2021.
* Omfattning: Heltid till och med 30/6 2021 med chans till förlängning.
* Placering: Mellerud (Dalsland).
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och våra önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Arkivutredare, Vänersborg

Ansök    Dec 15    Lantmäteriet    Administrativ assistent
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang. Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en ... Visa mer
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter utgörs främst av att utföra fastighetsrättsliga utredningar där arkivforskning är en stor del. Utredningarna genomförs dels inom Lantmäteriets förrättningsverksamhet men även åt andra myndigheter vilket innebär att både interna och externa kontakter är vanliga. Utredningarna är av olika svårighetsgrad som kräver djupare efterforskningar bland gamla handlingar i våra digitala arkiv. Du kommer utreda fastighetsrättsliga frågor som rör gränsers tillkomst, samfällighetsutredningar, servitututredningar, utredning av vattentillhörighet och fiskerätt m.m.

Du kommer vidare att arbeta med att höja och förbättra kvalitén i fastighetsregistret och registerkartan. Arbetet kan även innehålla administrativa och andra arbetsuppgifter beroende på funktionens och enhetens behov och arbetsuppgifternas innehåll kan kan variera över tiden.

Du kommer ingå i nätverk med personer som har liknande arbetsuppgifter och få goda utvecklingsmöjligheter genom samarbete med kollegor och via Lantmäteriets interna utbildningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är intresserad av fastighetsrättsliga utredningar och vill arbeta som arkivutredare. Du har högskoleutbildning i för tjänsten relevant område så som lantmäteri, register, arkeologi eller landskapsvetenskap alternativt arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Du har god datavana.

Vi ser det som meriterande om du har kunskaper i arkivforskning, tolkning av information i gamla handlingar och ett historiskt intresse. Vidare är det meriterande om du genomgått kurser på högskolenivå inom juridik, lämpligen mot fastighetsrätt och fastighetsbildning eller praktisk erfarenhet som kan jämställas med detta. Erfarenhet av kartor och kartverktyg genom studier eller arbete är också meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då du som arkivutredare planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete självständigt på ett effektivt sätt, sätter upp och håller tidsramar. Du arbetar strukturerat, gör korrekta avvägningar och prioriteringar samt har en god förmåga att kommunicera skriftligt och muntligt på svenska. Vidare vill vi att du har en god förmåga att söka fram relevant information i omfattande och komplext material. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


ÖVRIGT
På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Administratör sökes till myndighet, Vänersborg

Ansök    Sep 17    Manpower AB    Administrativ assistent
Trivs du i en administrativ roll och söker ett jobb där du får vara med och bidra till arbetet med miljö och natur? Vi på Manpower söker nu dig som är intresserad av ett konsultuppdrag som administratör där du får hjälpa vår kund att uppdatera databaser, inventera förekomst av fiskarter i länet samt se till att informationen diarieförs på ett kvalitativt sätt. Låter det som ett spännande jobb? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande! Ort: Vän... Visa mer
Trivs du i en administrativ roll och söker ett jobb där du får vara med och bidra till arbetet med miljö och natur? Vi på Manpower söker nu dig som är intresserad av ett konsultuppdrag som administratör där du får hjälpa vår kund att uppdatera databaser, inventera förekomst av fiskarter i länet samt se till att informationen diarieförs på ett kvalitativt sätt. Låter det som ett spännande jobb? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Ort: Vänersborg
Start: måndag 5:e oktober
Omfattning: 100%, vanliga kontorstider
Uppdrag: Konsultuppdrag på ca 1 månadArbetsbeskrivning

Manpower söker för kunds räkning en serviceinriktad administratör med intresse för miljö och natur.
Du kommer tillsammans med kollegor arbeta med länets fiskvårdsområden för att administrera deras databaser.

Uppdraget innebär att arbeta med ett samlat digitalt ärendeflöde. Det innebär bland annat digitalisering av pappershandlingar, registrering av inkommande handlingar och kvalitetssäkring av ärendehandläggningen.

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är:

* Föra dialog med FVO (fiskvårdsområden) och uppdatera vår databas fiskekartan.
* Med hjälp av FVO inventera förekomst av flodkräfta.
* Diarieföra förordnanden av fisketillsyn i Platina

Vem är du?

Du har en gymnasieutbildning och eventuellt en högskoleutbildning inom området. Vidare söker vi dig som har minst 3 års erfarenhet av administrativt arbete. Du är van vid att arbeta med dator som ditt verktyg och har goda kunskaper i MS office.

Som person är du noggrann, strukturerad och har god servicekänsla. Arbetet innebär mycket kontakt och samarbete tillsammans med andra, det är därför viktigt att du har mycket goda kommunikationsförmågor samt är flytande i tal och skrift på svenska.

Meriterande:

* Tidigare arbetat med diarieföring inom offentlig sektor
* Kunskap och erfarenhet i GISVad kan vi erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Ansökan

Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten via länken nedan.

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta [email protected] Visa mindre

Administratör

OM OSS MVB bedriver verksamhet inom husbyggnad och mark med lokalt förankrade kontor i Skåne, Stockholm inklusive Mälardalen, Halland och Västra Götaland. De senaste tjugo åren har bolaget haft en betydande tillväxt och är idag ett av Sveriges största privatägda byggföretag. Trots vår storlek och finansiella styrka håller vi fast vid vår grundläggande idé om att vara det lokala bolaget med närhet till kunden, flexibilitet och ett stort mått av entreprenörs... Visa mer
OM OSS
MVB bedriver verksamhet inom husbyggnad och mark med lokalt förankrade kontor i Skåne, Stockholm inklusive Mälardalen, Halland och Västra Götaland. De senaste tjugo åren har bolaget haft en betydande tillväxt och är idag ett av Sveriges största privatägda byggföretag. Trots vår storlek och finansiella styrka håller vi fast vid vår grundläggande idé om att vara det lokala bolaget med närhet till kunden, flexibilitet och ett stort mått av entreprenörskap. MVB Astor Bygg är MVB:s bolag i västra Sverige och har idag ca 140 medarbetare fördelade på fem lokala kontor.


VAD SÖKER VI?
Vi söker nu en administratör som i huvudsak kommer att stötta och ge service till våra chefer i region Trollhättan-Vänersborg-Lidköping. Det innebär att du bland annat kommer att arbeta med protokoll, kallelser till diverse möten, rapporter och stöttning vid möten.
Du kan uttrycka dig mycket bra i skrift och är bra på att kommunicera. Din datorvana är god och du är självgående i Microsoft Office-paketet. Vidare ser vi gärna att du trivs att arbeta i en miljö med stort driv och framåtanda.
Vi vill att du är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten som person. Du är även tillmötesgående, flexibel och kan anpassa dig till olika situationer och mötestillfällen som uppstår i vardagen hos oss och i våra byggprojekt.
Du som söker tjänsten behöver idag vara arbetslös.


SÖK TJÄNSTEN
Låter det intressant? Då är du varmt välkommen att maila din ansökan (CV och personligt brev) till [email protected] Skriv ”Administratör” i ämnesraden. Urval och intervjuer sker löpande. 
Med anledning av GDPR, ber vi dig att utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Visa mindre

Administratör sökes till myndighet, Vänersborg

Ansök    Sep 14    Manpower AB    Administrativ assistent
Trivs du i en administrativ roll och söker ett jobb där du får vara med och bidra till arbetet med miljö och natur? Vi på Manpower söker nu dig som är intresserad av ett konsultuppdrag som administratör där du får hjälpa vår kund att uppdatera databaser, inventera förekomst av fiskarter i länet samt se till att informationen diarieförs på ett kvalitativt sätt. Låter det som ett spännande jobb? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande! Ort: Vän... Visa mer
Trivs du i en administrativ roll och söker ett jobb där du får vara med och bidra till arbetet med miljö och natur? Vi på Manpower söker nu dig som är intresserad av ett konsultuppdrag som administratör där du får hjälpa vår kund att uppdatera databaser, inventera förekomst av fiskarter i länet samt se till att informationen diarieförs på ett kvalitativt sätt. Låter det som ett spännande jobb? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Ort: Vänersborg
Start: måndag 21:e september
Omfattning: 100%, vanliga kontorstider
Uppdrag: Konsultuppdrag på ca 3 månaderArbetsbeskrivning

Manpower söker för kunds räkning en serviceinriktad administratör med intresse för miljö och natur.
Du kommer tillsammans med kollegor arbeta med länets fiskvårdsområden för att administrera deras databaser.

Uppdraget innebär att arbeta med ett samlat digitalt ärendeflöde. Det innebär bland annat digitalisering av pappershandlingar, registrering av inkommande handlingar och kvalitetssäkring av ärendehandläggningen.

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är:

* Föra dialog med FVO (fiskvårdsområden) och uppdatera vår databas fiskekartan.
* Med hjälp av FVO inventera förekomst av flodkräfta.
* Diarieföra förordnanden av fisketillsyn i Platina

Vem är du?

Du har en gymnasieutbildning och eventuellt en högskoleutbildning inom området. Vidare söker vi dig som har minst 3 års erfarenhet av administrativt arbete. Du är van vid att arbeta med dator som ditt verktyg och har goda kunskaper i MS office.

Som person är du noggrann, strukturerad och har god servicekänsla. Arbetet innebär mycket kontakt och samarbete tillsammans med andra, det är därför viktigt att du har mycket goda kommunikationsförmågor samt är flytande i tal och skrift på svenska.

Meriterande:

* Tidigare arbetat med diarieföring inom offentlig sektor
* Kunskap och erfarenhet i GISVad kan vi erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Ansökan

Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten via länken nedan.

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta [email protected] Visa mindre

Avtalshandläggare till Vattenfall i Värenersborg

Till Vattenfall i Båberg söker vi nu en Avtalshandläggare till avdelningen för miljö och tillstånd. Tjänsten startar i mars och sträcker sig till efter sommaren. Vi kommer hålla urval och intervjuer löpande och tillträda kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Skicka din ansökan redan idag! Om tjänsten Avdelning för Miljö och Tillstånd är totalt ca 17 medarbetare som är stationerade på 4 av Vattenfalls kontor i Sverige. Tillsammans ansvarar de för at... Visa mer
Till Vattenfall i Båberg söker vi nu en Avtalshandläggare till avdelningen för miljö och tillstånd. Tjänsten startar i mars och sträcker sig till efter sommaren. Vi kommer hålla urval och intervjuer löpande och tillträda kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Skicka din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Avdelning för Miljö och Tillstånd är totalt ca 17 medarbetare som är stationerade på 4 av Vattenfalls kontor i Sverige. Tillsammans ansvarar de för att hantera avtal och tillstånd inom nyanslutningsärenden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Hantering av markupplåtelseavtal med markägare
- Hantering av tillstånd från kommun och länsstyrelse så som strandskydds-dispenser, bygglov, rivningstillstånd, tillstånd för intrång i natur-/kulturreservat, vattenverksamhet, 12:6 samråd, tillstånd för ingrepp i naturreservat/natura 2000 område, tillstånd enl kap 2 i fornminneslagen, tillstånd för ingrepp i vattenskyddsområde, tillstånd/dispens för ingrepp i biotopskydd

Rollen kan även innebära att hantera tillstånd från trafikverket, Maritima Museet, Sjöfartsverket, fiskevårdsområden, samebyar och Skogsvårdsstyrelsen samt polistillstånd enligt ordningslagen och informationsbrev.


Vem är du?
För denna roll söker vi dig som har en Kvalificerad yrkesutbildning eller Högskoleutbildning med inriktning mot miljö eller fastighetsrätt, eller dig som har motsvarande arbetslivserfarenhet inom avtal och tillståndshantering för infrastrukturprojekt. Meriterande är också arbetslivserfarenhet från fastighetsrättsliga frågor, plan- och bygglagen samt miljöbalken.
Har du dessutom goda kunskaper i ArcGIS för kartframställning så ser vi detta som en stor merit.

Som person ser vi gärna att du är noggrann, ordningsam och serviceinriktad. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och har också förmåga att arbeta självständigt. Låter detta som du? Då ser vi fram emot att ta del av din ansökan!

Om verksamheten
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.


Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård Visa mindre

Administratör till uppdrag hos Vattenfall!

Ansök    Jan 18    Academic Work    Administrativ assistent
Är du redo för nästa utmaning? Nu söker vi en administratör till Vattenfalls fordonspark! Är du ett administrativt snille med stark integritet och ett öga för detaljer? Sök redan idag - urvalet sker löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Vattenfalls räkning en fordonsadministratör som kommer vara del av ett administrativt team vars huvuduppgift är att administrera och koordinera vattenfalls fordonspark! Visste du att Vattenfall var med och arbetade... Visa mer
Är du redo för nästa utmaning? Nu söker vi en administratör till Vattenfalls fordonspark! Är du ett administrativt snille med stark integritet och ett öga för detaljer? Sök redan idag - urvalet sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Vattenfalls räkning en fordonsadministratör som kommer vara del av ett administrativt team vars huvuduppgift är att administrera och koordinera vattenfalls fordonspark! Visste du att Vattenfall var med och arbetade för eldrivna fordon redan för knappt 100 år sen?

Avdelningens främsta uppdrag är att säkerställa en effektiv fordonsförssörjning för Vattenfall och arbetar löpande med anpassade fordonskoncept som fokuserar både på miljön och kostnader!

Du erbjuds


* Meriterande arbetslivserfarenhet hos en av nordens största el-leverantörer
* Ett drivet och positivt team med stor kompetens


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten hos Vattenfall innebär till stor del att administrera fakturor och fordon i olika fordons- och ekonomisystem. Genom löpande uppföljning och noggrann administration löser du och ditt team en effektiv och sömlös administrering av allt som rör fordonen. Genom ert gedigna arbete får förarna besiktigade, fungerade bilar på rätt plats vid rätt tid och alla förutsättningar för ett så effektivt transportsystem som möjligt.

Du kommer till exempel att:


* Administrera fordons- och ekonomisystem
* Administrera exempelvis bränslekort och positionsadministration
* Hantera besiktninganordnan och löpande säkerställa kvalité i ditt arbete


VI SÖKER DIG SOM
* Har en gymnasieexamen
* Har administrativ erfarenhet
* Har baskunskaper i ekonomi och Office-paketet
* Är van vid ett högt arbetstempo och har en hög förmåga att leverera kvalitativt
* Behärskar svenska och engelska obehindrat

Det är även meriterande om du har tidigare fordonserfarenhet.

Som person är du:


* Positiv och drivande
* Samarbetsvillig
* Har en stark integritet
* Är kvalitetsmedveten


Övrig information


* Start: Omgående, vid överenskommelse
* Omfattning: Heltid, 2-4 månader
* Placering: Trestad, Vänersborg

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vattenfalls önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vattenfall is a European energy company with approximately 20,000 employees. Together we produce heat and electricity from the energy sources; wind, hydro, biomass, solar, nuclear, coal and gas. To continuously and reliably deliver energy to our society we need a variety of energy sources. Visa mindre

Fordonsadministratör till Vattenfall

Till Vattenfall Services i Värnersborg söker vi en fordonsadministratör till ett uppdrag under våren. Tjänsten kommer starta så snart som möjligt och pågå cirka 2-4 månader. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag! Om tjänsten Avdelningen för Fordonsuppdrag har som uppgift att säkerställa en effektiv fordonsförsörjning för Vattenfall Services Nordic AB och externa kunders behov. De utvecklar anpassade fordonskoncept med mil... Visa mer
Till Vattenfall Services i Värnersborg söker vi en fordonsadministratör till ett uppdrag under våren. Tjänsten kommer starta så snart som möjligt och pågå cirka 2-4 månader. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Avdelningen för Fordonsuppdrag har som uppgift att säkerställa en effektiv fordonsförsörjning för Vattenfall Services Nordic AB och externa kunders behov. De utvecklar anpassade fordonskoncept med miljöprofil och kostnadsfokus.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Administration
- Fakturahantering
- Bränslekortsadministration
- Registrera dokument i IT-system
- Hantera positioneringsadministration
- Besiktningsadministration mm

Vem är du?
Vi söker dig som är positiv och drivande, duktig på att samarbeta och van vid beslutsfattande. Du har också en hög medvetenhet kring kvalitet och ekonomi. Det är meriterande om du har tidigare fordonserfarenhet.

Om verksamheten
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.


Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård Visa mindre

Administrativ assistent

Ansök    Dec 18    Manpower AB    Administrativ assistent
Nu söker vi för kunds räkning en administrativ assistent som är en stjärna på MS Office samt Excel. Tycker du om att producera diagram och tabeller så är det här jobbet perfekt för dig! Det är väldigt kort ansökningsperiod så in och ansök omgående om du vill vara med i denna spännande process. Arbetsuppgifter Västra Götalands län består gällande detta av 256 åtgärdsområden. För vart och ett utav dessa ska ett utförligt dokument framställas som alla ska i... Visa mer
Nu söker vi för kunds räkning en administrativ assistent som är en stjärna på MS Office samt Excel. Tycker du om att producera diagram och tabeller så är det här jobbet perfekt för dig! Det är väldigt kort ansökningsperiod så in och ansök omgående om du vill vara med i denna spännande process.

Arbetsuppgifter

Västra Götalands län består gällande detta av 256
åtgärdsområden. För vart och ett utav dessa ska ett utförligt dokument framställas som alla
ska ingå i åtgärdsplanen. Din huvudsakliga uppgift kommer att bestå av att
producera tabeller och diagram till respektive åtgärdsområde i åtgärdsplanen.

Kvalifikationer

För denna roll ska man minst uppfylla följande kompetenskrav:

* gymnasium eller likvärdig utbildning.
* minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som assistent.
* goda kunskaper i MS Office samt mycket goda kunskaper i Excel
* tidigare erfarenhet av att ta fram diagram och tabeller baserade på data i Excel som kan likställas
* med uppdragets typ

Anställning

Uppdraget är på ca 5 månader med chans till fortsättning.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Sök tjänsten i dag!

Lät detta som den perfekt tjänsten för dig? Skicka in din ansökan idag! Notera att jag INTE tar emot ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta Andrej Lovric på [email protected]

Jag arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Jag ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Assistent till statlig myndighet i Vänersborg sökes

Ansök    Dec 17    Bemannia    Administrativ assistent
Har du ett intresse av att arbeta med tabeller och diagram? Har du tidigare arbetat som assistent? Då har vi ett jobb för dig! Om uppdraget Vår kund som är en statlig myndighet är i behov av en assistent som kan arbeta för ett uppdrag inom myndighetens kalkningsåtgärder. Tjänsten är på heltid med start 2020-02-03 och beräknas pågå under ca 5 månader. Placeringen är i Vänersborg. Dina arbetsuppgifter Som assistent kommer du att arbeta med en rapport gäl... Visa mer
Har du ett intresse av att arbeta med tabeller och diagram? Har du tidigare arbetat som assistent? Då har vi ett jobb för dig!

Om uppdraget

Vår kund som är en statlig myndighet är i behov av en assistent som kan arbeta för ett uppdrag inom myndighetens kalkningsåtgärder. Tjänsten är på heltid med start 2020-02-03 och beräknas pågå under ca 5 månader. Placeringen är i Vänersborg.

Dina arbetsuppgifter

Som assistent kommer du att arbeta med en rapport gällande kalkningsåtgärder. Du kommer att övergripande arbeta inom Excel för att skapa tabeller och diagram till respektive åtgärdsområde. Som person behöver du vara noggrann, strukturerad, se de små detaljerna och tycka det är kul och utmanande att arbeta med Excel i en stor uträckning.

Dina kvalifikationer

- gymnasium eller likvärdig utbildning
- minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som assistent
- goda kunskaper i MS Office samt mycket goda kunskaper i Excel
- tidigare erfarenhet av att ta fram diagram och tabeller baserade på data i Excel


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 2020-01-14.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Antonia Rodhe.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Administrativ assistent till statlig myndighet i Vänersborg

Ansök    Dec 27    Randstad    Administrativ assistent
Arbetsbeskrivning Har du ett intresse av att arbeta med tabeller och diagram? Har du tidigare arbetat administrativt? Är du intresserad av natur? Då har vi ett jobb för dig! Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du ett intresse av att arbeta med tabeller och diagram? Har du tidigare arbetat administrativt? Är du intresserad av natur? Då har vi ett jobb för dig!


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.Ansvarsområden
Kunden som är en statlig myndighet är i behov av en administratör/assistent som kan arbeta på ett uppdrag inom kalkningsåtgärder. Dina ansvarsområden kommer att vara att skapa och arbeta med rapporter gällande kalkningsåtgärder i tilldelat område. Du kommer att övergripande arbeta inom Excel för att skapa tabeller och diagram till respektive åtgärdsområde.Arbetstider
Heltid, uppdragets längd är 5 månader förlängning kan bli aktuellt. Kvalifikationer
- gymnasium eller likvärdig utbildning


- minst tre 3 års arbetslivserfarenhet som administratör/assistent


- goda kunskaper i MS Office, speciellt  mycket goda kunskaper i Excel


- tidigare erfarenhet av att ta fram diagram och tabeller i Excel


Som person ser vi gärna att du är noggrann och strukturerad, också att du trivs att analysera tabeller och skapa data. 


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Ansökan
Sista ansökningsdag 2020-01-14, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Petter Digneus, konsultchef, [email protected]Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Två vikarierande ärendekoordinatorer

Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag.... Visa mer
Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare.

Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag. Vill du vara med?

Vi söker nu två vikarier under två av våra medarbetares föräldraledigheter.


ARBETSUPPGIFTER
Ärendeserviceenheten har hand om Länsstyrelsens digitala dokument- och ärendehantering, arkivbildning samt arkivvård och är en del av Avdelningen för verksamhetsstöd. Uppdraget är att arbeta med ett samlat digitalt ärendeflöde och vara ett administrativt stöd för myndigheten. Även utvecklingsfrågor kopplade till Länsstyrelsens mål att bli en modern, digital myndighet är en del av vårt uppdrag.

Som ärendekoordinator kommer du huvudsakligen att arbeta med ett samlat digitalt ärendeflöde och vara kontaktperson och dagligt stöd i ärendehantering mot myndighetens verksamheter. Det innebär att registrera och digitalisera inkomna handlingar, expediera handlingar, bevaka delgivningar och ge stöd, ge information och utbilda i vårt diarieföringssystem Platina. Viss form av receptionsarbete kan också förekomma.

Placeringsort: Göteborg eller Vänersborg.

Resor i tjänsten kan förekomma. Vi försöker att i så stor utsträckning som möjligt använda oss av buss och tåg när vi reser.KVALIFIKATIONER

Du har gymnasieutbildning och behärskar svenska i både tal och skrift. Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter, gärna inom offentlig förvaltning. Du har några års erfarenhet av registreringsarbete, diarieföring och dokumenthantering. Du behöver ha en grundläggande kunskap om relevant lagstiftning som till exempel dataskyddsförordningen, offentlighet och sekretess samt förvaltningslagen. Mycket god datorvana och erfarenhet av att arbeta i olika typer av digitala verksamhetssystem är en förutsättning.

Det är meriterande om du har en utbildning med inriktning paralegal. Även meriterande om du har erfarenhet av ärendehanteringssystemet Platina samt om du har arbetat med arkivfrågor.

Som person är du serviceinriktad och lyhörd för verksamheternas behov. Du är strukturerad och noggrann och tycker det är kul med administration. Du tar initiativ, bidrar med förslag till förbättringar och ser det som självklart att hjälpa till där det behövs.

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Ärendekoordinator

Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag.... Visa mer
Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare.

Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag. Vill du vara med?

Vi söker nu två ärendekoordinatorer till Länsstyrelsens ärendeserviceenhet.

ARBETSUPPGIFTER
Ärendeserviceenheten har hand om Länsstyrelsens digitala dokument- och ärendehantering, arkivbildning samt arkivvård och är en del av Avdelningen för verksamhetsstöd. Uppdraget är att arbeta med ett samlat digitalt ärendeflöde och vara ett administrativt stöd för myndigheten. Även utvecklingsfrågor kopplade till Länsstyrelsens mål att bli en modern, digital myndighet är en del av vårt uppdrag.

Som ärendekoordinator kommer du huvudsakligen att arbeta med ett samlat digitalt ärendeflöde och vara kontaktperson och dagligt stöd i ärendehantering mot myndighetens verksamheter. Det innebär att registrera och digitalisera inkomna handlingar, expediera handlingar, bevaka delgivningar och ge stöd, ge information och utbilda i vårt diarieföringssystem Platina. Viss form av receptionsarbete kan också förekomma.

Placeringsort: Göteborg eller Vänersborg.

Resor i tjänsten kan förekomma. Vi försöker att i så stor utsträckning som möjligt använda oss av buss och tåg när vi reser.KVALIFIKATIONER

Du har gymnasieutbildning och behärskar svenska i både tal och skrift. Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter, gärna inom offentlig förvaltning. Du har några års erfarenhet av registreringsarbete, diarieföring och dokumenthantering. Du behöver ha en grundläggande kunskap om relevant lagstiftning som till exempel dataskyddsförordningen, offentlighet och sekretess samt förvaltningslagen. Mycket god datorvana och erfarenhet av att arbeta i olika typer av digitala verksamhetssystem är en förutsättning.

Det är meriterande om du har en utbildning med inriktning paralegal. Även meriterande om du har erfarenhet av ärendehanteringssystemet Platina samt om du har arbetat med arkivfrågor.

Som person är du serviceinriktad och lyhörd för verksamheternas behov. Du är strukturerad och noggrann och tycker det är kul med administration. Du tar initiativ, bidrar med förslag till förbättringar och ser det som självklart att hjälpa till där det behövs.

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.
ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Administratör inom säkerhetsområdet

Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag.... Visa mer
Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare.

Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag. Vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
Enheten för samhällsskydd och beredskap arbetar med att minska risker och sårbarheter i samhället, öka förmågan att hantera olyckor och kriser samt utvärdera och lära av inträffade händelser.
Länets storlek och komplexitet ställer omfattande krav på samverkan, prioritering och tillgänglighet för att tillgodose målgruppernas förväntningar.

Grunden i enhetens arbete är att ha en aktuell bild av de risker och sårbara förhållanden i länet som kan hota den enskildes säkerhet och viktiga samhällsfunktioner. Denna bild ligger därefter till grund för arbetet med att förebygga, hantera och följa upp konsekvenserna av kriser och allvarliga olyckor. Kommuner, myndigheter och enskilda har ett ansvar för samhällets krisberedskap och totalförsvar. Länsstyrelsens roll är främst att stödja berörda aktörer och samordna arbetet för att åstadkomma ett effektivt utnyttjande av länets samlade resurser när det behövs.

Du kommer att arbeta med frågor som hör hemma inom säkerhetsområdet. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära administration av registerkontroller, hantering av nycklar och koder, hålla ihop information på vår interna webb, utbildningsadministration och registervård.
Du ingår i ett team med kunniga kollegor och samverkar med externa aktörer på både lokal, regional och nationell nivå. Vi ser att du aktivt deltar i enhetens omvärldsbevakning.
Det finns möjlighet att påverka tjänstens utformning, hur arbetet ska utföras.

Din placeringsort är Vänersborg eller Göteborg.
KVALIFIKATIONER
Du är en resultatinriktad person som arbetar självständigt, strukturerat och systematiskt. Du är lösningsorienterad och har ett starkt säkerhetstänk.
I din kommunikation är du både lyhörd och prestigelös, vilket leder till goda relationer med dem du samarbetar med.

Det är meriterande med erfarenhet inom offentlig sektor, erfarenhet från administrativt arbete och arbete med säkerhetsskyddsfrågor såsom säkerhetsskyddsavtal.

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat

Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare.


ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre