Lediga jobb som Fastighetsskötare i Vänersborg

Se lediga jobb som Fastighetsskötare i Vänersborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vänersborg som finns hos arbetsgivaren.

Fastighetsskötare- Semestervikarie

HSB är en medlemsägd bostadsorganisation. Vi är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. HSB Nordvästra Götaland förvaltar cirka 15 000 bostadsrätter och 250 bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också ett eget fastighetsbestånd på ca 1000 lägenheter samt kommersiella lokaler. I tjänsteutbudet ingår fastighets... Visa mer
HSB är en medlemsägd bostadsorganisation. Vi är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. HSB Nordvästra Götaland förvaltar cirka 15 000 bostadsrätter och 250 bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också ett eget fastighetsbestånd på ca 1000 lägenheter samt kommersiella lokaler. I tjänsteutbudet ingår fastighetsservice, fastighetsekonomi, entreprenad och teknik.

Trivs du att jobba med service och har stort intresse för trädgård och grönyteskötsel ska du söka dig till oss på HSB Nordvästra Götaland. Jobbet som fastighetsskötare är både roligt och utvecklande och för dig som gillar att ta ansvar är det den perfekta utmaningen.

Vi söker nu semestervikarier till Vänersborg för att täcka upp när våra ordinarie medarbetare har semester.

Arbetsuppgifter
I din roll som fastighetsskötare tar du ansvar för den dagliga planeringen tillsammans med din grupp där ni arbetar med inre och yttre fastighetsskötsel vilket består av bland annat mindre reparationer, trädgårds- och grönyteskötsel.

Kvalifikationer
För att axla rollen behöver du ha fyllt 16 år samt behärska svenska språket i tal och skrift. B-körkort eller AM-körkort är meriterande.

Personliga egenskaper
Inom HSB är kunderna alltid i fokus, dina personliga egenskaper är därför viktiga. Vi söker dig som har en positiv inställning och gillar att ge service. Du är noggrann, strukturerad och van att ta egna initiativ. Din samarbetsförmåga och vilja att göra kunden nöjd är något vi värdesätter. Du behöver kunna arbeta såväl självständigt som i team.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande sommarjobb som fastighetsskötare på 100% där du får möjligheten att arbeta med härliga kollegor. HSB har kollektivavtal där din anställning följer avtalsenliga löner och villkor.

Perioden vi söker sommarjobbare för är mellan veckorna 24,25 -33,34. Ange i ansökan vilka veckor du kan jobba.

Har du frågor angående tjänsten kontakta rekryterande chef Marko Rakkolainen via mail på [email protected]

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Välkommen med din ansökan senast den 2022-03-06. Visa mindre

Vaktmästare idrottsanläggningar

Beskrivning Vi söker nu en vaktmästare som kan komma in och stötta vår verksamhet under ett vikariat på ca ett år. Som medarbetare på kultur- och fritidsförvaltningen, Enheten för idrottsanläggningar är du en av 12 vaktmästare som arbetar med föreningslivet och utveckling av våra idrottsanläggningar. Vi arbetar och samverkar även med övriga verksamheter och förvaltningar inom kommunen. Det ska vara glädje och utveckling i vårt arbete, samt att vi gör ve... Visa mer
Beskrivning
Vi söker nu en vaktmästare som kan komma in och stötta vår verksamhet under ett vikariat på ca ett år.

Som medarbetare på kultur- och fritidsförvaltningen, Enheten för idrottsanläggningar är du en av 12 vaktmästare som arbetar med föreningslivet och utveckling av våra idrottsanläggningar. Vi arbetar och samverkar även med övriga verksamheter och förvaltningar inom kommunen. Det ska vara glädje och utveckling i vårt arbete, samt att vi gör verksamheten lite bättre för varje dag.

Arbetsuppgifter
Den vi söker ska ingå i vaktmästarorganisationen inom Enheten för idrottsanläggningar med placering på Sportcentrum i Vänersborg. Arbetet består av varierande arbetsuppgifter. Arbetsdagarna utgörs av praktiskt arbete med drift, skötsel och underhåll av lokaler, anläggningar, maskiner och inventarier. Skötsel av konstgräs och gräsplan för fotboll, isvård, gräsklippning, snöröjning etc.

Oregelbundna arbetstider förekommer och det innebär att du får arbeta kvällar och helger enligt schema.

Kvalifikationer
Erfarenhet av arbete med teknisk service som vaktmästare, fastighetsskötare eller liknande bedöms som krav. Vi ser gärna att du har utbildning och erfarenhet av arbete med skötsel av isbanor, fastigheter och grönytor. Tidigare erfarenhet av maskiner och B-körkort är ett krav. I övrigt gäller goda datorkunskaper liksom god förmåga att använda svenska språket i tal och skrift. Vi är varandras arbetsmiljö och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Arbetet ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och en hög grad av servicekänsla.

Övrigt

Vänersborgs kommun - attraktiv och hållbar i alla delar, hela livet.
Våra värdeord: Levande, attraktiv, hållbar - tillsammans


Olika är normen! Hos oss är mångfald positivt, alla är vi olika och det är en tillgång. Vi arbetar även aktivt med att skapa ett hållbart arbetsliv och därför har vi rökfri arbetstid på alla våra arbetsplatser.


Kommunen nyttjar vår tids möjligheter att ge nya medarbetare en introduktion direkt vid start! Är du nyfiken på att prova introduktionen redan nu och få veta mer om hur vi arbetar i Vänersborgs kommun? http://introduktion.vanersborg.se/ genom att välja avsnitt och skriv in ditt namn för att få ett diplom efter genomförd introduktion. Ditt namn registreras ingenstans.


Är du nyfiken på att veta mer om oss som arbetsgivare och vilka förmåner vi erbjuder - surfa in på vår sida https://www.vanersborg.se/jobb.

Kontaktuppgifter till din fackliga organisation hittar du https://www.vanersborg.se/naringsliv-och-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-vanersborgs-kommun/fackliga-organisationer.html

Kommunen har gjort aktiva val i denna rekrytering och vill därför inte bli kontaktade med erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp/kompetensförmedling. Visa mindre

Drifttekniker - fastigheter

I våra fastigheter finns många olika verksamheter som är viktiga för Vänersborgs kommuns invånare. Det är skolor, förskolor, idrotts- och fritidsanläggningar samt förvaltningsbyggnader. Dessa omfattar drygt hundratal fastigheter, spridda över hela kommunen, på tillsammans ca 230 000 m². Fastighet och service ansvarar för förvaltning, drift och lokalvård av kommunens fastigheter. Hos oss finns även mark- och exploatering, upphandlare, projektledare för n... Visa mer
I våra fastigheter finns många olika verksamheter som är viktiga för Vänersborgs kommuns invånare.

Det är skolor, förskolor, idrotts- och fritidsanläggningar samt förvaltningsbyggnader. Dessa omfattar drygt hundratal fastigheter, spridda över hela kommunen, på tillsammans ca 230 000 m².
Fastighet och service ansvarar för förvaltning, drift och lokalvård av kommunens fastigheter. Hos oss finns även mark- och exploatering, upphandlare, projektledare för ny- och ombyggnation, bab-handläggare, växel och reception, vaktmästarna samt kommunens tryckeri. Energieffektivisering,
strategisk lokalförsörjning, interna hyresavtal och driftsekonomi är andra uppdrag som ansvaras för.
I verksamheten finns 120 medarbetare och fyra enhetschefer.

Helhetssyn och samverkan präglar Fastighet och service. Vi arbetar tillitsbaserat och skapar
handlingsutrymme för alla våra medarbetare.

Arbetsuppgifter
Som drifttekniker hos Vänersborgs kommun är du delaktig i ett team som ansvarar för driften av kommunens fastighetsbestånd. Du kommer att arbeta med tillsyn och skötsel av fastighetstekniska installationer. Vilket innefattar styr & övervakning, driftoptimering, förebyggande underhåll, felsökning, värmesystem, ventilationssystem, brandlarmanläggningar, hissar, el och liknande uppdrag.
Ansvara för att drifta fastigheterna till avtalad prestanda, att identifiera och avhjälpa uppkomna driftstörningar. Åtgärda fel uppmärksammade av hyresgästen. Vara delaktig i att planera och genomföra underhållsåtgärder som leder till att bibehålla standard och öka energieffektiviteten samtidigt som miljöpåverkan minskar. Genomföra tillsyn och skötsel av fastigheterna i form av
ronder för att löpande arbeta med felavhjälpande och förebyggande underhåll. Upprätthålla den dagliga kontakten med hyresgästerna samt hålla dem uppdaterade på vad som händer i fastigheterna. Löpande arbete med driftsoptimering och utveckling. Upprätthålla en hög servicenivå
och ett trevligt bemötande gentemot hyresgästen.

Kvalifikationer
Du har minst gymnasiekompetens och gärna relevant fastighetstekniskutbildning eller mångårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet från att jobba med fastighetsautomation. Du har god kunskap och förståelse rörande värme, kyla och media. Du har goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift. Du har en förmåga att skapa goda relationer mot våra kommunala verksamheter som är våra hyresgäster. Goda datakunskaper i Microsoft Office. Erfarenhet av Incit samt styr och övervakningsprogram är meriterande. Tjänsten kräver B körkort. Elsäkerhetsbehörighet B är meriterande. Vi kommer lägga vikt vid personliga egenskaper som att du är serviceinriktad, ansvarsfull, god samarbetsförmåga och är en god kommunikatör. 

Villkor
Beredskap ingår i tjänsten. Vi kommer kalla till intervjuer fortlöpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan. Provtjänstgöring kan komma att tillämpas. 

Övrigt

Vänersborgs kommun - attraktiv och hållbar i alla delar, hela livet


Olika är normen! Hos oss är mångfald positivt, alla är vi olika och det är en tillgång. Vi arbetar även aktivt med att skapa ett hållbart arbetsliv och därför har vi rökfri arbetstid på alla våra arbetsplatser.


Kommunen nyttjar vår tids möjligheter att ge nya medarbetare en introduktion direkt vid start! Är du nyfiken på att prova introduktionen redan nu och få veta mer om hur vi arbetar i Vänersborgs kommun? http://introduktion.vanersborg.se/ genom att välja avsnitt och skriv in ditt namn för att få ett diplom efter genomförd introduktion. Ditt namn registreras ingenstans.


Är du nyfiken på att veta mer om oss som arbetsgivare och vilka förmåner vi erbjuder - surfa in på vår sida https://www.vanersborg.se/jobb.

Kontaktuppgifter till din fackliga organisation hittar du https://www.vanersborg.se/naringsliv-och-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-vanersborgs-kommun/fackliga-organisationer.html

Kommunen har gjort aktiva val i denna rekrytering och vill därför inte bli kontaktade med erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp/kompetensförmedling. Visa mindre

Fastighetsvärd Vänersborgsbostäder

FÖRETAGSINFORMATION Vi är övertygade om att ett bra boende är en viktig pusselbit för ett gott liv och där har vi en viktig roll i Vänersborg! Vi är kommunens största bostadsbolag och ägs av Vänersborgs Kommun. Ungefär var sjunde vänersborgare bor hos oss. Vi är snart 70-tal medarbetare som tar hand om våra drygt 3 500 lägenheter på lite olika sätt och just nu är Förvaltningsavdelning i behov av en Fastighetsvärd. Vill du vara med i vårt team? TJÄNSTEBESK... Visa mer
FÖRETAGSINFORMATION
Vi är övertygade om att ett bra boende är en viktig pusselbit för ett gott liv och där har vi en viktig roll i Vänersborg! Vi är kommunens största bostadsbolag och ägs av Vänersborgs Kommun. Ungefär var sjunde vänersborgare bor hos oss. Vi är snart 70-tal medarbetare som tar hand om våra drygt 3 500 lägenheter på lite olika sätt och just nu är Förvaltningsavdelning i behov av en Fastighetsvärd. Vill du vara med i vårt team?

TJÄNSTEBESKRIVNING
Är du en person som brinner för att ge service, hitta nya effektiva lösningar och arbeta självständigt? Då kan jobbet som Fastighetsvärd hos oss vara det rätta jobbet för dig.
Som Fastighetsvärd ansvarar du för den dagliga skötseln och kontakten med våra hyresgäster på ditt område. Du kommer att vara den närmaste kontakten gentemot våra hyresgäster och ansvara för att ditt område fungerar i sin helhet tillsammans med din Förvaltare.
I tjänsten ingår att hålla rent och snyggt både i inomhus- och utomhusmiljön vilket innebär att ha hand om trädgårdsskötsel, snöröjning, lättare reparationer, skötsel av tvättstugor, källare och vindar. I tjänsten ingår också nyckelutlämning, kontroll av lekplatser och bokning av kvarterslokal.
Du kommer att ingå i ett team bestående av Fastighetsvärdar.

KVALIFIKATIONER OCH ERFARENHET
Du har en gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot, eller påbyggnad inom, teknik och/eller fastighet.
Du har B-körkort
Du har kunskap i det svenska språket och behärskar det flytande i skrift och tal. Du talar även engelska. Övriga språk är meriterande.
Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

PERSON
Som person är du ansvarstagande, självständig, strukturerad och har hög servicekänsla. Du är också prestigelös och är öppen för förändringar och att lära dig nytt.

ÖVRIGT
Vänersborgsbostäder ska på ett affärsmässigt sätt utveckla och erbjuda ett attraktivt boende för alla som vill bo i hyresrätt inom Vänersborgs kommun. Vår vision är att vi ska vara det mest attraktiva och hållbara boendet i Vänersborg. Våra kärnvärden trygghet och service ska genomsyra bolaget.
Vi ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.
Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet. Visa mindre

Vaktmästare Idrottsanläggningar

Om arbetsplatsen Vi söker nu en vaktmästare som kan komma in och stötta vår verksamhet under ett vikariat på ca ett halvår. Som medarbetare på kultur- och fritidsförvaltningen enheten för idrottsanläggningar är du en av 20-talet anställda som arbetar med föreningslivet och utveckling av våra idrottsanläggningar. Vi arbetar och samverkar även med övriga verksamheter och förvaltningar inom kommunen. Det ska vara glädje och utveckling i vårt arbete, samt a... Visa mer
Om arbetsplatsen
Vi söker nu en vaktmästare som kan komma in och stötta vår verksamhet under ett vikariat på ca ett halvår.

Som medarbetare på kultur- och fritidsförvaltningen enheten för idrottsanläggningar är du en av 20-talet anställda som arbetar med föreningslivet och utveckling av våra idrottsanläggningar. Vi arbetar och samverkar även med övriga verksamheter och förvaltningar inom kommunen. Det ska vara glädje och utveckling i vårt arbete, samt att vi gör verksamheten lite bättre för varje dag.

Arbetsuppgifter
Den vi söker ska ingå i vaktmästarorganisationen inom enheten för idrottsanläggningar med placering på Sportcentrum i Vänersborg. Arbetet består av varierande arbetsuppgifter. Arbetsdagarna utgörs av praktiskt arbete med drift, skötsel och underhåll av lokaler, anläggningar, maskiner och inventarier. Skötsel av konstgräs och gräsplan för fotboll, isvård, gräsklippning, snöröjning etc. Oregelbundna arbetstider förekommer och det innebär att du får arbeta kvällar och helger enligt schema.

Kvalifikationer
Erfarenhet av arbete med teknisk service som vaktmästare, fastighetsskötare eller liknande bedöms som krav. Vi ser gärna att du har utbildning och erfarenhet av arbete med skötsel av isbanor, fastigheter och grönytor. Tidigare erfarenhet av maskiner och B-körkort är ett krav. I övrigt gäller goda datorkunskaper liksom god förmåga att använda svenska språket i tal och skrift. Vi är varandras arbetsmiljö och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Arbetet ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och en hög grad av servicekänsla.

Övrigt

Vänersborgs kommun - attraktiv och hållbar i alla delar, hela livet


Olika är normen! Hos oss är mångfald positivt, alla är vi olika och det är en tillgång. Vi arbetar även aktivt med att skapa ett hållbart arbetsliv och därför har vi rökfri arbetstid på alla våra arbetsplatser.


Kommunen nyttjar vår tids möjligheter att ge nya medarbetare en introduktion direkt vid start! Är du nyfiken på att prova introduktionen redan nu och få veta mer om hur vi arbetar i Vänersborgs kommun? http://introduktion.vanersborg.se/ genom att välja avsnitt och skriv in ditt namn för att få ett diplom efter genomförd introduktion. Ditt namn registreras ingenstans.


Är du nyfiken på att veta mer om oss som arbetsgivare och vilka förmåner vi erbjuder - surfa in på vår sida https://www.vanersborg.se/jobb.

Kontaktuppgifter till din fackliga organisation hittar du https://www.vanersborg.se/naringsliv-och-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-vanersborgs-kommun/fackliga-organisationer.html

Kommunen har gjort aktiva val i denna rekrytering och vill därför inte bli kontaktade med erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp/kompetensförmedling. Visa mindre

Timvikarie vaktmästare till Vänerskolan

Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndi... Visa mer
Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndigheten har cirka 1 200 medarbetare och verksamhet i hela landet.

Som medarbetare hos oss får du arbeta för allas lika värde i en organisation där delaktighet och engagerade medarbetare värderas högt. Vi ser ett stort värde i att ha medarbetare som mår bra och satsar därför mycket på friskvård och kompetensutveckling. Hos oss har du frihet att påverka ditt arbete. Mer om vad vi erbjuder kan du läsa på www.spsm.se/ledigajobb


Tjänsten är placerad inom Skolstödsenheten och utförs på plats på en av myndighetens specialskolor i Vänersborg. Vänerskolan är en av myndighetens specialskolor för elever som är döva eller har en hörselnedsättning. Vi tar emot elever från Västra Götalandsregionen, Hallands län och Jönköpings län. Här erbjuder vi en tvåspråkig utbildning i en teckenspråkig miljö som stödjer elevernas identitetsutveckling. Lokalerna är visuellt och akustiskt anpassade för vår målgrupp och klassrummen är väl tekniskt utrustade. Vi har elever från förskoleklass till årskurs 10 och följer läroplanen för specialskolan.
Vi har även elever som läser enligt grundsärskolans kursplan. Vänerskolan har också fritidshemsverksamhet för de elever som är i behov av det samt elevboenden för de eleverna med lång resväg till skolan.

Som timvikarie står du till förfogande när det uppstår ett behov med kort varsel. Att stå till förfogande på detta sätt innebär att ett nytt anställningsförhållande inträder vid varje enskilt tillfälle du tas i anspråk för arbete. Erbjudande om sådan tidsbegränsad anställning sker vanligtvis muntligen. Du har givetvis rätt att tacka nej till uppdrag som erbjuds dig.


ARBETSUPPGIFTER
Som timvikarie inom vaktmästeriet ansvarar du för den vardagliga driften på Vänerskolan. Inom ansvarsområdet ingår även elevboenden.
Rapportering sker till arbetsledare på plats. Samarbete förekommer även med annan personal.

Arbetsuppgifterna innebär att på plats på Vänerskolan och boenden:
• Hantera felanmälningar och ärenden i ärendehanteringssystem
• Möblera kontors-, mötes- och utbildningslokaler
• Enklare montering och reparationer
• Byte av förbrukningsvaror
• Vara behjälplig med vissa tekniska uppgifter
• Kontakt med fastighetsägare
• Post- och pakethantering
• Övriga arbetsuppgifter kan förekomma


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:

• Erfarenhet och kunskap om vaktmästeri.

Det är meriterande om du har:
Eftergymnasial utbildning inom exempelvis fastighetsskötsel eller liknande.
• Kunskaper i teckenspråk.
• Erfarenhet inom audio/video.
• Erfarenhet av receptionsarbete
• Du ska ha körkortklass B

Personliga egenskaper
Som person är du prestigelös, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Du har ett stort engagemang för ditt arbetsområde och är driven, självgående och har ett öga för vad som behöver göras. Du är strukturerad och har en god prioriteringsförmåga.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Goda kunskaper i Microsoft Office
God förmåga att formulera dig i skriven svenska
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas


ÖVRIGT
Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Utdrag från belastningsregistret ska visas upp inför anställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Vänersborgsbostäder söker en Skadetekniker/Besiktningsman

Företagsinformation Vänersborgsbostäder är det kommunägda bostadsföretaget i Vänersborg. Med våra drygt 3 400 lägenheter och drygt 6 000 hyresgäster är vi den största aktören på Vänersborgs bostadsmarknad. Vi är ett 70-tal medarbetare som tar hand om våra drygt 3 400 lägenheter. Tillsammans skapar vi det mest attraktiva och hållbara boendet i Vänersborg. Vill du vara med på vår resa? Tjänstebeskrivning Vi söker en Skadetekniker/Besiktningsman som hanter... Visa mer
Företagsinformation

Vänersborgsbostäder är det kommunägda bostadsföretaget i Vänersborg. Med våra drygt 3 400 lägenheter och drygt 6 000 hyresgäster är vi den största aktören på Vänersborgs bostadsmarknad. Vi är ett 70-tal medarbetare som tar hand om våra drygt 3 400 lägenheter. Tillsammans skapar vi det mest attraktiva och hållbara boendet i Vänersborg. Vill du vara med på vår resa?

Tjänstebeskrivning

Vi söker en Skadetekniker/Besiktningsman som hanterar fukt, brand och andra skador på och i våra fastigheter. Du kommer också att utföra besiktningar av lägenheter och lokaler.

I rollen som skadetekniker kommer du att bland annat:
- Hantera brand, fukt och andra skador
- Besiktiga lägenheter i samband med in- och avflyttningar
- Vara vår kontaktperson med försäkringsbolag, entreprenör och hyresgäst


Kvalifikationer

Du bör ha erfarenheter inom bygg och anläggning och vi ser gärna att du har, för tjänsten, lämplig utbildning. Det är meriterande om du har teknisk utbildning av något slag. Det är också önskvärt att du tidigare har arbetat med någon typ av fastighetssystem men inget krav.

Vi söker dig med hög social kompetens samt förmåga att kunna arbeta både självständigt och i grupp. Du ska ha goda kundskapet i svenska och engelska och gärna behärska ytterligare något språk.
I rollen som Skadetekniker/Besiktningsman är det viktigt att du är en lugn, ansvarsfull, stresstålig och strukturerad person en god förmåga att kommunicera med människor.

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Malin Andersson, telefon 0707-85 86 48 eller skicka ett mail till [email protected]
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se. Vi kommer att arbeta med löpande urval, så skicka gärna ansökan så snart du kan, dock senast 2021-04-04.


Krav

B-körkort Visa mindre

Fastighetsskötare till Vänersborg - Tillsvidareanställning

HSB är en medlemsägd bostadsorganisation. Vi är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. HSB Nordvästra Götaland förvaltar cirka 15 000 bostadsrätter och 250 bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också ett eget fastighetsbestånd på 955 lägenheter samt kommersiella lokaler. I tjänsteutbudet ingår fastighetsserv... Visa mer
HSB är en medlemsägd bostadsorganisation. Vi är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. HSB Nordvästra Götaland förvaltar cirka 15 000 bostadsrätter och 250 bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också ett eget fastighetsbestånd på 955 lägenheter samt kommersiella lokaler. I tjänsteutbudet ingår fastighetsservice, fastighetsekonomi, entreprenad och teknik.

Trivs du att jobba med service och har stort intresse för trädgård och grönyteskötsel ska du söka dig till oss på HSB Nordvästra Götaland. Jobbet som fastighetsskötare är både roligt och utvecklande och för dig som gillar att ta ansvar är det den perfekta utmaningen.

Arbetsuppgifter
I din roll som fastighetsskötare tar du ansvar för den dagliga planeringen tillsammans med din grupp där ni arbetar med inre och yttre fastighetsskötsel vilket består av bland annat mindre reparationer, trädgårds- och grönyteskötsel. Du ansvarar för att det är ordning och reda inom ditt ansvarsområde. Vintertid förekommer beredskapsarbete för snöröjning under kvällar och helger när behov uppstår.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har följande erfarenhet och kompetens:

- God förmåga att möta kunder och andra samarbetspartners på ett trivsamt och personligt sätt.
- Fastighetsskötarutbildning eller annan arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig.
- Är van vid maskiner som används vid yttre fastighetsarbete.
- Vana av att utföra enklare reparationer/felanmälningar där kunskaper inom EL och VVS är meriterande.
- Meriterande är också om du har röjsågs-, och motorsågscertifikat, trädbeskärningskurs m.m.
- Datorvana


Det är ett krav att du behärskar det svenska språket flytande samt innehar B-körkort.

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du är lugn, strukturerad och serviceinriktad i ditt arbetssätt. Du ska vara en lagspelare med förmåga att hjälpa andra.

Arbetet är varierande och passar dig som har viljan och engagemanget att ge professionell service åt våra kunder. Stor del av tiden arbetar du i områden där du möter kunder varför din sociala kompetens är viktig.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% på vår enhet i Vänersborg. Vi följer kollektivavtal och tillämpar provanställning vid behov. För frågor ytterligare information kontakta rekryterande chef Marko Rakkolainen, på tel. 0730-79 46 85.
Fackligt ombud för Fastighetsanställdas förbund är Mattias Karlsson som nås via växeln 010-442 44 00. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-16. Visa mindre

Fastighetstekniker

VBG Group är en internationell industrikoncern. Divisionen Truck & Trailer Equipment erbjuder produkter och tjänster som bidrar med stort värde för kunder och användare i form av ökad driftsäkerhet, personlig säkerhet och effektivitet. Vår tillverkningsanläggning i Vänersborg förser den internationella marknaden med släpvagnskopplingar och automatiska snökedjor. För mer information, se www.vbggroup.com Beskrivning Om du gillar variation i din vardag s... Visa mer
VBG Group är en internationell industrikoncern.

Divisionen Truck & Trailer Equipment erbjuder produkter och tjänster som bidrar med stort värde för kunder och användare i form av ökad driftsäkerhet, personlig säkerhet och effektivitet. Vår tillverkningsanläggning i Vänersborg förser den internationella marknaden med släpvagnskopplingar och automatiska snökedjor. För mer information, se www.vbggroup.com

Beskrivning

Om du gillar variation i din vardag samt är en problemlösare med el-kunskap så kan detta vara arbetet för dig.

Att arbeta som fastighetstekniker

Din vardag på vår fastighetsavdelning består av att lösa små som stora problem vilka löpande rapporteras in till avdelningen. Du kommer även att delta i projekt som ofta utförs i tvärfunktionella grupper. Det kan tex handla om att utforma en ny arbetsplats eller arbeta med förbättringar i våra produktionsflöden. Eftersom du kommer bli avdelningens representant i vissa projekt är det viktigt att du trivs med att samarbeta med andra och att du kan ta till dig problemställningar ur olika perspektiv.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi tror att du är en person som är allmänt händig och gillar att greja med händerna. Att du är van vid att hantera handverktyg är en förutsättning men vi ser också gärna att du har svetskunskap.

Utöver ovan så vill vi att du:

- Har truckkort och/eller kort för mobilarbetsplattform
- Har vana av att läsa ritningar
- Behärskar Svenska i tal och skrift
- Har B-körkort
- Någon form av el behörighet är meriterande

 

I vår grupp hjälper vi och stöttar varandra. Det är därför viktigt att du trivs med att dela med dig av din kunskap och att du sätter teamets prestationer framför dina egna.

 Om oss

VBG Group präglas av en jordnära, stark företagskultur som sammanfattas i våra gemensamma värderingar - Keystones. Våra Keystones är Helhetssyn, Affärsmässighet, Professionalism och Lagarbete, vilka skapar en grund för hur vi vill vara och agera gentemot varandra, våra kunder, leverantörer och övriga intressenter.

Hos oss hittar du en arbetsplats där vi alla bidrar till den trivsamma stämning och det positiva arbetsklimat som präglar vårt företag. Visa mindre

Semestervikariat fastighetsskötare till Vänersborg

HSB är en medlemsägd bostadsorganisation. Vi är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. HSB Nordvästra Götaland förvaltar cirka 15 000 bostadsrätter och 250 bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också ett eget fastighetsbestånd på 955 lägenheter samt kommersiella lokaler. I tjänsteutbudet ingår fastighetsserv... Visa mer
HSB är en medlemsägd bostadsorganisation. Vi är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. HSB Nordvästra Götaland förvaltar cirka 15 000 bostadsrätter och 250 bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också ett eget fastighetsbestånd på 955 lägenheter samt kommersiella lokaler. I tjänsteutbudet ingår fastighetsservice, fastighetsekonomi, entreprenad och teknik.

Trivs du att jobba med service och har stort intresse för trädgård och grönyteskötsel ska du söka dig till oss på HSB Nordvästra Götaland. Jobbet som fastighetsskötare är både roligt och utvecklande och för dig som gillar att ta ansvar är det den perfekta utmaningen.

Vi söker nu sommarjobbare till Vänersborg för att täcka upp när våra ordinarie medarbetare har semester.

Arbetsuppgifter
I din roll som fastighetsskötare tar du ansvar för den dagliga planeringen tillsammans med din grupp där ni arbetar med inre och yttre fastighetsskötsel vilket består av bland annat mindre reparationer, trädgårds- och grönyteskötsel.

Kvalifikationer
För att axla rollen behöver du ha fyllt 16 år samt behärska svenska språket i tal och skrift. B-körkort eller AM-Körkort är meriterande.

Personliga egenskaper
Inom HSB är kunderna alltid i fokus, dina personliga egenskaper är därför viktiga. Vi söker dig som har en positiv inställning och gillar att ge service. Du är noggrann, strukturerad och van att ta egna initiativ. Din samarbetsförmåga och vilja att göra kunden nöjd är något vi värdesätter. Du behöver kunna arbeta såväl självständigt som i team.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande sommarjobb som fastighetsskötare på 100% där du får möjligheten att arbeta med härliga kollegor. HSB har kollektivavtal där din anställning följer avtalsenliga löner och villkor. Perioden vi söker sommarjobbare för är mellan veckorna 25-33. Vi ser helst att du kan jobba fyra eller nio veckor. Ange i ansökan vilka veckor du kan jobba. Har du frågor angående tjänsten kontakta rekryterande chef Marko Rakkolainen via mail på [email protected]


Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Välkommen med din ansökan senast den 2021-04-18. Visa mindre

Säsongsanställning Fastighetsskötare Vänersborg

HSB är en medlemsägd bostadsorganisation. Vi är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. HSB Nordvästra Götaland förvaltar cirka 15 000 bostadsrätter och 250 bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också ett eget fastighetsbestånd på 955 lägenheter samt kommersiella lokaler. I tjänsteutbudet ingår fastighetsserv... Visa mer
HSB är en medlemsägd bostadsorganisation. Vi är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. HSB Nordvästra Götaland förvaltar cirka 15 000 bostadsrätter och 250 bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också ett eget fastighetsbestånd på 955 lägenheter samt kommersiella lokaler. I tjänsteutbudet ingår fastighetsservice, fastighetsekonomi, entreprenad och teknik.

Trivs du att jobba med service och har stort intresse för trädgård och grönyteskötsel ska du söka dig till oss på HSB Nordvästra Götaland. Jobbet som fastighetsskötare är både roligt och utvecklande och för dig som gillar att ta ansvar är det den perfekta utmaningen.

Arbetsuppgifter
I din roll som fastighetsskötare tar du ansvar för den dagliga planeringen tillsammans med din grupp där ni arbetar med inre och yttre fastighetsskötsel vilket består av bland annat mindre reparationer, trädgårds- och grönyteskötsel. Du ansvarar för att det är ordning och reda inom ditt ansvarsområde.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har följande erfarenhet och kompetens:

- God förmåga att möta kunder och andra samarbetspartners på ett trivsamt och personligt sätt.
- Fastighetsskötarutbildning eller annan arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig.
- Är van vid maskiner som används vid yttre fastighetsarbete.
- Vana av att utföra enklare reparationer/felanmälningar där kunskaper inom el och VVS är meriterande.
- Meriterande är om du har röjsågs-, och motorsågscertifikat, trädbeskärningskurs m.m.
- Datorvana.


Det är ett krav att du behärskar det svenska språket flytande samt innehar B-körkort.

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du är lugn, strukturerad och serviceinriktad i ditt arbetssätt. Du ska vara en lagspelare med förmåga att hjälpa andra. Arbetet är varierande och passar dig som har viljan och engagemanget att ge professionell service åt våra kunder. Stor del av tiden arbetar du i områden där du möter kunder varför din sociala kompetens är viktig.

Övrigt
Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig från april-september, med möjlighet till en tillsvidareanställning efter säsongen. Vi följer kollektivavtal. För frågor ytterligare information kontakta rekryterande chef Marko Rakkolainen via mail, [email protected] Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan senast 2021-03-21. Visa mindre

Semestervikariat fastighetsskötare till Vänersborg

HSB är en medlemsägd bostadsorganisation. Vi är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. HSB Nordvästra Götaland förvaltar cirka 15 000 bostadsrätter och 250 bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också ett eget fastighetsbestånd på 955 lägenheter samt kommersiella lokaler. I tjänsteutbudet ingår fastighetsserv... Visa mer
HSB är en medlemsägd bostadsorganisation. Vi är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. HSB Nordvästra Götaland förvaltar cirka 15 000 bostadsrätter och 250 bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också ett eget fastighetsbestånd på 955 lägenheter samt kommersiella lokaler. I tjänsteutbudet ingår fastighetsservice, fastighetsekonomi, entreprenad och teknik.

Trivs du att jobba med service och har stort intresse för trädgård och grönyteskötsel ska du söka dig till oss på HSB Nordvästra Götaland. Jobbet som fastighetsskötare är både roligt och utvecklande och för dig som gillar att ta ansvar är det den perfekta utmaningen.

Vi söker nu sommarjobbare till Vänersborg för att täcka upp när våra ordinarie medarbetare har semester.

Arbetsuppgifter
I din roll som fastighetsskötare tar du ansvar för den dagliga planeringen tillsammans med din grupp där ni arbetar med inre och yttre fastighetsskötsel vilket består av bland annat mindre reparationer, trädgårds- och grönyteskötsel.

Kvalifikationer
För att axla rollen behöver du ha fyllt 16 år samt behärska svenska språket i tal och skrift. B-körkort eller AM-Körkort är meriterande.

Personliga egenskaper
Inom HSB är kunderna alltid i fokus, dina personliga egenskaper är därför viktiga. Vi söker dig som har en positiv inställning och gillar att ge service. Du är noggrann, strukturerad och van att ta egna initiativ. Din samarbetsförmåga och vilja att göra kunden nöjd är något vi värdesätter. Du behöver kunna arbeta såväl självständigt som i team.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande sommarjobb som fastighetsskötare på 100% där du får möjligheten att arbeta med härliga kollegor. HSB har kollektivavtal där din anställning följer avtalsenliga löner och villkor. Perioden vi söker sommarjobbare för är mellan veckorna 25-33. Vi ser helst att du kan jobba fyra eller nio veckor. Ange i ansökan vilka veckor du kan jobba. Har du frågor angående tjänsten kontakta rekryterande chef Marko Rakkolainen via mail på [email protected]


Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Välkommen med din ansökan senast den 2021-03-18. Visa mindre

Fastighetsskötare säsongsanställning till Vänersborg

HSB är en medlemsägd bostadsorganisation. Vi är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. HSB Nordvästra Götaland förvaltar cirka 15 000 bostadsrätter och 250 bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också ett eget fastighetsbestånd på 955 lägenheter samt kommersiella lokaler. I tjänsteutbudet ingår fastighetsserv... Visa mer
HSB är en medlemsägd bostadsorganisation. Vi är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. HSB Nordvästra Götaland förvaltar cirka 15 000 bostadsrätter och 250 bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också ett eget fastighetsbestånd på 955 lägenheter samt kommersiella lokaler. I tjänsteutbudet ingår fastighetsservice, fastighetsekonomi, entreprenad och teknik.

Trivs du att jobba med service och har stort intresse för trädgård och grönyteskötsel ska du söka dig till oss på HSB Nordvästra Götaland. Jobbet som fastighetsskötare är både roligt och utvecklande och för dig som gillar att ta ansvar är det den perfekta utmaningen.

Vi söker nu en fastighetsskötare för säsongsanställning till Vänersborg.

Arbetsuppgifter
I din roll som fastighetsskötare tar du ansvar för den dagliga planeringen tillsammans med din grupp där ni arbetar med inre och yttre fastighetsskötsel vilket består av bland annat mindre reparationer, trädgårds- och grönyteskötsel. Du ansvarar för att det är ordning och reda inom ditt ansvarsområde. Vintertid förekommer beredskapsarbete för snöröjning under kvällar och helger när behov uppstår.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har följande erfarenhet och kompetens:

- God förmåga att möta kunder och andra samarbetspartners på ett trivsamt och personligt sätt.
- Fastighetsskötarutbildning eller annan arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig.
- Är van vid maskiner som används vid yttre fastighetsarbete.
- Vana av att utföra enklare reparationer
- Meriterande är om du har röjsågs-, och motorsågscertifikat, trädbeskärningskurs m.m.
- Datorvana.


Det är ett krav att du behärskar det svenska språket flytande samt innehar B-körkort.

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du är lugn, strukturerad och serviceinriktad i ditt arbetssätt. Du ska vara en lagspelare med förmåga att hjälpa andra.

Arbetet är varierande och passar dig som har viljan och engagemanget att ge professionell service åt våra kunder. Stor del av tiden arbetar du i områden där du möter kunder varför din sociala kompetens är viktig.


Övrigt
Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig from 6/4 tom 30/9- 2020, kan finnas möjlighet till förlängning. Vi följer kollektivavtal.

För frågor ytterligare information kontakta rekryterande chef Marko Rakkolainen, på [email protected] Fackligt ombud för Fastighetsanställdas Förbund är Jonas Sjöberg, nås via växeln 010-442 44 00.
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan senast 2020-03-15. Visa mindre

Vaktmästare till Fastighet och service

I våra fastigheter finns många olika verksamheter som är viktiga för Vänersborgs kommuns invånare, företagare och besökare tex skolor, förskolor, särskilda boenden, idrotts/fritidsanläggningar och förvaltningsbyggnader. Dessa omfattar drygt hundratal fastigheter, spridda över hela kommunen, på tillsammans ca 230 000 m². Verksamheten ansvarar för förvaltning, drift och service av kommunens fastigheter med lokalvård, förvaltare, vaktmästare, snickare och dri... Visa mer
I våra fastigheter finns många olika verksamheter som är viktiga för Vänersborgs kommuns invånare, företagare och besökare tex skolor, förskolor, särskilda boenden, idrotts/fritidsanläggningar och förvaltningsbyggnader. Dessa omfattar drygt hundratal fastigheter, spridda över hela kommunen, på tillsammans ca 230 000 m².
Verksamheten ansvarar för förvaltning, drift och service av kommunens fastigheter med lokalvård, förvaltare, vaktmästare, snickare och drifttekniker. Inom Fastighet och service finns även upphandlare, projektledare för ny- och ombyggnation, bab-handläggare, växel och reception, samt kommunens tryckeri.

Energieffektivisering, strategisk lokalförsörjning, interna hyresavtal och driftsekonomi är andra uppdrag som ansvaras för. I verksamheten finns ca 90 medarbetare och tre
enhetschefer.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två vaktmästare med tidsbegränsad anställning. Ert huvudsakliga uppdrag blir byte av lås och larm. I uppdraget ingår också att serva och hjälpa verksamheterna med förekommande vaktmästaruppgifter. Att jobba som vaktmästare på fastighetsdriften innebär att du har hela kommunen som arbetsplats.

Det är ett flexibelt jobb där du får träffa många nya människor. Du kommer att arbeta i arbetslag tillsammans med vaktmästare och tekniker där arbetslagens sammansättning kan variera över tid.

KVALIFIKATIONER
För att trivas hos oss ser vi att du är självgående och ansvarstagande med en stor portion servicekänsla, flexibilitet och positiv inställning. För att känna dig trygg i yrkesrollen har du kunskaper och erfarenheter som är relevanta för tjänsten som vaktmästare som exempelvis fastighetsskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har även kunskaper om teknisk utrustning och har god datavana. Du är flexibel, ansvarstagande, serviceinriktad och har lätt för att kommunicera. Du strävar alltid efter högsta kvalitét och bästa service. Du måste kunna tala, läsa och skriva svenska för att kunna tillgodogöra dig instruktioner muntligt och skriftligt. Körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Olika är normen! Hos oss är mångfald positivt, alla är vi olika och det är en tillgång. Vi arbetar även aktivt med att skapa ett hållbart arbetsliv och därför har vi rökfri arbetstid på alla våra arbetsplatser.

Är du nyfiken på att veta mer om oss som arbetsgivare och vilka förmåner vi erbjuder - surfa in på www.vanersborg.se/jobb

Kontaktuppgifter till din fackliga organisation hittar du på www.vanersborg.se/fackligaorganisationer

Kommunen har gjort aktiva val i denna rekrytering och vill därför inte bli kontaktade med erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp/kompetensförmedling. Visa mindre

L. Söderström Fastighetsbesiktningar AB söker fastighetskötare på deltid!

L. Söderström Fastighetsbesiktningar AB har lång erfarenheter av förvaltning av fastigheter. Vi är ett litet och personlig företag med lång erfarenhet av hus, fastigheter och byggnadsteknik. Idag förvaltar vi över olika fastigheter i central Vänersborg. Nu söker vi Dig som vill jobba hos oss som fastighetsskötare på 50%, (2 dagar ena veckan och 3 dagar andra vecka). Det innebär att Du har/får ett stort ansvar då du kommer att vara lite av navet i vår ver... Visa mer
L. Söderström Fastighetsbesiktningar AB har lång erfarenheter av förvaltning av fastigheter. Vi är ett litet och personlig företag med lång erfarenhet av hus, fastigheter och byggnadsteknik. Idag förvaltar vi över olika fastigheter i central Vänersborg.


Nu söker vi Dig som vill jobba hos oss som fastighetsskötare på 50%, (2 dagar ena veckan och 3 dagar andra vecka). Det innebär att Du har/får ett stort ansvar då du kommer att vara lite av navet i vår verksamhet när det gäller skötsel av hyresfastigheter. Arbetsuppgifterna består bland annat av: allmänna fastighetsskötaruppgifter, trädgårdsskötsel, snöskottning, enklare snickeri- el- och VA-arbeten, besikta lägenheter vid utflyttning med mera.


Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är mycket meriterande och vi ser gärna att du talar flytande svenska då det är mycket kundkontakt där det är många frågor från hyresgästerna. B körkort är ett krav.


Hos oss är det frihet under ansvar!


Har du det som vi frågar efter så tveka inte att maila in en ansökan, för vi intervjuar kandidater som vi finner lämpliga och för rätt person tillsätts tjänsten. Vi tillämpar en provanställning innan det går över till en tillsvidaretjänst. Visa mindre

Vaktmästare till Fastighet och sevice

Har du varit i Kulturhuset, Kommunhuset eller Skräcklestugan? Tre byggnader som ingår i kommunens fastighetsbestånd och som vi på Fastighet och service förvaltar, vårdar och utvecklar. I våra fastigheter finns många olika verksamheter som är viktiga för Vänersborgs kommuns invånare, företagare och besökare tex skolor, förskolor, särskilda boenden, idrotts/fritidsanläggningar och förvaltningsbyggnader. Dessa omfattar drygt hundratal fastigheter, spridda öv... Visa mer
Har du varit i Kulturhuset, Kommunhuset eller Skräcklestugan? Tre byggnader som ingår i kommunens fastighetsbestånd och som vi på Fastighet och service förvaltar, vårdar och utvecklar.

I våra fastigheter finns många olika verksamheter som är viktiga för Vänersborgs kommuns invånare, företagare och besökare tex skolor, förskolor, särskilda boenden, idrotts/fritidsanläggningar och förvaltningsbyggnader. Dessa omfattar drygt hundratal fastigheter, spridda över hela kommunen, på tillsammans ca 230 000 m².
Verksamheten ansvarar för förvaltning, drift och service av kommunens fastigheter med lokalvård, förvaltare, vaktmästare, snickare och drifttekniker. Inom Fastighet och service finns även upphandlare, projektledare för ny- och ombyggnation, bab-handläggare, växel och reception, samt kommunens tryckeri.

Energieffektivisering, strategisk lokalförsörjning, interna hyresavtal och driftsekonomi är andra uppdrag som ansvaras för. I verksamheten finns ca 90 medarbetare och tre
enhetschefer.

ARBETSUPPGIFTER
Som vaktmästare på fastighetsdriften kommer du att ingå i ett arbetslag där ni jobbar med många olika arbetsuppgifter och du kommer ha en viktig del i det dagliga arbetet där du tjänstgör.
I uppdraget ingår att serva och hjälpa verksamheterna med förekommande
vaktmästaruppgifter samt systematiserat förebyggande underhåll. Att jobba som vaktmästare på fastighetsdriften innebär att du har hela kommunen som arbetsplats.
Det är ett flexibelt jobb där du får träffa många nya människor. Du kommer att arbeta i arbetslag tillsammans med vaktmästare och tekniker där arbetslagens sammansättning kan variera över tid.

KVALIFIKATIONER
För att trivas hos oss ser vi att du är självgående och ansvarstagande med en stor portion servicekänsla, flexibilitet och positiv inställning. För att känna dig trygg i yrkesrollen har du kunskaper och erfarenheter som är relevanta för tjänsten som vaktmästare som exempelvis fastighetsskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har även kunskaper om teknisk utrustning och har god datavana. Du är flexibel, ansvarstagande, serviceinriktad och har lätt för att kommunicera. Du strävar alltid efter högsta kvalitét och bästa service. Du måste kunna tala, läsa och skriva svenska för att kunna tillgodogöra dig instruktioner muntligt och skriftligt. Körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Olika är normen! Hos oss är mångfald positivt, alla är vi olika och det är en tillgång. Vi arbetar även aktivt med att skapa ett hållbart arbetsliv och därför har vi rökfri arbetstid på alla våra arbetsplatser.

Är du nyfiken på att veta mer om oss som arbetsgivare och vilka förmåner vi erbjuder - surfa in på www.vanersborg.se/jobb

Kontaktuppgifter till din fackliga organisation hittar du på www.vanersborg.se/fackligaorganisationer

Kommunen har gjort aktiva val i denna rekrytering och vill därför inte bli kontaktade med erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp/kompetensförmedling. Visa mindre

Kyrkvaktmästare, 50 %

Vänersborg och Väne-Ryrs församlings läge vid Vänerns södra strand och Vänersborgs vackra stadskärna erbjuder ett aktivt liv för såväl gammal som ung. Ett rikt kultur– och föreningsliv kombinerat med unika naturupplevelser skapar en god grund för livskvalité. Församlingen har som geografiskt upptagningsområde Vänersborgs centralort och västerut Väne-Ryr. Det är ca: 16.000 medlemmar varav flertalet i Vänersborg. Församlingen har fem kyrkor och sju kyrkogår... Visa mer
Vänersborg och Väne-Ryrs församlings läge vid Vänerns södra strand och Vänersborgs vackra stadskärna erbjuder ett aktivt liv för såväl gammal som ung. Ett rikt kultur– och föreningsliv kombinerat med unika naturupplevelser skapar en god grund för livskvalité. Församlingen har som geografiskt upptagningsområde Vänersborgs centralort och västerut Väne-Ryr. Det är ca: 16.000 medlemmar varav flertalet i Vänersborg. Församlingen har fem kyrkor och sju kyrkogårdar, varav två är en del av stadens äldre historia. Om tjänsten Vi behöver stärka upp vårt arbetslag med ytterligare en Kyrkvaktmästare. Vi söker dig som är en god ambassadör för Svenska Kyrkan och som på ett representativt, hjälpsamt och positivt sätt kan bemöta människor i olika typer av situationer. Arbetsuppgifter • Du tjänstgör vid gudstjänster, konserter, dop, vigslar och begravningar • Du kommer att vara behjälplig för både besökare och den egna organisationen • Tillsammans med ditt arbetslag vara ansvarig för lokalvård • Utföra enklare underhåll/reparationer, snöskottning och halkbekämpning • Arbetet innebär en del tunga lyft och höga höjder (stege) Kvalifikationer Du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta med lokalvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i administrativa program, såsom tidsredovisnings- och bokningssystem samt MS Office. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som kyrkvaktmästare. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten. Du är medlem i Svenska Kyrkan och delar kyrkans värderingar. Personliga Egenskaper Vi söker en serviceinriktad, positiv och hjälpsam person som kan hantera människor i olika situationer på ett bra sätt. Du är en stresstålig och trygg person med god samarbetsförmåga. Vi ser även att du kan strukturera och planera ditt arbete både självständigt och tillsammans med din arbetsgrupp. Du behöver vara flexibel då tjänstgöring även sker helger och kvällar. Vi ser gärna manliga sökande.Vi tillämpar provanställning Visa mindre

Servicetekniker till Kriminalvården Verksamhetsområde Vänersborg

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. ... Visa mer
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Verksamhetsområdet Vänersborg, består av ett häkte i Uddevalla, anstalten Brinkeberg och anstalten Östragård som ligger i Vänersborg. Häktet har 44 platser, Brinkeberg 98 och Östragård 110. Vi har ca 160 anställda samt vikarier.

ARBETSUPPGIFTER
I vårt verksamhetsområde finns det två servicetekniker varav en som nu går i pension. Du kan bli hans ersättare.

Som servicetekniker ansvarar du för fastighetsdriften vid våra anstalter och häkte. Kriminalvården hyr fastigheterna och vad som åligger oss respektive fastighetsägaren regleras av en uppgjord gränsdragningslista. Säkerhetsinstallationer som låssystem, olika larmsystem, CCTV-anläggning, m.m. ägs av Kriminalvården, skötsel och underhåll av dessa åvilar serviceteknikerna. Till vissa arbeten anlitar vi entreprenadföretag och då ansvarar serviceteknikerna för kontakt med dessa. Det finns dokumentation i form av ritningar, serviceavtal, handböcker, m.m. för våra fastigheter och alla dess system och det är serviceteknikers ansvar att dessa är välorganiserad och aktuella. Arbetet innehåller en rad olika uppgifter och kräver därmed flera kompetenser. Det sträcker sig från enkla underhållsuppgifter till programmering av våra avancerade säkerhetssystem.

Det förekommer även vissa administrativa uppgifter som att hantera beställningar och fakturor. Du arbetar tillsammans med en annan servicetekniker och gemensamt ansvarar Ni för alla förekommande uppgifter. Ni arbetar i nära samarbete med övrig personal på häkte/anstalt.

Arbetet kommer att sträcka sig över samtliga tre verksamhetsställen.


KVALIFIKATIONER
Du har lägst examen från treårigt gymnasieprogram med inriktning el/tele/teknik på drift/underhåll, eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser det som en fördel om du har en utbildning inom det säkerhetstekniska området.

B-körkort är ett krav.

Vi förväntar oss att du har flera års erfarenhet från service- och underhållsarbete, gärna inom fastighetsbranschen och att du har ett stort intresse för säkerhetsteknik. Vi ser också att du är noggrann, öppen, ansvarstagande och initiativrik. Du är bra på dokumentation, strukturerad och noggrann.

Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn präglad av en tro på människors vilja och förmåga till utveckling och förändring.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och Din personliga lämplighet.ÖVRIGT
Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-693 693

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Fastighetsskötare / platsansvarig

Din Personalavdelning i Väst söker nu för kunds räkning. Fastighetsskötare/platsansvarig Företaget har över 20 år i branschen och har sedan starten levererat kvalitetstjänster för både små och stora kunder. Bland kunderna finner du bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, köpcentrum och privatpersoner. Företaget har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren och för dig som presterar bra och vill utvecklas inom fastighetsunderhåll finns möjlighet... Visa mer
Din Personalavdelning i Väst söker nu för kunds räkning.

Fastighetsskötare/platsansvarig

Företaget har över 20 år i branschen och har sedan starten levererat kvalitetstjänster för både små och stora kunder. Bland kunderna finner du bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, köpcentrum och privatpersoner. Företaget har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren och för dig som presterar bra och vill utvecklas inom fastighetsunderhåll finns möjligheter att växa inom företaget. Nästa steg i företagets tillväxtresa är att utöka sin verksamhet i Trestadsområdet därav söker de nu en ny kollega.

Det finns en stor potential att utveckla rollen som fastighetsskötare/platsansvarig i Trestadsområdet och du som ansvarig är en viktig del för att nå företagets resultatmål för området. Du kommer i din roll att ha ett gott stöd från dina kollegor från Lidköping.

Att vara fastighetsskötare/ansvarig är komplext och varierande. För att trivas i denna roll är du driven, självständig och trygg i ditt förhållningssätt gentemot kunder och medarbetare. Självklart trivs du med att jobba praktisk då arbetsuppgifterna består i huvudsak av markvård samt fastighetsrelaterade tjänster inom både yttre och inre fastighetsskötsel. Tjänsten kommer att utgå ifrån Vänersborg.

Kvalifikationer
Du har arbetat med fastighetsskötsel tidigare och är i bekväm i rollen som ansiktet utåt samt har teknisk/praktisk utbildning eller annan relevant utbildning. Krav för tjänsten är att du innehar minst B-körkort.

Meriterande kompetensbevis är:
- BE-körkort
- Röjsåg
- Motorsåg A och uppåt
- Andra utbildningar och kunskaper som av företaget anses vara av vikt

Du kommer att arbeta självständigt varför vi ser att du är ansvarstagande och ser till att arbetet blir utfört på rätt sätt, i rätt tid. Utfört arbete rapporteras i IT-baserade system.

Din ansökan skickar du så snart som möjligt dock senast 9 september. I denna rekrytering jobbar vi med löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om du har frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR-konsult Johan Norrbin, telefon 0510-72244.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst, provanställning kan eventuellt tillämpas.

Sysselsättningsgrad 75–100%.

I tjänsten kan viss beredskap/ jourtjänstgöring förekomma. Visa mindre

Servicetekniker till Kriminalvården Verksamhetsområde Vänersborg

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. ... Visa mer
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Verksamhetsområdet Vänersborg, består av ett häkte i Uddevalla, anstalten Brinkeberg och anstalten Östragård som ligger i Vänersborg. Häktet har 44 platser, Brinkeberg 98 och Östragård 110. Vi har ca 160 anställda samt vikarier.

ARBETSUPPGIFTER
I vårt verksamhetsområde finns det två servicetekniker varav en som nu går i pension. Du kan bli hans ersättare.

Som servicetekniker ansvarar du för fastighetsdriften vid våra anstalter och häkte. Kriminalvården hyr fastigheterna och vad som åligger oss respektive fastighetsägaren regleras av en uppgjord gränsdragningslista. Säkerhetsinstallationer som låssystem, olika larmsystem, CCTV-anläggning, m.m. ägs av Kriminalvården, skötsel och underhåll av dessa åvilar serviceteknikerna. Till vissa arbeten anlitar vi entreprenadföretag och då ansvarar serviceteknikerna för kontakt med dessa. Det finns dokumentation i form av ritningar, serviceavtal, handböcker, m.m. för våra fastigheter och alla dess system och det är serviceteknikers ansvar att dessa är välorganiserad och aktuella. Arbetet innehåller en rad olika uppgifter och kräver därmed flera kompetenser. Det sträcker sig från enkla underhållsuppgifter till programmering av våra avancerade säkerhetssystem.

Det förekommer även vissa administrativa uppgifter som att hantera beställningar och fakturor. Du arbetar tillsammans med en annan servicetekniker och gemensamt ansvarar Ni för alla förekommande uppgifter. Ni arbetar i nära samarbete med övrig personal på häkte/anstalt.

Arbetet kommer att sträcka sig över samtliga tre verksamhetsställen.


KVALIFIKATIONER
Du har lägst examen från treårigt gymnasieprogram med inriktning el/tele/teknik på drift/underhåll, eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser det som en fördel om du har en utbildning inom det säkerhetstekniska området.

B-körkort är ett krav.

Vi förväntar oss att du har flera års erfarenhet från service- och underhållsarbete, gärna inom fastighetsbranschen och att du har ett stort intresse för säkerhetsteknik. Vi ser också att du är noggrann, öppen, ansvarstagande och initiativrik. Du är bra på dokumentation, strukturerad och noggrann.

Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn präglad av en tro på människors vilja och förmåga till utveckling och förändring.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och Din personliga lämplighet.ÖVRIGT
Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.
Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-693 693

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre