Lediga jobb Folkets Hus Vänersborg Ekonomisk Fören i Vänersborg

Se alla lediga jobb från Folkets Hus Vänersborg Ekonomisk Fören i Vänersborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Vänersborg som finns inom det yrket.

Kreativ köksmästare/kock med stort engagemang

Välkommen till Folkets Hus Vänersborg. Mitt i hjärtat av staden ligger Folkets Hus Vänersborg med restaurang, konferens och teaterverksamhet. Här bedriver vi allt från restaurang, konferensverksamhet till att ansvara för Vänersborgs Teater. Hos oss sätter vi en stolthet i att alltid leverera service och bemötande av absolut högsta klass. Vi söker nu kökspersonal som vill vara med och utveckla Folkets Hus restaurangverksamhet och ingå i vår fantastiska p... Visa mer
Välkommen till Folkets Hus Vänersborg.
Mitt i hjärtat av staden ligger Folkets Hus Vänersborg med restaurang, konferens och teaterverksamhet.
Här bedriver vi allt från restaurang, konferensverksamhet till att ansvara för Vänersborgs Teater. Hos oss sätter vi en stolthet i att alltid leverera service och bemötande av absolut högsta klass.
Vi söker nu kökspersonal som vill vara med och utveckla Folkets Hus restaurangverksamhet och ingå i vår fantastiska personalgrupp.
Vi arbetar framför allt med luncher, mindre och större beställningar, dagar, kvällar och helger. I vårt team gör vi allt som håller köket i gång (prepp, matlagning, egenkontroll, beställningar osv.) Du är även ansvarig för att ta fram menyer och leta lokala producenter. I jobbet får du möta kunder som vill ha din expertis vid beställningar och du som köksansvarig är med i hela planeringen från beställning till utförande.
Vi söker dig som är positiv med mycket energi och har lätt för att jobba med andra människor. Ditt kreativa sinne och känsla för detaljer uppskattas och viljan av att utvecklas är oändlig. Då vi jobbar med en del catering och pop-up verksamhet är din flexibilitet av största vikt.
Ansvar
Leverera god och vällagad mat.
Arbeta i framkant med planering av kommande dagar, kvällar och helger.
Följa verksamhetens egenkontroll och planeringsschema.
Budgetansvar för köket.
Kvällar och helger kan förekomma samt viss städ och grovdisk ingår i arbetet.
Kvalifikationer och färdigheter
Du har en kvalificerad kockutbildning och minst 3 års erfarenhet av att arbeta i kök.
Du är noggrann, pålitlig och har en vilja att alltid leverera ditt bästa.
Du ska behärska det svenska språket flytande i både tal och skrift.
Du har datavana och goda kunskaper i Officepaketet.
Heltid
Lön enligt överenskommelse.
Välkommen med din ansökan innan den 30 juni.
Skicka din ansökan till:
[email protected] Visa mindre

Bokning- & Eventkoordinator

Bokning- & Eventkoordinator Arbetsplatsbeskrivning Folkets Hus Kulturhuset Vänersborg ligger beläget mitt i centrala Vänersborg. I våra lokaler med anor från 1800-talet bedriver vi såväl teater, konferens och restaurangverksamhet. Vi strävar alltid efter att ge våra gäster det där lilla extra, oavsett om det är en konferens på 300 personer eller den lilla idrottsföreningens styrelsemöte. Vi söker nu en mångfacetterad medarbetare som brinner för varierande ... Visa mer
Bokning- & Eventkoordinator
Arbetsplatsbeskrivning
Folkets Hus Kulturhuset Vänersborg ligger beläget mitt i centrala Vänersborg. I våra lokaler med anor från 1800-talet bedriver vi såväl teater, konferens och restaurangverksamhet. Vi strävar alltid efter att ge våra gäster det där lilla extra, oavsett om det är en konferens på 300 personer eller den lilla idrottsföreningens styrelsemöte.
Vi söker nu en mångfacetterad medarbetare som brinner för varierande arbetsuppgifter.
Befattning: Bokning- & Eventkoordinator 100%
Beskrivning av tjänsten:
Folket Hus Vänersborg bedriver både konferensverksamhet, restaurang, samt andra kulturella event, både egna event på våra egna scener men vi verkar även som lokaluthyrare för externa arrangemang. Folkets Hus ansvarar även för uthyrning och bemanning av Vänersborgs Teater.
Vi söker nu en Bokning- & Eventkoordinator. I rollen är du ett ansikte utåt för Folkets Hus, både genom arbete i reception, konferensvärd/värdinna samt mot gäster/kunder i olika möten.
Att alltid vilja tillgodose kundens behov genom att ta emot bokningar, planera och genomföra och även medverka vid större event. Allt ifrån bröllop, jubileumsmiddagar, konferenser, konserter, Teaterföreställningar och övriga event i huset och på Vänersborgs Teater. Planera, utföra utifrån kundens önskemål och gärna ge lite extra. Söka upp nya kunder och arrangera egna event i vår egen regi.
Uppdatering av hemsida och sociala medier. Skapa marknadsföringsmaterial, uppdatera och lägga upp evenemang i vårt biljettförsäljningsprogram.
Schemaläggning av personal (garderobiärer, teatervärdar, konferensvärd/värdinna, scenvaktmästare, tekniker) kommer att ingå i tjänsten. Receptionsarbete och konferensvärd/konferensvärdinna kommer också vara en del av tjänsten. Arbetet sker i nära samarbete med både köksmästare och verksamhetschef.
Vem är du?
Som person är du trygg i dig själv, kreativ och med karaktär av stark drivkraft, ambition och fokus på kvalitet och resultat. Du brinner för service. Du gillar att utveckla och att utvecklas.
Vidare är du flexibel, strukturerad, har "ordning och reda" samt en välutvecklad kommunikationsförmåga. Du har flerårig branschvana med meriterad CV från relevanta verksamheter. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.
Kvalifikationer
Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
Du är kommunikativ och driven. Social kompetens är nödvändigt då du kommer att ha mycket kontakt med både enskilda och grupper.
Du har lätt för att arbeta i nära samverkan med andra, men det är också viktigt att du kan arbeta självständigt, kan ta egna initiativ och är kreativ.
Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Photo Shop (eller likvärdigt redigeringsprogram), Resursbokning och/eller Caspeco Business Control.
Befattningsbeskrivning och arbetsuppgifter:
o Reception, konferensvärd/värdinna
o Boka in, planera och medverka vid större event.
o Införande och uppdateringar av bokningar i Caspeco Business Control
o Ta emot gästers bokningar allt från bröllop, jubileum, konferenser, flerdagskonferenser, Teaterföreställningar, övriga event i huset och på teatern.
o Uppsökande av nya kunder/gäster
o Löpande kontakt med kunder/gäster. Planera och utföra utifrån kundens önskemål.
o Rekrytering (garderobiärer, konferensvärdinna/värd,)
o Upplärning av nyrekryterade
o Schemaläggning i Resursbokning
o Vikarieanskaffning
o Planera för våra egna event: AW, Aqua blå.
o Skapa erbjudande till kunder, hitta samarbetspartners
o Medverka vid större event.
o Nära samarbete med både köksmästare och verksamhetschef
o Uppdateringar av hemsida och sociala medier, lägga upp event för försäljning på Tix.se, skapa marknadsföringsmaterial.


Krav på kunskaper inom:
- Photo Shop eller likande redigeringsprogram
- Krav på kunskaper inom Wordpress (Hemsida)


Eftersöker tidigare erfarenheter av:
- Festplanering, större event, med band, publik, bar och mat.
- Planerande och genomförande av scen- och publikområden.
- Tidigare erfarenheter av liknande jobb.


Meriterande kunskaper
-Teknisk kunskap både inom ljud och ljus.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% provanställning på 6 månader.
Tillträde i september/oktober eller enligt överenskommelse.


Då Huset under pandemin varit i stort sett stängt, med minimal personalstyrka och väldigt få evenemang kommer det att under en period, tills vi är på banan ingen förekomma arbetsuppgifter inom hela verksamheten.


Jag ser fram emot att höra ifrån dig för en personlig intervju. Vänta inte med din ansökan, rekrytering kommer att ske löpande. Skicka ditt personliga brev och CV till [email protected] skriv ”Bokning- & eventkoordinator” i ämnesraden.


Vid frågor eller funderingar kontakta Petra Emanuelsson på [email protected] eller via telefon på 073-18 40 334
Vi hanterar alla inkomna personuppgifter i enlighet med GDPR, när du skickar in en ansökan till oss ger du samtycke till att vi tar del av dina personuppgifter. Du kan när som helst kontakta oss för att dra tillbaka ditt samtycke. Personuppgifterna kommer inte att sparas längre än nödvändigt i rekryteringsprocessen. Efter rekryteringsprocessens slut kommer alla uppgifter som inte är nödvändiga för verksamheten att tas bort. Visa mindre

Köksmästare Folkets Hus Vänersborg

Köksmästare Arbetsplatsbeskrivning Folkets Hus Kulturhuset Vänersborg ligger beläget mitt i centrala Vänersborg. I våra lokaler med anor från 1800-talet bedriver vi såväl teater, konferens och restaurangverksamhet. Vi strävar alltid efter att ge våra gäster det där lilla extra, oavsett om det är en konferens på 300 personer eller den lilla idrottsföreningens styrelsemöte. Vi söker nu en erfaren och strukturerad köksmästare som brinner för kvalitét och utve... Visa mer
Köksmästare
Arbetsplatsbeskrivning
Folkets Hus Kulturhuset Vänersborg ligger beläget mitt i centrala Vänersborg. I våra lokaler med anor från 1800-talet bedriver vi såväl teater, konferens och restaurangverksamhet. Vi strävar alltid efter att ge våra gäster det där lilla extra, oavsett om det är en konferens på 300 personer eller den lilla idrottsföreningens styrelsemöte.
Vi söker nu en erfaren och strukturerad köksmästare som brinner för kvalitét och utveckling.
Befattning: Köksmästare 100%
Beskrivning av tjänsten:
I centrala Vänersborg bedriver Folket Hus Vänersborg restaurang i egen regi. Med ca 100 sittplatser och bar med fulla rättigheter, serverar vi lunchbuffé med husmanskost, men även servering vid mindre och större evenemang i huset. Det kan vara buffé till pubaftonen i restaurangen, mingeltallrik eller en trerätters-middag för 200 personer uppe i vår festvåning, eller 200 frallor till konferensens förmiddagsfika. Vi arrangerar bröllop, jubileumsmiddagar, pausserveringar till föreställningar på teatern även servering innan/efter föreställningen. Vi är en liten organisation så att samarbete, kommunikation och tydlighet är viktiga hörnstenar i vår verksamhet.


Köksmästarens arbete blir att driva restaurangen som en egen enhet med ansvar för bemanning, utveckling, skapa menyer, inköpsansvar och lager, kostnadsansvar, egenkontroller, tillståndsansvar. I arbetet krävs tätt samarbete med både verksamhetschef och event-& bokningskoordinator.
Kvällar och helger förekommer, arbetstider utifrån planering & bokningar.
Vem är du?
Som person är Du trygg i dig själv med karaktär av stark drivkraft, ambition och fokus på kvalitet och resultat. Du brinner för matlagning, gäster, kvalitet och service. Du gillar att utveckla och att utvecklas. Du har förmåga att skapa delaktighet och att leda dina medarbetare mot uppsatta mål. Vidare är du flexibel, strukturerad, har "ordning och reda" samt en välutvecklad kommunikationsförmåga. Du har mins fyra års arbetslivserfarenhet med meriterad CV från relevanta verksamheter. Erfarenhet från arbetsledande befattning med resultat- och personalansvar är meriterande.
Kvalifikationer
Du har ett kommunikativt ledarskap och förmåga att skapa teamkänsla och tillföra entusiasm. Social kompetens och tydlig kommunikation är nödvändig då du kommer att ha mycket kontakt med både gäster, leverantörer och anställda.
Du skall ha genomgått godkänd gymnasial eller eftergymnasial restaurangutbildning.
Du har lätt för att arbeta i nära samverkan med andra, men det är också viktigt att Du kan arbeta självständigt och att Du är strukturerad och kan ta egna initiativ. Du har god vana av att arbeta i Microsoft Office och kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.
Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Resursbokning & Caspeco Business Control och innehar B-körkort.
Befattningsbeskrivning och arbetsuppgifter:
o Optimering av personalresurser i drift efter behov och kompetens
o Inhämtning av bokningar i bokningsprogram. (Caspeco Business Control)
o Personalansvar för produktionspersonal
o Rekrytering
o Utbildning
o Schemaläggning i Resursbokning
o Vikarieanskaffning
o Lager- och inköpsansvar
o Kostnadsansvar för råvaruinköp och lagerhållning
o Lagerskötsel, inventering
o Inköp av varor enligt befintliga ramar
o Attestera inköp
o Egenkontroll & tillståndsansvar
o Köksmästare rapporterar till verksamhetschef


Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% provanställning på 6 månader.
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Vänta inte med din ansökan, rekrytering kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas före ansökningstidens slut. Skicka ditt personliga brev och CV till [email protected] skriv ”köksmästare” i ämnesraden.
Vid frågor eller funderingar kontakta Petra Emanuelsson på [email protected] eller via telefon på 0521-575753
Vi hanterar alla inkomna personuppgifter i enlighet med GDPR, när du skickar in en ansökan till oss ger du samtycke till att vi tar del av dina personuppgifter. Du kan när som helst kontakta oss för att dra tillbaka ditt samtycke. Personuppgifterna kommer inte att sparas längre än nödvändigt i rekryteringsprocessen. Efter rekryteringsprocessens slut kommer alla uppgifter som inte är nödvändiga för verksamheten att tas bort. Visa mindre

Köksmästare Folkets Hus Vänersborg

Köksmästare Arbetsplatsbeskrivning Folkets Hus Kulturhuset Vänersborg ligger beläget mitt i centrala Vänersborg. I våra lokaler med anor från 1800-talet bedriver vi såväl teater, konferens och restaurangverksamhet. Vi strävar alltid efter att ge våra gäster det där lilla extra, oavsett om det är en konferens på 300 personer eller den lilla idrottsföreningens styrelsemöte. Vi söker nu en mångfacetterad medarbetare som brinner för varierande arbetsuppgifter... Visa mer
Köksmästare
Arbetsplatsbeskrivning
Folkets Hus Kulturhuset Vänersborg ligger beläget mitt i centrala Vänersborg. I våra lokaler med anor från 1800-talet bedriver vi såväl teater, konferens och restaurangverksamhet. Vi strävar alltid efter att ge våra gäster det där lilla extra, oavsett om det är en konferens på 300 personer eller den lilla idrottsföreningens styrelsemöte.
Vi söker nu en mångfacetterad medarbetare som brinner för varierande arbetsuppgifter.
Befattning: Köksmästare 100%
Beskrivning av tjänsten:
I centrala Vänersborg bedriver Folket Hus Vänersborg restaurang i egen regi. Med ca 100 sittplatser och bar med fulla rättigheter, serverar vi lunchbuffé med husmanskost, även servering vid mindre och större evenemang i huset. Det kan vara buffé till pubaftonen i restaurangen, mingeltallrik eller en trerätters-middag för 200 personer uppe i vår festvåning, eller 200 frallor till konferensens förmiddagsfika. Vi arrangerar bröllop, jubileumsmiddagar, pausserveringar vid föreställningar på teatern även servering innan/efter föreställningen. Vi är en liten organisation så att samarbete, kommunikation och tydlighet är viktiga hörnstenar i vår verksamhet.


Köksmästarens arbete blir att driva restaurangen som en egen enhet med ansvar för bemanning, utveckling, skapa menyer, inköpsansvar och lager, kostnadsansvar, egenkontroller samt tillståndsansvar. I arbetet krävs tätt samarbete med både verksamhetschef och event-& bokningskoordinator.
Kvällar och helger förekommer, arbetstider utifrån planering & bokningar.


Vem är du?
Som person är du trygg i dig själv med karaktär av stark drivkraft, ambition och fokus på kvalitet och resultat. Du brinner för matlagning, gäster, kvalitet och service. Du gillar att utveckla och att utvecklas. Du har förmåga att skapa delaktighet och att leda dina medarbetare mot uppsatta mål. Vidare är du flexibel, strukturerad, har "ordning och reda" samt en välutvecklad kommunikationsförmåga. Du har flerårig branschvana med meriterad CV från relevanta verksamheter. Erfarenhet från arbetsledande befattning med resultat- och personalansvar är meriterande.
Kvalifikationer
Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
Du har ett kommunikativt ledarskap och förmåga att skapa teamkänsla och tillföra entusiasm. Social kompetens är nödvändigt då du kommer att ha mycket kontakt med både enskilda och grupper.
Du har lätt för att arbeta i nära samverkan med andra, men det är också viktigt att Du kan arbeta självständigt och att Du är strukturerad och kan ta egna initiativ. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Resursbokning & Caspeco Business Control och innehar B-körkort.


Befattningsbeskrivning och arbetsuppgifter:
o Optimering av personalresurser i drift efter behov och kompetens
o Inhämtning och uppdateringar av bokningar i Caspeco Business Control
o Personalansvar för produktionspersonal
o Rekrytering
o Utbildning
o Medarbetarsamtal
o Schemaläggning i Resursbokning
o Vikarieanskaffning
o Lager- och inköpsansvar
o Kostnadsansvar för råvaruinköp och lagerhållning
o Lagerskötsel, inventering
o Inköp av varor enligt befintliga ramar
o Attestera inköp
o Egenkontroll & tillståndsansvar
o Köksmästare rapporterar till verksamhetschef


Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% provanställning på 6 månader.
Tillträde 1 september eller enligt överenskommelse.


Restaurangen har under Pandemin legat nere och vi räknar med att starta vår lunchservering i början av oktober. Så anställning from september eller enligt överenskommelse. Rekrytering av serveringspersonal hanteras av blivande köksmästare.


Ser fram emot att höra ifrån dig för en personlig intervju. Vänta inte med din ansökan, rekrytering kommer att ske löpande. Skicka ditt personliga brev och CV till [email protected] skriv ”köksmästare” i ämnesraden.
Vid frågor eller funderingar kontakta Petra Emanuelsson på [email protected] eller via telefon på 0521-575753


Vi hanterar alla inkomna personuppgifter i enlighet med GDPR, när du skickar in en ansökan till oss ger du samtycke till att vi tar del av dina personuppgifter. Du kan när som helst kontakta oss för att dra tillbaka ditt samtycke. Personuppgifterna kommer inte att sparas längre än nödvändigt i rekryteringsprocessen. Efter rekryteringsprocessens slut kommer alla uppgifter som inte är nödvändiga för verksamheten att tas bort. Visa mindre