Lediga jobb FRIDAGYMNASIET i Vänersborg

Se alla lediga jobb från FRIDAGYMNASIET i Vänersborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Vänersborg som finns inom det yrket.

Lärare Fridagymnasiet - Svenska / Engelska ev. i kombination med annat ämne

Ansök    Apr 30    FRIDAGYMNASIET    Lärare i gymnasiet
Vi söker 1 lärare med behörighet i svenska/engelska ev. i kombination med annat ämne. Du kommer också ingå i ett arbetslag med ansvar för en mentorsgrupp. Vår önskan är att du har formell behörighet samt lärarlegitimation i linje med uppdraget. Inte så ofta händer det, men nu har du chansen att börja jobba hos oss på Fridagymnasiet! Är du intresserad av att utbilda engagerade och kunskapstörstande gymnasieelever i en stimulerande miljö? Vi är det lite m... Visa mer
Vi söker 1 lärare med behörighet i svenska/engelska ev. i kombination med annat ämne. Du kommer också ingå i ett arbetslag med ansvar för en mentorsgrupp.
Vår önskan är att du har formell behörighet samt lärarlegitimation i linje med uppdraget.


Inte så ofta händer det, men nu har du chansen att börja jobba hos oss på Fridagymnasiet!
Är du intresserad av att utbilda engagerade och kunskapstörstande gymnasieelever i en stimulerande miljö? Vi är det lite mindre gymnasiet där alla blir sedda. Hos oss finns en familjär stämning där alla känner varandra, både elever, lärare och all personal. Hos oss är kurser, ämnesövergripande arbete och mentorsrollen lika viktiga ingredienser för att få en hållbar verksamhet. Våra tre program EK, SA och NA skall på bästa sätt förbereda våra elever för framtida jobb och studier och vi har ett stort fokus på såväl lärande som trivsel.

Vi har stadigt växt de senaste åren och erbjuder såväl elever som personal en lugn, trygg och stimulerande miljö att utvecklas och trivas i. De senaste åren har vi också haft en stabil organisation som framgångsrikt förädlat vår utbildningsidé och som pedagog hos oss har du en stor frihet men också ett stort ansvar. Våra lokaler finns i vackra Hagaparken i Vänersborg och vi genomför ständigt ett förbättringsarbete med våra lokaler för att erbjuda en modern och vacker miljö att undervisa i. Du behöver vara intresserad av IKT och vår digitala miljö används mycket av såväl elever som personal.

Fridaskolans grundidé är att de människor som har valt att arbeta i organisationen ständigt ska reflektera över sitt ansvar och sin roll i organisationen. Vi förväntar oss att du ska vara flexibel, ansvarstagande och kreativ. Som anställd inom Frida Utbildning har du ett uttalat ansvar att aktivt bidra till att skapa en god arbetsmiljö för utveckling och lärande.


Fridagymnasiet startade hösten 2006 i Vänersborg med visionen att utbilda "tågluffare". Idag bedriver vi utbildningar inom Samhällsvetenskapsprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet och Ekonomiprogrammet.

Vi är en fristående skola som har utformat verksamheten utifrån rådande forskning gällande pedagogik och vår filosofi om lärande.

I nuläget har vi 228 elever och har stadigt ökat elevantalet de senaste åren vilket gör att vi idag har fullt på samtliga av våra program. Visa mindre

Skolsköterska till Fridagymnasiet i Vänersborg på 20%

Ansök    Okt 18    FRIDAGYMNASIET    Skolsköterska
Fridagymnasiet är en del av Frida Utbildning AB, som är en personalägd verksamhet. Vår vision är att vara Sveriges tongivande utbildningsföretag. Under Frida Utbildning ryms två dotterbolag: Fridaskolorna AB och Frida Didaktikcentrum AB. I dotterbolagen ryms all vår verksamhet, från förskola till gymnasium – och skolutveckling. Vill du arbeta på ett företag med visionen att bli tongivande, i en positiv gemenskap där laget är viktigare än individen? Då kan ... Visa mer
Fridagymnasiet är en del av Frida Utbildning AB, som är en personalägd verksamhet. Vår vision är att vara Sveriges tongivande utbildningsföretag. Under Frida Utbildning ryms två dotterbolag: Fridaskolorna AB och Frida Didaktikcentrum AB. I dotterbolagen ryms all vår verksamhet, från förskola till gymnasium – och skolutveckling.
Vill du arbeta på ett företag med visionen att bli tongivande, i en positiv gemenskap där laget är viktigare än individen? Då kan Fridaskolorna vara något för dig.
Vi söker just nu en skolsköterska till Fridagymnasiet i Vänersborg. Tjänsten är på deltid, 20%.
Som skolsköterska blir du en del av ett Fridaskolornas kompetenta elevhälsoteam bestående av skolsköterskor, specialpedagoger, kuratorer, skolpsykologer, skolläkare och logoped.
Fridaskolorna har idag verksamhet i Vänersborg, Trollhättan, Uddevalla, Göteborg och Mölnlycke. Vi omsätter ca 380 mkr och har närmare 500 anställda och 3800 elever.
Som skolsköterska hos oss har du ett stort fokus på förebyggande och hälsofrämjande insatser. Din uppgift blir att utifrån ett salutogent arbetssätt tänka kring möjligheter för eleverna och du kommer att ha en viktig roll i att stödja dem i deras utveckling mot att nå utbildningens mål. Din roll kommer även vara att som en del i Elevhälsan värna om elever som behöver extra stöttning utifrån det medicinska perspektivet. 
Kompetensprofil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till skol-, barn- eller distriktsköterska och gärna med erfarenhet av att arbeta inom förskola, grundskola, gymnasium eller annan barn- och ungdomsverksamhet.
Frida Utbildning har som grundidé att alla som valt att arbeta i organisationen ska känna sig delaktiga och reflektera över sitt ansvar och sin roll i organisationen. Varje enskild medarbetare – oavsett arbetsuppgift – har ett uttalat ansvar att bidra till att skapa en trygg, öppen och respektfull arbetsmiljö där utveckling och lärande ständigt står i fokus. Denna förväntan innebär att vi som arbetar inom Frida är beredda på utmaningar. Att vi anstränger oss för att skaffa oss relevant information för att lösa problem, tar egna initiativ till förbättringar och aktivt deltar i att utveckla verksamheten.
Därutöver söker vi en medarbetare med god förmåga och vilja att samarbeta i arbetslaget Elevhälsan. Du har även ett positivt förhållningssätt samt en förmåga att skapa trygghet, förtroende och goda relationer med de människor du möter i arbetet. Du trivs med att arbeta självständigt, i en flexibel och varierad vardag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!
Körkort är en fördel.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20% med goda chanser till utökning på sikt. Vi ser helst att du arbetar en dag i veckan, men förläggning av arbetstiden kan diskuteras.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Start för anställningen är 1 januari eller enligt överenskommelse. 
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan, utan ansök redan idag vid intresse!
Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta vår samordnande sjuksköterska Carina Jonasson på [email protected] eller på 0733- 76 78 31, alternativt gymnasiechef Magnus Wallin på [email protected] eller på 070-217 77 26.


Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre