Lediga jobb Frösunda Personlig Assistans AB i Vänersborg

Se alla lediga jobb från Frösunda Personlig Assistans AB i Vänersborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Vänersborg som finns inom det yrket.

Timvikarie som personlig assistent till en kille i Vännersborg

Beskrivning av tjänsten som personlig assistent i Vänersborg Vi söker efter personliga assistenter till en kille i Vänersborg. Han har en medfödd hjärnskada och behöver hjälp med allt i sin vardag. Han kan gå själv men de finns även permobil och andra hjälpmedel. Vår kund tycker mycket om att shoppa och kolla på antika saker, gå på bio samt äta på restaurang. Vi söker dig som vill hoppa in vid behov hos vår kund till en början men att sen eventuellt kunna... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som personlig assistent i Vänersborg
Vi söker efter personliga assistenter till en kille i Vänersborg. Han har en medfödd hjärnskada och behöver hjälp med allt i sin vardag. Han kan gå själv men de finns även permobil och andra hjälpmedel. Vår kund tycker mycket om att shoppa och kolla på antika saker, gå på bio samt äta på restaurang.

Vi söker dig som vill hoppa in vid behov hos vår kund till en början men att sen eventuellt kunna gå på en liten tillsvidareanställning på vissa timmar. En perfekt anställning för dig som kanske pluggar på distans eller går på en utbildning någon dag i veckan, har du en mindre annan tjänst alternativt att du arbetar dygn hos på ditt andra arbete som du vill kombinera med det här arbetet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av yrket men de är inget krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Timanställning
- Omfattning: Vid behov
- Arbetstid: Dag,kväll, natt, helg
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Lizett Toll 010 130 3604

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre