Lediga jobb Naturbruk Väst AB i Vänersborg

Se alla lediga jobb från Naturbruk Väst AB i Vänersborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Vänersborg som finns inom det yrket.

Internatpersonal

Ansök    Mar 13    Naturbruk Väst AB    Fritidsledare
Nuntorpsgymnasiet i Brålanda är ett naturbruksgymnasium som för drygt fyra år sedan slog upp sina portar där den tidigare naturbruksskolan funnits i många decennier. På lika stadig grund vilar Nuntorpsgymnasiet. Tillsammans med Dinglegymnasiet skapar vi två nya moderna skolor som är tryggt förankrade i den långvariga tradition av naturbruksutbildningar som alltid präglat orterna där skolorna ligger. Nu söker vi ytterligare en skicklig medarbetare som sk... Visa mer
Nuntorpsgymnasiet i Brålanda är ett naturbruksgymnasium som för drygt fyra år sedan slog upp sina portar där den tidigare naturbruksskolan funnits i många decennier. På lika stadig grund vilar Nuntorpsgymnasiet.
Tillsammans med Dinglegymnasiet skapar vi två nya moderna skolor som är tryggt förankrade i den långvariga tradition av naturbruksutbildningar som alltid präglat orterna där skolorna ligger.


Nu söker vi ytterligare en skicklig medarbetare som ska jobba med våra ungdomar på Nuntorpsgymnasiets internat.


ARBETSUPPGIFTER
Vårt internat på Nuntorpsgymnasiet har ca 30 boende elever som bor här på skolveckorna. Som internatpersonal hos oss arbetar du med våra boende elever under deras fritid på skolans internat och du ska vara ett stöd för ungdomarna på kvällar och nätter. Du kommer jobba ihop med ytterligare en personal under kvällstid, och ha 2 sovande journätter per vecka där du själv är ansvarig för verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad fritidsledare, fritidspedagog, socialpedagog eller likvärdig utbildning. Du ska ha ett stort brinnande intresse för ungdomar och ha kunskapen om att hitta på roliga och lämpliga fritidsaktiviteter.


Anställningsgrad: 50%.
Om anställningen: Uppehållstjänst med faktor 0,92. Tjänsten är en tillsvidaretjänst. Provanställning 6 mån kommer tillämpas. För tjänsten krävs godkänt registerutdrag från polis för arbete inom skola.
Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 240331. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Skolsköterska till Nuntorpsgymnasiet och Dinglegymnasiet.

Ansök    Apr 8    Naturbruk Väst AB    Skolsköterska
Naturbruk Väst är huvudman för två fristående naturbruksskolor. Dinglegymnasiet beläget i Dingle med inriktningarna trädgård, häst och djurvård samt Nuntorpsgymnasiet i Brålanda med lantbruksinriktning och skog mark och djurprogrammet. Skolorna har ca 75 elever på varje skola och ett härligt personalgäng. Vi söker nu en skolsköterska till båda enheterna på 60% alternativt två tjänster med 30 % på varje skola. ARBETSUPPGIFTER Som skolsköterska har du... Visa mer
Naturbruk Väst är huvudman för två fristående naturbruksskolor. Dinglegymnasiet beläget i Dingle med inriktningarna trädgård, häst och djurvård samt Nuntorpsgymnasiet i Brålanda med lantbruksinriktning och skog mark och djurprogrammet. Skolorna har ca 75 elever på varje skola och ett härligt personalgäng. Vi söker nu en skolsköterska till båda enheterna på 60% alternativt två tjänster med 30 % på varje skola.
ARBETSUPPGIFTER

Som skolsköterska har du möjlighet att göra skillnad på individ-, grupp- och organisationsnivå. I skolsköterskans dagliga arbete ingår hälsoundersökningar, hälsosamtal, öppen mottagning, hälsoundervisning samt samverkan med övriga professioner inom såväl elevhälsan som övrig skolpersonal. I ditt uppdrag ingår att genom din profession bidra till att elever ska känna sig trygga och må bra. Du ingår i elevhälsans arbete och du deltar i elevhälsoteamens regelbundna möten. Vi önskar att du är delaktig i skolans utveckling samt i skolans förebyggande och främjande arbete. Som skolsköterska deltar du också i kvalitetssäkring och utveckling på skolan.

KVALIFIKATIONER

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med påbyggnadsutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård/distriktsköterska alternativt skolsköterska. Vi vill att du är en stark drivkraft i det hälsofrämjande arbetet och har erfarenhet av att arbeta i team. Det är en fördel om du erfarenhet av arbete som skolsköterska liksom erfarenhet från arbete med barn och ungdomar. God kännedom om det svenska skolsystemet är också meriterande. Givetvis har du god förmåga att använda digital teknik som redskap i ditt dagliga arbete och det är meriterande om du har erfarenhet av journalsystem. För att lyckas i rollen har du förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vidare är du en person med god samarbetsförmåga och ansvarskänsla. Att vara noggrann och strukturerad är också egenskaper vi efterfrågar.


Anställningsgrad: 30-60%.
Om anställningen: Uppehålltjänst
Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 240430. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Rektor Nuntorpsgymnasiet Naturbruksgymnasium – Brålanda (södra Dalsland)

Ansök    Maj 29    Naturbruk Väst AB    Rektor
Rektor Nuntorpsgymnasiet Naturbruksgymnasiet – Brålanda (södra Dalsland) Nuntorps Naturbruksgymnasium är beläget 24 km norr om Vänersborgs och ca 45 min bilresa från Uddevalla. Läs gärna mer på: https://www.nuntorpsgymnasiet.se/ Nuntorps Naturbruksgymnasium är ett centrum för utveckling. Vår affärsidé är att genom utbildning, utveckling och uppdrag verka för en god kompetensförsörjning inom de gröna näringarna. Nuntorps Naturbruksgymnasium är en del av Na... Visa mer
Rektor Nuntorpsgymnasiet
Naturbruksgymnasiet – Brålanda (södra Dalsland)
Nuntorps Naturbruksgymnasium är beläget 24 km norr om Vänersborgs och ca 45 min bilresa från Uddevalla.
Läs gärna mer på: https://www.nuntorpsgymnasiet.se/
Nuntorps Naturbruksgymnasium är ett centrum för utveckling. Vår affärsidé är att genom utbildning, utveckling och uppdrag verka för en god kompetensförsörjning inom de gröna näringarna. Nuntorps Naturbruksgymnasium är en del av Naturbruk Väst, som kännetecknas av engagemang, delaktighet och korta beslutsvägar. På skolan finns ett internat för eleverna.
Som rektor kommer du att vara den drivande kraften i utvecklingen av Naturbruksgymnasiet Nuntorp. Det innebär att du på ett affärsmässigt sätt arbetar med utveckling, marknadsföring och planering av organisation tillsammans med grön verksamhet.
Vi söker dig som har pedagogisk utbildning på högskolenivå i kombination med erfarenhet av att arbeta i verksamheter med anknytning till den gröna näringen. Du har även erfarenhet av att arbeta i en ledande funktion, där du har haft skolutvecklings -, budget-, resultat- och personalansvar.
Som person är du drivande med en förmåga att inspirera och engagera din omgivning. Vi lägger stort värde vid din kommunikations- och samarbetsförmåga i kombination med ett ekonomiskt/affärsmässigt tankesätt. Vid anställning lägges stor vikt vid personlig lämplighet.
Läs gärna mera på: Välkommen till Naturbruk Väst - Naturbruk Väst (naturbrukvast.se)
Nuntorpsgymnasiet ägs av Naturbruk Väst AB som även driver Dingle Naturbruksgymnasium i Munkedals kommun, med kompletterande inriktningar som djur - trädgård och häst. Vi har ett nära samarbete mellan skolorna som vi förväntar oss kommer att öka.
Företagare i södra Dalsland samarbetar i Gröna Klustret Nuntorp och verkar för att tillsammans utveckla de gröna näringarna. Vår samverkan med klustret gör att vi kan ligga i framkant i den utveckling som hela tiden sker i branschen.
Skolan har gamla anor, och fick en nystart som friskola när skolan öppnade höstterminen 2019. På Nuntorpsgymnasiet erbjuder vi naturbruksprogrammet med lantbruksinriktning med profilerna maskin/växtodling, lantbruk/djur och häst. Vi har även IM YRK och det fyraåriga anpassade gymnasieskoleprogrammet. Visa mindre

Studie och Yrkesvägledare till Nuntorpsgymnasiet.

Nuntorpsgymnasiet i Brålanda är ett naturbruksgymnasium som för drygt 4 år sedan slog upp sina portar där den tidigare naturbruksskolan funnits i många decennier. På lika stadig grund vilar Nuntorpsgymnasiet. Tillsammans med Dinglegymnasiet skapar vi två nya moderna skolor som är tryggt förankrade i den långvariga tradition av naturbruksutbildningar som alltid präglat orterna därskolorna ligger. Nu söker vi ytterligare en skicklig medarbetare till vårt ... Visa mer
Nuntorpsgymnasiet i Brålanda är ett naturbruksgymnasium som för drygt 4 år sedan slog upp sina portar där den tidigare naturbruksskolan funnits i många decennier. På lika stadig grund vilar Nuntorpsgymnasiet.
Tillsammans med Dinglegymnasiet skapar vi två nya moderna skolor som är tryggt förankrade i den långvariga tradition av naturbruksutbildningar som alltid präglat orterna därskolorna ligger.


Nu söker vi ytterligare en skicklig medarbetare till vårt team på Nuntorpsgymnasiet då vår nuvarande studie och yrkesvägledare går i pension.
Tjänsten är på 20-40%.


Arbetsuppgifter:
Du kommer att aktivt arbeta med vägledning för våra elever. Arbetet innebär elevkontakter genom såväl enskilda vägledningssamtal som information i större grupper med fokus på framtida studie- och yrkesval, hantering av elevers val, studieplaner, betyg samt program- och skolbyten m.m. På Nuntorpsgymnasiet ingår du som SYV i skolans elevhälsa och har nära samarbete med skolledning, pedagoger och administration. Arbetet innefattar kontakter såväl internt som externt.

Kvalifikationer:
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med unga vuxna och elevhälsoarbete. Tjänsten kräver att du har god kännedom om utbildning inom gymnasieskolan GY11 och kunskap om arbetsmarknaden och dess behov samt goda kunskaper om regelverk och förordningar.
Du behöver även ha god administrativ förmåga och kunna uttrycka dig tydligt i både tal och skrift samt en god kommunikativ förmåga. Vi vill att du har studie- och yrkesvägledarexamen eller annan adekvat utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig.
Som person har du lätt för att samarbeta, är lyhörd för elevernas behov och önskemål, se möjligheter i svårigheter, är flexibel och kan arbeta både enskilt och tillsammans med andra professioner.
Du bör ha lätt att knyta kontakter och bygga goda relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du delar vårt intresse av dom gröna näringarna. Visa mindre

Gymnasielärare Idrott och hälsa & Entreprenörskap

Ansök    Aug 21    Naturbruk Väst AB    Lärare i gymnasiet
Nuntorpsgymnasiet i Brålanda är ett naturbruksgymnasium som för drygt 4 år sedan slog upp sina portar där den tidigare naturbruksskolan funnits i många decennier. På lika stadig grund vilar Nuntorpsgymnasiet. Tillsammans med Dinglegymnasiet skapar vi två nya moderna skolor som är tryggt förankrade i den långvariga tradition av naturbruksutbildningar som alltid präglat orterna där skolorna ligger. Nu söker vi ytterligare en skicklig medarbetare till vårt t... Visa mer
Nuntorpsgymnasiet i Brålanda är ett naturbruksgymnasium som för drygt 4 år sedan slog upp sina portar där den tidigare naturbruksskolan funnits i många decennier. På lika stadig grund vilar Nuntorpsgymnasiet.
Tillsammans med Dinglegymnasiet skapar vi två nya moderna skolor som är tryggt förankrade i den långvariga tradition av naturbruksutbildningar som alltid präglat orterna där skolorna ligger.
Nu söker vi ytterligare en skicklig medarbetare till vårt team på Nuntorpsgymnasiet i form av en lärare i Idrott och hälsa samt Entreprenörskap.
ARBETSUPPGIFTER
Som lärare hos oss arbetar du med undervisning i ämnet idrott och hälsa för våra naturbrukselever. I tjänsten kan det också ingå en grupp i ämnet entreprenörskap. Du är ansvarig för undervisningen och har en grupp mentorselever. Vi ser gärna att du har erfarenheter av utbildning på praktiska gymnasieprogram och det är en fördel om du delar vårt intresse för de gröna näringarna.
KVALIFIKATIONER
Du är leg. gymnasielärare idrott och hälsa eller har god pedagogisk förmåga och gedigna kunskaper.
Anställningsgrad: 40-60%.
Om anställningen: Ferietjänst.
Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 230903. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Gymnasielärare Biologi & Naturkunskap

Ansök    Jul 17    Naturbruk Väst AB    Lärare i gymnasiet
Nuntorpsgymnasiet i Brålanda är ett naturbruksgymnasium som för drygt 4 år sedan slog upp sina portar där den tidigare naturbruksskolan funnits i många decennier. På lika stadig grund vilar Nuntorpsgymnasiet. Tillsammans med Dinglegymnasiet skapar vi två nya moderna skolor som är tryggt förankrade i den långvariga tradition av naturbruksutbildningar som alltid präglat orterna där skolorna ligger. Nu söker vi ytterligare en skicklig medarbetare till vårt... Visa mer
Nuntorpsgymnasiet i Brålanda är ett naturbruksgymnasium som för drygt 4 år sedan slog upp sina portar där den tidigare naturbruksskolan funnits i många decennier. På lika stadig grund vilar Nuntorpsgymnasiet.
Tillsammans med Dinglegymnasiet skapar vi två nya moderna skolor som är tryggt förankrade i den långvariga tradition av naturbruksutbildningar som alltid präglat orterna där skolorna ligger.


Nu söker vi ytterligare en skicklig medarbetare till vårt team på Nuntorpsgymnasiet i form av en biologi och naturkunskapslärare.


ARBETSUPPGIFTER
Som lärare hos oss arbetar du med undervisning i biologi och naturkunskap för våra naturbrukselever. Du är ansvarig för undervisningen och har en grupp mentorselever. Vi ser gärna att du har erfarenheter av utbildning på praktiska gymnasieprogram och gärna specialpedagogisk kompetens. Det är en fördel om du delar vårt intresse för de gröna näringarna.


KVALIFIKATIONER
Du är leg. gymnasielärare i biologi och naturkunskap eller har god pedagogisk förmåga och gedigna kunskaper.


Anställningsgrad: 100%.


Om anställningen: Ferietjänst.


Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 230809. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Internatpersonal

Ansök    Jun 14    Naturbruk Väst AB    Fritidsledare
Nuntorpsgymnasiet i Brålanda är ett naturbruksgymnasium som för drygt fyra år sedan slog upp sina portar där den tidigare naturbruksskolan funnits i många decennier. På lika stadig grund vilar Nuntorpsgymnasiet. Tillsammans med Dinglegymnasiet skapar vi två nya moderna skolor som är tryggt förankrade i den långvariga tradition av naturbruksutbildningar som alltid präglat orterna där skolorna ligger. Nu söker vi ytterligare en skicklig medarbetare som sk... Visa mer
Nuntorpsgymnasiet i Brålanda är ett naturbruksgymnasium som för drygt fyra år sedan slog upp sina portar där den tidigare naturbruksskolan funnits i många decennier. På lika stadig grund vilar Nuntorpsgymnasiet.
Tillsammans med Dinglegymnasiet skapar vi två nya moderna skolor som är tryggt förankrade i den långvariga tradition av naturbruksutbildningar som alltid präglat orterna där skolorna ligger.


Nu söker vi ytterligare en skicklig medarbetare som ska jobba med våra ungdomar på Nuntorpsgymnasiets internat.


ARBETSUPPGIFTER
Vårt internat på Nuntorpsgymnasiet har ca 30 boende elever som bor här på skolveckorna. Som internatpersonal hos oss arbetar du med våra boende elever under deras fritid på skolans internat och du ska vara ett stöd för ungdomarna på kvällar och nätter. Du kommer jobba ihop med ytterligare en personal under kvällstid, och ha 2 sovande journätter per vecka där du själv är ansvarig för verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad fritidsledare, fritidspedagog, socialpedagog eller likvärdig utbildning. Du ska ha ett stort brinnande intresse för ungdomar och ha kunskapen om att hitta på roliga och lämpliga fritidsaktiviteter.


Anställningsgrad: 50%.
Om anställningen: Uppehållstjänst med faktor 0,92. Tjänsten är ett vikariat 20230807-20231220 med stor möjlighet till förlängning.
Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 230628. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Skolkurator

Ansök    Aug 8    Naturbruk Väst AB    Kurator
Nuntorpsgymnasiet i Brålanda är ett naturbruksgymnasium som för drygt tre år sedan slog upp sina portar där den tidigare naturbruksskolan funnits i många decennier. På lika stadig grund vilar Nuntorpsgymnasiet. Tillsammans med Dinglegymnasiet skapar vi två nya moderna skolor som är tryggt förankrade i den långvariga tradition av naturbruksutbildningar som alltid präglat orterna där skolorna ligger. Nu söker vi ytterligare en skicklig medarbetare till v... Visa mer
Nuntorpsgymnasiet i Brålanda är ett naturbruksgymnasium som för drygt tre år sedan slog upp sina portar där den tidigare naturbruksskolan funnits i många decennier. På lika stadig grund vilar Nuntorpsgymnasiet.
Tillsammans med Dinglegymnasiet skapar vi två nya moderna skolor som är tryggt förankrade i den långvariga tradition av naturbruksutbildningar som alltid präglat orterna där skolorna ligger.


Nu söker vi ytterligare en skicklig medarbetare till vårt team på Nuntorpsgymnasiet i form av en skolkurator.


ARBETSUPPGIFTER
Som kurator arbetar du främst främjande, förebyggande och åtgärdande för att undanröja hinder för elevers lärande. Dina arbetsuppgifter är till exempel att hantera akuta ärenden i verksamheten, anmäla oro till socialtjänsten, ge stödjande samtal till elever, kontakta vårdnadshavare, observera elever, genomföra sociala bedömningar och att tillsammans med elevhälsoteamet handlägga elevärenden. Andra arbetsuppgifter som ingår i din tjänst är att revidera skolans plan mot diskriminering och kränkande behandling, att kartlägga och identifiera utvecklingsområden på skolan i förhållande till t.ex. trygghet, trivsel, kränkningar, sociala medier eller språkbruk. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam.


KVALIFIKATIONER
Du är utbildad beteendevetare, socionom eller har annan likvärdig utbildning. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av tonåringar.


Anställningsgrad: 20%. Visa mindre

Gymnasielärare Svenska/Engelska

Ansök    Dec 16    Naturbruk Väst AB    Lärare i gymnasiet
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Om jobbet Nuntorpsgymnasiet i Brålanda är ett naturbruksgymnasium som för drygt tre år sedan slog upp sina portar där den tidigare naturbruksskolan funnits i många decennier. På lika stadig grund vilar Nuntorpsgymnasiet. Tillsammans med Dinglegymnasiet skapar vi två nya moderna skolor som är tryggt förankrade i den långvariga tradition av naturbruksutbildningar som alltid präglat orterna där sk... Visa mer
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Om jobbet
Nuntorpsgymnasiet i Brålanda är ett naturbruksgymnasium som för drygt tre år sedan slog upp sina portar där den tidigare naturbruksskolan funnits i många decennier. På lika stadig grund vilar Nuntorpsgymnasiet.
Tillsammans med Dinglegymnasiet skapar vi två nya moderna skolor som är tryggt förankrade i den långvariga tradition av naturbruksutbildningar som alltid präglat orterna där skolorna ligger.


Nu söker vi ytterligare en skicklig medarbetare till vårt team på Nuntorpsgymnasiet i form av en svenska och engelskalärare.


ARBETSUPPGIFTER
Som lärare hos oss arbetar du med undervisning i svenska och engelska för våra naturbrukselever. Du är ansvarig för undervisningen och har en grupp mentorselever. Vi ser gärna att du har erfarenheter av utbildning på praktiska gymnasieprogram och gärna specialpedagogisk kompetens. Det är en fördel om du delar vårt intresse för de gröna näringarna.


KVALIFIKATIONER
Du är leg. gymnasielärare i svenska och engelska. Specialpedagogisk kompetens är meriterande.


Anställningsgrad: 100%.
Om anställningen: Ferietjänst.
Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 230109. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Visa mindre

Rektor Nuntorpsgymnasiet Naturbruksgymnasium – Brålanda (södra Dalsland)

Ansök    Jan 4    Naturbruk Väst AB    Rektor
Brinner du för skolutveckling, kanske speciellt yrkesutbildning inom den gröna näringen, och har ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik? Är du en modig och kreativ ledare? Då kanske du är personen vi söker. Då vår nuvarande rektor går i pension under 2022, söker vi nu en dynamisk ledare till vår skola utanför Brålanda. Vill att du likt oss drivs av en vilja att driva den goda kvalitén som skolan har idag Nuntorpsgymnasiet ägs av Naturbruk ... Visa mer
Brinner du för skolutveckling, kanske speciellt yrkesutbildning inom den gröna näringen, och har ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik? Är du en modig och kreativ ledare? Då kanske du är personen vi söker.
Då vår nuvarande rektor går i pension under 2022, söker vi nu en dynamisk ledare till vår skola utanför Brålanda. Vill att du likt oss drivs av en vilja att driva den goda kvalitén som skolan har idag
Nuntorpsgymnasiet ägs av Naturbruk Väst AB som även driver Dinglegymnasiet i Munkedals kommun, med kompletterande inriktningar som djur - trädgård och häst. Vi har ett nära samarbete mellan skolorna som vi förväntar oss kommer att öka.
Företagare i södra Dalsland samarbetar i Gröna Klustret Nuntorp och verkar för att tillsammans utveckla de gröna näringarna. Vår samverkan med klustret gör att vi kan ligga i framkant i den utveckling som hela tiden sker i branschen.
Skolan har gamla anor, och fick en nystart som friskola när skolan öppnade höstterminen 2019. På Nuntorpsgymnasiet erbjuder vi naturbruksprogrammet med lantbruksinriktning med profilerna maskin/växtodling, lantbruk/djur och häst. Vi har även IM yrk och det fyraåriga gymnasiesärskoleprogrammet.
I rollen som rektor har du ett helhetsansvar som innefattar:
Ansvar för
· Att på ett professionellt sätt leda arbetet med att bygga och utveckla en gymnasieskola med ett unikt koncept.
· Budget och ekonomiskt resultat.
· Skolans kvalitetsmål uppfylls och att kraven i styrdokument efterföljs.
· Att styra den dagliga verksamheten och samtidigt utveckla och förnya det pedagogiska arbetet
Kvalifikationer för tjänsten:
Akademisk utbildning, gärna inom naturbruk eller naturvetenskap
Genomgången alt påbörjad rektorsutbildning och/eller annan adekvat utbildning och arbetslivserfarenhet
Erfarenhet från undervisning av yrkesutbildning på gymnasium och/eller vuxenutbildning
Erfarenhet från arbete i eller nära kontakt med näringslivet, helst den gröna näringen - jord/skog/trädgård/djur/natur

· Erfarenhet av att vara skolledare/ledare. Intresse för specialpedagogiska frågor

Lämpliga egenskaper som vi gärna ser att du har:
Du är
· Dynamisk och kreativ ledare som har förmågan att entusiasmera dina medarbetare till ett gott resultat.
· Driven och modig entreprenör, innovativ och utvecklingsinriktad.
· Van att arbeta målstyrt och nå resultat.
· Kvalitetsmedveten, med ständig fokus på förbättringsområden.
· Engagerad i de pedagogiska frågorna och har ett särskilt intresse för de specialpedagogiska frågorna
· Du delar företagets pedagogiska grundsyn.


Om anställningen

Lön
Månadslön
Anställningsvillkor:
100 % Tillsvidareanställning med tillträde: 22-06-01 alt efter ök.
Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i Vänersborgs kommun
Arbetsgivare
Naturbruk Väst AB
Postadress
Nuntorp 316
46464 Brålanda
0521-576080
[email protected]

Frågor om tjänsten?
Skolchef Cecilia Koch
[email protected]
tel. 0706070605

Vi behöver din ansökan senast den 17 januari 2022 och skickas till [email protected] Visa mindre

Elevassistent

Ansök    Maj 3    Naturbruk Väst AB    Elevassistent
Nuntorpsgymnasiet i Brålanda är ett nystartat naturbruksgymnasium som för snart två år sedan slog upp sina portar där den tidigare naturbruksskolan funnits i många decennier. På lika stadig grund vilar Nuntorpsgymnasiet. Tillsammans med Dinglegymnasiet skapar vi två nya moderna skolor som är tryggt förankrade i den långvariga tradition av naturbruksutbildningar som alltid präglat orterna där skolorna ligger. Att få starta om och på nytt är både spännande o... Visa mer
Nuntorpsgymnasiet i Brålanda är ett nystartat naturbruksgymnasium som för snart två år sedan slog upp sina portar där den tidigare naturbruksskolan funnits i många decennier. På lika stadig grund vilar Nuntorpsgymnasiet.
Tillsammans med Dinglegymnasiet skapar vi två nya moderna skolor som är tryggt förankrade i den långvariga tradition av naturbruksutbildningar som alltid präglat orterna där skolorna ligger. Att få starta om och på nytt är både spännande och tillfredsställande och här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga nytt, förändra och utvecklas!

Nuntorpsgymnasiet växer!
Vi söker nu elevassistent på deltidsuppdrag. Kan ev. kombineras med andra uppdrag till en heltidstjänst för rätt person.

Kvalifikationer:
Vi söker en elevassistent till en elev som ska börja på gymnasiesärskolans 4-åriga program skog, mark och djur (SMD). Resursperson ska ha god kännedom om NPF-diagnoser. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från liknande uppdrag. Utbildning eller erfarenhet inom området är meriterande.
Vi ser gärna att ni som söker denna tjänst har ett intresse av naturbruk eftersom undervisning sker i djurstallar, verkstäder, skog och mark.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna manliga sökande.

Vill du bli vår nya kollega i vårt härliga team på Nuntorpsgymnasiet i Brålanda? Varmt välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan till:
[email protected]
Vi tillämpar löpande urval.
Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Maskin-och Växtodlingslärare.

Nuntorpsgymnasiet växer! Vi söker nu Växtodlings- och Maskin lärare för hel- och/eller deltidsuppdrag. Kvalifikationer: Vi söker yrkeslärare eller dig som har erfarenhet av undervisning i ämnena Växtodling och Lantbruksmaskiner och vill undervisa på Nuntorpsgymnasiet. Behörigheter även i andra ämnen är av stort intresse då vi har många möjligheter att kombinera tjänster. Tidigare erfarenhet av undervisning i gymnasieskolan och erfarenhet av naturbru... Visa mer
Nuntorpsgymnasiet växer!
Vi söker nu Växtodlings- och Maskin lärare för hel- och/eller deltidsuppdrag.

Kvalifikationer:
Vi söker yrkeslärare eller dig som har erfarenhet av undervisning i ämnena Växtodling och Lantbruksmaskiner och vill undervisa på Nuntorpsgymnasiet. Behörigheter även i andra ämnen är av stort intresse då vi har många möjligheter att kombinera tjänster.
Tidigare erfarenhet av undervisning i gymnasieskolan och erfarenhet av naturbruksutbildningar är meriterande.
Som lärare är du väl förtrogen med gymnasieskolans läroplan och kursplaner och är en god pedagog. Du planerar och strukturerar upp ditt arbete självständigt. Du är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt samt har lätt för att kommunicera och bygga relationer med såväl elever som med andra vuxna. Du är trygg och säker i ditt ledarskap i klassrummet. Du tar egna initiativ och brinner för skolutvecklingsfrågor - att bygga upp och bygga nytt lockar dig. Du räds inte utmaningar utan ser dem som möjligheter att hitta nya vägar.

Vill du bli vår nya kollega i vårt härliga team på Nuntorpsgymnasiet? Varmt välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan till:
[email protected]
Vi vill ha din ansökan senast 30 maj.
Vi tillämpar löpande urval.
Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Nuntorpsgymnasiet Växer! Idrottslärare!

Ansök    Apr 19    Naturbruk Väst AB    Lärare i gymnasiet
Nuntorpsgymnasiet Idrott & Hälsa Lärare! Kommun: Vänersborg Nuntorpsgymnasiet i Brålanda är ett nystartat i naturbruksgymnasium som för snart två år sedan slog upp sina portar där den tidigare naturbruksskolan funnits i många decennier. På lika stadig grund vilar Nuntorpsgymnasiet. Tillsammans med Dinglegymnasiet skapar vi två nya moderna skolor som är tryggt förankrade i den långvariga tradition av naturbruksutbildningar som alltid präglat orterna där sk... Visa mer
Nuntorpsgymnasiet
Idrott & Hälsa Lärare!
Kommun: Vänersborg
Nuntorpsgymnasiet i Brålanda är ett nystartat i naturbruksgymnasium som för snart två år sedan slog upp sina portar där den tidigare naturbruksskolan funnits i många decennier. På lika stadig grund vilar Nuntorpsgymnasiet.
Tillsammans med Dinglegymnasiet skapar vi två nya moderna skolor som är tryggt förankrade i den långvariga tradition av naturbruksutbildningar som alltid präglat orterna där skolorna ligger. Att få starta om och på nytt är både spännande och tillfredsställande och här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga nytt, förändra och utvecklas!
Nuntorpsgymnasiet växer!
Vi söker nu idrottslärare för hel- och/eller deltidsuppdrag.
Kvalifikationer:
Vi söker en gymnasielärare som kan undervisa i ämnet idrott&hälsa. Behörigheter även i andra ämnen är av stort intresse då vi har många möjligheter av olika kombinationer av tjänster.
Tidigare erfarenhet av undervisning i gymnasieskolan och erfarenhet av naturbruksutbildningar är meriterande.
Som lärare är du väl förtrogen med gymnasieskolans läroplan och kursplaner och är en god pedagog. Du planerar och strukturerar upp ditt arbete självständigt. Du är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt samt har lätt för att kommunicera och bygga relationer med såväl elever som med andra vuxna. Du är trygg och säker i ditt ledarskap i klassrummet.
Du tar egna initiativ och brinner för skolutvecklingsfrågor - att bygga upp och bygga nytt lockar dig. Du räds inte utmaningar utan ser dem istället som möjligheter att hitta nya vägar.
Vill du bli vår nya kollega i vårt härliga team på Nuntorpsgymnasiet? Varmt välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan till:
Vi tillämpar löpande urval.
Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Anställningsform:
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Hel- eller deltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Augusti 2021 Visa mindre

Nuntorpsgymnasiet Växer! Vi söker en Maskin Serviceteknik & Svetslärare

Nuntorpsgymnasiet Svets, Serviceteknik & Maskinlärare. Kommun: Vänersborg Nuntorpsgymnasiet är ett nystartat naturbruksgymnasium som för snart två år sedan slog upp sina portar där den tidigare naturbruksskolan funnits i många decennier. På lika stadig grund vilar Nuntorpsgymnasiet. Tillsammans med Dinglegymnasiet skapar vi två nya moderna skolor som är tryggt förankrade i den långvariga tradition av naturbruksutbildningar som alltid präglat orterna där sk... Visa mer
Nuntorpsgymnasiet
Svets, Serviceteknik & Maskinlärare.
Kommun: Vänersborg
Nuntorpsgymnasiet är ett nystartat naturbruksgymnasium som för snart två år sedan slog upp sina portar där den tidigare naturbruksskolan funnits i många decennier. På lika stadig grund vilar Nuntorpsgymnasiet.
Tillsammans med Dinglegymnasiet skapar vi två nya moderna skolor som är tryggt förankrade i den långvariga tradition av naturbruksutbildningar som alltid präglat orterna där skolorna ligger. Att få starta om och på nytt är både spännande och tillfredsställande och här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga nytt, förändra och utvecklas!
Nuntorpsgymnasiet växer!
Vi söker nu svets och maskin lärare för hel- och/eller deltidsuppdrag.
Kvalifikationer:
Vi söker en gymnasielärare som kan undervisa i ämnet serviceteknik/svets & lantbruksmaskiner. Behörigheter även i andra ämnen är av stort intresse då vi har många möjligheter av olika kombinationer av tjänster.
Tidigare erfarenhet av undervisning i gymnasieskolan och erfarenhet av naturbruksutbildningar är meriterande.
Som lärare är du väl förtrogen med gymnasieskolans läroplan och kursplaner och är en god pedagog. Du planerar och strukturerar upp ditt arbete självständigt. Du är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt samt har lätt för att kommunicera och bygga relationer med såväl elever som med andra vuxna. Du är trygg och säker i ditt ledarskap i klassrummet. Du tar egna initiativ och brinner för skolutvecklingsfrågor - att bygga upp och bygga nytt lockar dig. Du räds inte utmaningar utan ser dem istället som möjligheter att hitta nya vägar.

Vill du bli vår nya kollega i vårt härliga team på Nuntorpsgymnasiet? Varmt välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan till:
[email protected]
Vi tillämpar löpande urval.
Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Hel- eller deltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Augusti 2021 Visa mindre

Nuntorpsgymnasiet Växer! Biologilärare!

Ansök    Apr 19    Naturbruk Väst AB    Lärare i gymnasiet
Biologilärare! Kommun: Vänersborg Nuntorpsgymnasiet i Brålanda är ett nystartat naturbruksgymnasium som för snart två år sedan slog upp sina portar där den tidigare naturbruksskolan funnits i många decennier. På lika stadig grund vilar Nuntorpsgymnasiet. Tillsammans med Dinglegymnasiet skapar vi två nya moderna skolor som är tryggt förankrade i den långvariga tradition av naturbruksutbildningar som alltid präglat orterna där skolorna ligger. Att få starta... Visa mer
Biologilärare!
Kommun: Vänersborg
Nuntorpsgymnasiet i Brålanda är ett nystartat naturbruksgymnasium som för snart två år sedan slog upp sina portar där den tidigare naturbruksskolan funnits i många decennier. På lika stadig grund vilar Nuntorpsgymnasiet.
Tillsammans med Dinglegymnasiet skapar vi två nya moderna skolor som är tryggt förankrade i den långvariga tradition av naturbruksutbildningar som alltid präglat orterna där skolorna ligger. Att få starta om och på nytt är både spännande och tillfredsställande och här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga nytt, förändra och utvecklas!

Nuntorpsgymnasiet växer!
Vi söker nu biologilärare för hel- och/eller deltidsuppdrag.

Kvalifikationer:
Vi söker en gymnasielärare som kan undervisa i ämnet biologi. Behörigheter även i andra ämnen är av stort intresse då vi har många möjligheter av olika kombinationer av tjänster.
Tidigare erfarenhet av undervisning i gymnasieskolan och erfarenhet av naturbruksutbildningar är meriterande.
Som lärare är du väl förtrogen med gymnasieskolans läroplan och kursplaner och är en god pedagog. Du planerar och strukturerar upp ditt arbete självständigt. Du är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt samt har lätt för att kommunicera och bygga relationer med såväl elever som med andra vuxna. Du är trygg och säker i ditt ledarskap i klassrummet. Du tar egna initiativ och brinner för skolutvecklingsfrågor - att bygga upp och bygga nytt lockar dig. Du räds inte utmaningar utan ser dem istället som möjligheter att hitta nya vägar.

Vill du bli vår nya kollega i vårt härliga team på Nuntorpsgymnasiet i Brålanda? Varmt välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan till:
[email protected]
Vi tillämpar löpande urval.
Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform:
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Hel- eller deltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Augusti 2021

Upplysningar lämnas av:

Rektor C-G Strutz
Telefon: 070-5561876
E-post: [email protected]

Biträdande rektor Anders Edholm.
Telefon: 073-8383115
E-post: [email protected] Visa mindre