Lediga jobb Vänersborgs Fordonservice AB i Vänersborg

Se alla lediga jobb från Vänersborgs Fordonservice AB i Vänersborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Vänersborg som finns inom det yrket.

Billmekaniker sökes till Vänersborgs Fordonservice AB (AD Bilverkstad)

Vänersborgs Fordonservice AB är en AD-bilverkstad som jobbar med nästintill alla typer av bilservice och har i mål att hjälpa alla kunder på bästa möjliga sätt. Vi söker en arbetstagare som kan jobba presterande med bilservice men även kundmottagning, kommunikation och har erfarenhet inom IT. Därför är det viktigt att du kan tala svenska för att kunna kommunicera och hitta lösningar till våra kunder, har erfarenhet som bilmekaniker sen tidigare där utöver... Visa mer
Vänersborgs Fordonservice AB är en AD-bilverkstad som jobbar med nästintill alla typer av bilservice och har i mål att hjälpa alla kunder på bästa möjliga sätt.
Vi söker en arbetstagare som kan jobba presterande med bilservice men även kundmottagning, kommunikation och har erfarenhet inom IT. Därför är det viktigt att du kan tala svenska för att kunna kommunicera och hitta lösningar till våra kunder, har erfarenhet som bilmekaniker sen tidigare där utöver det mekaniska även ska ha erfarenhet inom användning av datorer under service så som felsökning som sker via programvara.
Anställningsformen går ut på en praktikperiod som kan vara allt mellan 1-4 veckor beroende på arbetstagarens tidigare erfarenheter. Därefter finns möjlighet för nystarsjobb. Det finns möjlighet för tillsvidareanställning.
Vid ytterligare frågor finns kontaktuppgifter, både email och samtal fungerar lika bra. Visa mindre