Lediga jobb We SeeQ AB i Vänersborg

Se alla lediga jobb från We SeeQ AB i Vänersborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Vänersborg som finns inom det yrket.

VD till Centralen

Ansök    Jun 10    We SeeQ AB    Verkställande direktör/VD
Centralen är i en spännande fas och söker en VD med ett stort affärsfokus som vill leda företaget framåt. Centralen är ett väletablerat mellanstort företag inom transport och logistik med en stark marknadsposition och en tydlig vision för framtiden. Verksamheten präglas av hög kvalitet, pålitlighet och en kundorienterad approach. Centralen erbjuder transport- och logistiklösningar inom verksamheterna: Distribution & Fjärr, Miljöhantering och Anläggning & E... Visa mer
Centralen är i en spännande fas och söker en VD med ett stort affärsfokus som vill leda företaget framåt. Centralen är ett väletablerat mellanstort företag inom transport och logistik med en stark marknadsposition och en tydlig vision för framtiden. Verksamheten präglas av hög kvalitet, pålitlighet och en kundorienterad approach. Centralen erbjuder transport- och logistiklösningar inom verksamheterna: Distribution & Fjärr, Miljöhantering och Anläggning & Entreprenad och arbetar kontinuerligt med att optimera och utveckla sina tjänster för att möta kundernas behov. Ansvarsområden Som VD kommer du att leda och utveckla företaget mot uppsatta mål och visioner. Identifiering och utveckling av nya affärsmöjligheter samt bygga och upprätthålla starka kundrelationer blir en central del av ditt arbete. Du kommer att driva och implementera utvecklingsprojekt för att effektivisera verksamheten och säkerställa hög kvalitet och kundnöjdhet i alla led. Som en synlig och engagerad ledare kommer du att motivera och utveckla din organisation. Du leder företagets ledningsgrupp och kommer att arbeta nära styrelse, ägare och rapportera företagets utveckling och resultat. Kvalifikationer Vi söker dig som:
- Har minst 10 års erfarenhet i ledande befattning med fördel inom transport och logistik. - Är en trygg och erfaren ledare. - Har ett starkt affärssinne och resultatfokus samt har utvecklat långsiktiga kundrelationer. - Har en strategisk förmåga att analysera och förstå affär och marknad. - Har erfarenhet av att leda i förändring och utveckling. - Har eftergymnasial examen, gärna inom ekonomi, teknik eller logistik. - Har goda kunskaper inom Officepaketet. - Har en god förmåga i tal och skrift att uttrycka dig på både svenska och engelska.
Vi tror att du besitter ett tryggt och positivt ledarskap samt är beslutsam och handlingskraftig. Du bör också vara kommunikativ, relationsskapande och engagerande, såväl internt som externt, samt lyhörd i en dynamisk miljö. Du bör inte minst vara strategisk och analytisk med en förmåga att se affärsmöjligheter och utveckling.
Tjänsten är placerad iVänersborg.
Känner du igen dig och är du den VD vi söker? AnsökanAnsök genom att besvara frågorna och ladda upp din profil nedan. För frågor och mer information om tjänsten, vänligen kontakta Mats Törn på 0722-163755 eller [email protected] alt. Lena Wadenby på 0702-943550 eller [email protected]


Centralen är ett av regionens ledande transportföretag med ca 30 medarbetare som sysselsätter 200 personer och 200 fordon. Centralen har verksamhet inom; Distribution & Fjärr, Miljöhantering och Anläggning & Entreprenad. Centralen är helhetsleverantören som ligger steget före, och är det naturliga valet för alla som söker hållbar miljö, kvalitet och goda affärer inom transport och logistik. Centralen har cirka 70 delägare och hade en omsättning 2023 på ca 500 miljoner kronor.
Läs mer om oss: www.centralen.se Visa mindre