Lediga jobb som Distriktssköterska i Vänersborg

Se lediga jobb som Distriktssköterska i Vänersborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vänersborg som finns hos arbetsgivaren.

Leg. Distriktssköterska

Om arbetsplatsen De senaste åren har den avancerade vården flyttat hem. I Vänersborgs kommun kan vi erbjuda dig ett utmanande, lärorikt och omväxlande arbete. På Hemsjukvården arbetar du självständigt och har nära till många goa kollegor. Hemsjukvården är en trevlig arbetsplats där vi värnar om varandras arbetsmiljö. Du kommer att ha ett fritt arbete där du själv planerar omvårdnaden kring patienterna. Hos oss arbetar vi team och stöttar varandra. Här a... Visa mer
Om arbetsplatsen
De senaste åren har den avancerade vården flyttat hem.

I Vänersborgs kommun kan vi erbjuda dig ett utmanande, lärorikt och omväxlande arbete. På Hemsjukvården arbetar du självständigt och har nära till många goa kollegor. Hemsjukvården är en trevlig arbetsplats där vi värnar om varandras arbetsmiljö. Du kommer att ha ett fritt arbete där du själv planerar omvårdnaden kring patienterna.
Hos oss arbetar vi team och stöttar varandra. Här arbetar vi dagtid och var 5:e helg, på helgerna ingår kvällstjänstgöring. Vi arbetar 37 h/v.Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter i nära samarbete med olika professioner. Du kommer att vara omvårdnadsansvarig för cirka 20-25 patienter som bor i ordinärt boende eller särskilt boende.  

I ansvarsområdet för omvårdnadsansvarig distriktssköterska ingår att ha ett primärt ansvar för den allmänna och specifika omvårdnaden. De grundläggande arbetsuppgifterna är att bedöma, besluta, sätta mål för omvårdnaden, dokumentera, planera, delegera och att leda insatser upp till sjuksköterskenivå. Du kommer att vara ansvarig för viss förskrivning i området.

Sedvanliga arbetsuppgifter för distriktssköterska inom kommunal hälso- och sjukvård.Kvalifikationer
Leg. Distriktssköterska

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska och som känner dig trygg med att arbeta självständigt. Vi värdesätter en engagerad och driven person som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du har en god förmåga att samarbeta med andra professioner både internt och externt.

Är du lösningsfokuserad och van vid att prioritera dina arbetsuppgifter, tror vi att du passar hos oss.

Diabetesutbildning och/eller utbildning i palliativ vård anses meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Rekrytering kan komma att påbörjas under ansökningstiden.Övrigt

Vänersborgs kommun - attraktiv och hållbar i alla delar, hela livet


Olika är normen! Hos oss är mångfald positivt, alla är vi olika och det är en tillgång. Vi arbetar även aktivt med att skapa ett hållbart arbetsliv och därför har vi rökfri arbetstid på alla våra arbetsplatser.


Kommunen nyttjar vår tids möjligheter att ge nya medarbetare en introduktion direkt vid start! Är du nyfiken på att prova introduktionen redan nu och få veta mer om hur vi arbetar i Vänersborgs kommun? http://introduktion.vanersborg.se/ genom att välja avsnitt och skriv in ditt namn för att få ett diplom efter genomförd introduktion. Ditt namn registreras ingenstans.


Är du nyfiken på att veta mer om oss som arbetsgivare och vilka förmåner vi erbjuder - surfa in på vår sida https://www.vanersborg.se/jobb.

Kontaktuppgifter till din fackliga organisation hittar du https://www.vanersborg.se/naringsliv-och-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-vanersborgs-kommun/fackliga-organisationer.html

Kommunen har gjort aktiva val i denna rekrytering och vill därför inte bli kontaktade med erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp/kompetensförmedling. Visa mindre

Huvudhandledare - ett tilläggsuppdrag för dig som distriktssjuksköterska

Om oss Studierektorsenheten är en producentneutral funktion som skall verka för Västra Götalandsregionens kompetensförsörjning inom hälso- och sjukvårdsområdet och att den kliniska utbildningen håller god kvalitet. I uppdraget ingår att säkerställa kliniska utbildningsplatser för vårdenheter oavsett driftsform. Vi söker en distriktssköterska som ska arbeta som huvudhandledare mot Primärvården Fyrbodal. Uppdraget gäller under 2 år, med möjlighet till f... Visa mer
Om oss

Studierektorsenheten är en producentneutral funktion som skall verka för Västra Götalandsregionens kompetensförsörjning inom hälso- och sjukvårdsområdet och att den kliniska utbildningen håller god kvalitet.

I uppdraget ingår att säkerställa kliniska utbildningsplatser för vårdenheter oavsett driftsform.

Vi söker en distriktssköterska som ska arbeta som huvudhandledare mot Primärvården Fyrbodal. Uppdraget gäller under 2 år, med möjlighet till förlängning och kombineras med arbete på offentlig eller privat vårdcentral.

Om arbetet

I uppdraget ingår bland annat att under ledning av studierektor planera för den kliniska utbildningen, stödja handledare i dennes uppdrag och att ansvara för kontakter mellan verksamhet och utbildningsanordnare.

Om dig

Du är distriktssköterska med magisterexamen och handledarutbildning på 7,5 högskolepoäng samt 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet och handledarerfarenhet.

Du är kreativ, positiv och har stort intresse för studerandefrågor, handledning och pedagogik.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du behöver även ha B-körkort och tillgång till bil är önskvärt.

Villkor

Uppdraget är 20 % och kombineras med anställning som distriktssköterska på offentlig eller privat rehabmottagning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förvaltningen Regionhälsan omfattar regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård. Nära 1900 medarbetare jobbar för att invånarna ska må bra. När du blir en del av oss är du med och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Distrikts/Sjuksköterska med diabeteskompetens

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Vårdcentralen Nordstan
Välkommen till Vårdcentralen Nordstan i centrala Vänersborg!
Vi är en vårdcentral som drivs inom Praktikertjänst, vilket betyder att ledningen arbetar i verksamheten, nära dig och dina kollegor.
Vi sätter våra medarbetares delaktighet i vårdcentralens ständiga utveckling som högsta prioritet.
Sedan starten 2009 har vi fortsatt att växa och har för närvarande ca 10 200 listade patienter. En god bemanning med fast personal inom alla yrkeskategorier borgar för att vi kan ta hand om våra patienter på bästa sätt och ha ett gott klimat på arbetsplatsen.
Som sköterska hos oss har du möjlighet att följa med i hela patientresan både
via fysiska patientbesök som digitala. Du kommer att arbeta med ett kompetensstarkt team som består av specialister i allmänmedicin, legitimerade läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor samt medicinska sekreterare.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär arbete som diabetessköterska på mottagningen samt deltagande i det dagliga arbete med akuta patientflöden, triagering, mottagningsarbete , telefonrådgivning
samt vara delaktig i vår digitala plattform Mitt PTJ
Du har en central roll i samverkan kring patienten där du säkerställer en god kvalitet i
omvårdnaden.

Övrig information
Hos oss når vi väl ledtalen för en diabetessköterska i primärvården.
Arbetstiden kan diskuteras.
Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen

Kvalifikationer
Du är legitimerad distriktssköterska alternativt legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av primärvård eller mottagningsarbete. Vi önskar en sköterska med specialistkompetens inom Diabetes.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en hög servicenivå och som trivs med att arbeta i ett högt tempo.
Du har ett gott bemötande och lätt för att samarbeta tillsammans med andra.
Du är bra på att prioritera, har god problemlösningsförmåga samt en vilja att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor. Visa mindre

Distriktssköterska

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter. Om oss Vi söker dig som vill arbeta med oss på Närhälsan Vargöns vårdcentral. Vi är en familjär välfungerande vårdcentral med cirka 6 100 listade personer. Här arbe... Visa mer
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss

Vi söker dig som vill arbeta med oss på Närhälsan Vargöns vårdcentral.

Vi är en familjär välfungerande vårdcentral med cirka 6 100 listade personer.

Här arbetar vi tillsammans distriktsläkare, ST-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, psykolog och samtalsterapeut. Med en arbetsmiljö på topp  arbetar vi med samverkan och team-arbete inom vårdcentralen där trivseln är hög hos medarbetarna och en viktig del i arbetet.

Om arbetet

Vi söker en distriktssköterska som är intresserad av ett omväxlande arbetsinnehåll och som gillar att arbeta såväl i team som självständigt. Som distriktssköterska hos oss omfattar dina arbetsuppgifter den allmänmedicinska kompetensen med patienter i alla åldrar och i alla situationer. I dina arbetsuppgifter ingår det mottagningsarbete, specialistmottagning, telefonrådgivning och triagera patienter som söker akut. Utrymme för egna ansvarsområden finns.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska, har du vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård är detta meriterande likaså om du har påbyggnadsutbildning inom diabetes 15 hp. Har du inte påbyggnadsutbildningen finns det möjlighet att gå den hos oss.

Det är viktigt att du som person har en god samarbetsförmåga med såväl patienter som kollegor samt ett professionellt förhållningssätt. Du bör också vara flexibel, ansvarstagande och ha en god initiativ- och organisationsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper samt att du lever upp till Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Huvudhandledare - ett tilläggsuppdrag för dig som distrikssköterska

Regionhälsan är en förvaltning med verksamheter som har stor bredd och inriktning på regiongemensamma vårdverksamheter samt hälsofrämjande nära vård. Bli en del av oss och var med och utveckla vår verksamhet. Om oss Studierektorsenheten är en producentneutral funktion som skall verka för Västra Götalandsregionens kompetensförsörjning inom hälso- och sjukvårdsområdet och att den kliniska utbildningen håller god kvalitet. I uppdraget ingår att säker... Visa mer
Regionhälsan är en förvaltning med verksamheter som har stor bredd och inriktning på regiongemensamma vårdverksamheter samt hälsofrämjande nära vård. Bli en del av oss och var med och utveckla vår verksamhet.Om oss

Studierektorsenheten är en producentneutral funktion som skall verka för Västra Götalandsregionens kompetensförsörjning inom hälso- och sjukvårdsområdet och att den kliniska utbildningen håller god kvalitet.

I uppdraget ingår att säkerställa kliniska utbildningsplatser för vårdenheter oavsett driftsform.

Vi söker en distriktssköterska som ska arbeta som huvudhandledare mot Primärvården Fyrbodal. Uppdraget gäller under 2 år, med möjlighet till förlängning och kombineras med arbete på offentlig eller privat vårdcentral.

Om arbetet

I uppdraget ingår bland annat att under ledning av studierektor planera för den kliniska utbildningen, stödja handledare i dennes uppdrag och att ansvara för kontakter mellan verksamhet och utbildningsanordnare.

Om dig

Du är distriktssköterska med magisterexamen och handledarutbildning på 7,5 högskolepoäng samt 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet och handledarerfarenhet.

Du är kreativ, positiv och har stort intresse för studerandefrågor, handledning och pedagogik.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du behöver även ha B-körkort och tillgång till bil är önskvärt.

Villkor

Uppdraget är 20 % och kombineras med anställning som distriktssköterska på offentlig eller privat rehabmottagning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Sjuksköterska, Diabetskompetens

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter. Om oss Närhälsan Vargöns vårdcentral är en välfungerande vårdcentral med cirka 6 300 listade personer. Här arbetar distriktsläkare, ST-läkare, distriktssköterskor, s... Visa mer
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss

Närhälsan Vargöns vårdcentral är en välfungerande vårdcentral med cirka 6 300 listade personer.

Här arbetar distriktsläkare, ST-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, psykolog och samtalsterapeut. Vi arbetar i en god arbetsmiljö med samverkan och teamarbete inom vårdcentralen där trivseln är hög hos medarbetarna och en viktig del i arbetet.

Vi behöver bli fler och söker nu en distriktssköterska/sjuksköterska med diabetesutbildning.

Om arbetet

Som diabetessköterska hos oss kommer du att arbeta självständigt vid mottagningsbesök och rådgivning men också ha ett nära samarbete med övriga kollegor på enheten. Vi ger dig ett nära och engagerat stöd och tycker att din personliga utveckling samt möjligheter att växa är viktigt.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska med påbyggnadsutbildning inom diabetes 15 hp. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med diabetesvård på vårdcentral. För att trivas hos oss bör du vara flexibel, ha god servicekänsla och tycka om teamarbete. Ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av kunder och patienter är en självklarhet för dig. Du ser dig själv som en aktiv och värdeskapande teammedlem. Det är viktigt att du delar Närhälsans kärnvärden Omtänksam, Pålitlig och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Distriktssjuksköterska med BVC-erfarenhet

Ansök    Nov 26    Ofelia Vård AB    Distriktssköterska
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor. Vi erbjuder även alla våra ... Visa mer
Om oss
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.

Vi erbjuder även alla våra anställda 20% rabatt på samtliga årskort hos Nordic Wellness.

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter på VC för Dsk.

Din profil
Distriktssköterska med BVC-vana. Kundskap i TeleQ. Visa mindre

Erfaren BVC/Barn-ssk söks under v49-8 till vårdcentral Vänersborg

Ansök    Nov 24    Klara D AB    Distriktssköterska
Klara söker för kunds räkning en erfaren BVC/ Barn-ssk till vårdcentral Vänersborg. Tidsperiod 20-11-30 t o m 2021-02-26. Dagtid måndag-fredag ca 80%. Inga röda dagar Ort Vänersborg Arbetsuppgifter Sedvanligt förekommande arbete för BVC-ssk på vårdcentral: egen mottagning, telefonrådgivning, mottagning med läkare etc Kvalifikationer Krav på Leg sjuksköterska med VUB barnsjukvård eller DSK/BVC Sköterska med gedigen erfarenhet inom BVC. Gärna från arbe... Visa mer
Klara söker
för kunds räkning en erfaren BVC/ Barn-ssk till vårdcentral Vänersborg.
Tidsperiod 20-11-30 t o m 2021-02-26. Dagtid måndag-fredag ca 80%. Inga röda dagar

Ort
Vänersborg

Arbetsuppgifter
Sedvanligt förekommande arbete för BVC-ssk på vårdcentral: egen mottagning, telefonrådgivning, mottagning med läkare etc
Kvalifikationer
Krav på Leg sjuksköterska med VUB barnsjukvård eller DSK/BVC
Sköterska med gedigen erfarenhet inom BVC. Gärna från arbete inom VG-region
Hög tillgänglighet och kontinuitet
Erfarenhet av TeleQ samt journalsystemet Asynja Visph är meriterande

Personliga egenskaper
Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande. Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt

Om arbetsgivaren
Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag
Det innebär bland annat att vi följer kollektivavtal, med riktig tjänstepension och att vi har ansvarsförsäkring
Klara följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus
Klara är en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska

Ansökan
Har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss
Besök gärna vår hemsida www.klarakompetens.se för mer info och följ oss på Facebook och Instagram
Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan

Tillsättning
Löpande Visa mindre

Te Crea Care söker Distriktsjuksköterska till vårdcentral

Ansök    Jun 3    Te Crea Care AB    Distriktssköterska
Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care, Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet. Vi söker nu Distriktsjuksköterska med primärvårdsvana för uppdrag på vårdcentral under v. 27- 30 Arbetstid: Dag Arbetsuppgifter Sedvanligt förekommande arbetsuppgifter på vårdcentr... Visa mer
Information om uppdraget
Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care, Vi bygger verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet.

Vi söker nu Distriktsjuksköterska med primärvårdsvana för uppdrag på vårdcentral under v. 27- 30


Arbetstid: Dag


Arbetsuppgifter
Sedvanligt förekommande arbetsuppgifter på vårdcentral såsom trigering, telefonrådgivning samt distriktssjuksköterskemottagning.

Kvalifikationer
- Legitimerad sjuksköterska med VUB Specialistsjuksköterska Distrikt
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
- Erfarenhet av arbete inom primärvård
- Vana vid att ta beslut kring medicinska bedömningar, egenvårdsrådgvning.

Personliga egenskaper
Du är flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och samt i din profession och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke.

Vi erbjuder dig
- Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar
- Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige
- Pension och försäkringar
- Förmånlig lön
- Konsult- och mingelträffar


Ansökan
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com. Visa mindre

Distriktssköterska, Vårdcentralen Nordstan

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktik... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Vårdcentralen Nordstan
Välkommen till Vårdcentralen Nordstan i centrala delarna av Vänersborg. Vi är en vårdcentral som drivs inom Praktikertjänst, vilket betyder att ledningen arbetar i verksamheten, nära dig och dina kollegor. Vi värdesätter våra medarbetares delaktighet i vårdcentralens ständiga utveckling högt.

Vi har sedan starten 2009 fortsatt att växa och har för närvarande ca 9600 listade patienter. En god bemanning med fast personal inom alla yrkeskategorier borgar för att vi kan ta hand om våra patienter på bästa sätt samt ha ett gott klimat på arbetsplatsen.

Arbetsuppgifter
Vi söker en distriktssköterska för arbete på vårdcentralen. Du deltar i det dagliga arbetet med de arbetsuppgifter som ingår i distriktssköterskans ansvarsområde på vårdcentralen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med distriktssköterskeexamen.
Även du som inte har en specialistutbildning men som är legitimerad sjuksköterska kan vara intressant för oss.
Tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral är meriterande och en fördel för såväl dig som för oss.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett gott bemötande och har lätt för att samarbeta tillsammans med andra.
Du har en hög servicenivå och trivs med att arbeta i ett högt tempo.
Du är bra på att prioritera, har god problemlösningsförmåga samt en vilja om att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor. Visa mindre

Distriktssköterska till Vänersborg

Ansök    Nov 24    Dedicare AB (publ)    Distriktssköterska
Om uppdraget Distriktssköterska med BVC vana sökes till uppdrag till en vårdcentral i Vänersborg, Krav på kunskap inom dok system Asynja/ VISPH samt TeleQ. Uppdraget är 80 % med start 201201 tom 210226 Kvalifikationer • Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet. Vidareutbildning till Distriktssköterska.  • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.  Ansökan Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att kli... Visa mer
Om uppdraget
Distriktssköterska med BVC vana sökes till uppdrag till en vårdcentral i Vänersborg, Krav på kunskap inom dok system Asynja/ VISPH samt TeleQ.
Uppdraget är 80 % med start 201201 tom 210226
Kvalifikationer
• Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet. Vidareutbildning till Distriktssköterska. 
• Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 
Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast. Visa mindre

BVC-sköterska sökes till vårdcentral i Vänersborg

Ansök    Nov 24    Centric Care AB    Distriktssköterska
OM UPPDRAGET För vår kunds räkning söker vi nu dig som är distriktssjuksköterska med bvc-vana till vårdcentral.   UPPDRAGSPERIOD v. 49 - 08 OMFATTNING ca 80%  DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för distriktssjuksköterska på vårdcentral/bvc.  DIN PROFIL Leg sjuksköterska med vidareutbildning som distriktssjuksköterska samt bvc-vana.  Övriga krav:  kunna journalsystemet teleQ.  OM OSS ?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan... Visa mer
OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är distriktssjuksköterska med bvc-vana till vårdcentral.  

UPPDRAGSPERIOD
v. 49 - 08

OMFATTNING
ca 80% 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för distriktssjuksköterska på vårdcentral/bvc. 


DIN PROFIL
Leg sjuksköterska med vidareutbildning som distriktssjuksköterska samt bvc-vana. 

Övriga krav: 
kunna journalsystemet teleQ. 

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Klara söker sjuksköterska till vårdcentral i Vänersborg

Ansök    Feb 19    Klara D AB    Distriktssköterska
Klara söker För kunds räkning erbjuder vi ett sommaruppdrag på en trevlig privat vårdcentral under tidsperiod v.30-33. Det är ett heltidsuppdrag dagtid. Vi ser att du är lyhörd för olika människors behov och bidrar med en god omvårdnad med patienten i centrum. Välkommen med din ansökan! Ort Vänersborg Arbetsuppgifter Sevanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdcentral. Kvalifikationer Distriktsjuksköterska alternativt allmänsjuksköterska. Önskem... Visa mer
Klara söker
För kunds räkning erbjuder vi ett sommaruppdrag på en trevlig privat vårdcentral under tidsperiod v.30-33. Det är ett heltidsuppdrag dagtid. Vi ser att du är lyhörd för olika människors behov och bidrar med en god omvårdnad med patienten i centrum.

Välkommen med din ansökan!

Ort
Vänersborg

Arbetsuppgifter
Sevanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdcentral.

Kvalifikationer
Distriktsjuksköterska alternativt allmänsjuksköterska.
Önskemål om kunskap i journalsystemet journal 4.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande.

Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt.

Om arbetsgivaren
Rent a Nurse blev i mars 2018 Klara.

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.

Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring,

att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Vården behöver vår kompetens – på flera sätt.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

På vår hemsida www.klarakompetens.se/lediga-uppdrag/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Tillsättning
2020-05-20 Visa mindre

Sjuksköterska Timanställning till Kriminalvården i Vänersborg och Uddevall

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. ... Visa mer
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Kriminalvården Vänersborg omfattar Häktet i Uddevalla med 44 platser, Anstalten Brinkeberg med 98 platser och Anstalten Östragård med 80 platser.

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska i Kriminalvården arbetar du med hälso- och sjukvård för de intagna, både somatiskt och psykiatriskt. Du bedömer och behandlar klienternas fysiska och psykiska hälsa, förbereder och assisterar vid läkarmottagning, administrerar läkemedel och har även allmänna hälso- och sjukvårdsuppgifter. Dokumentation sker i PMO patientdatajournal.

Samarbete med övrig kriminalvårdspersonal är en självklar och viktig del av arbetet.

Som sjuksköterska i Kriminalvården får du:
- en bred kompetens inom hälso- och sjukvård
- erfarenhetsutbyte med kompetenta kollegor
- växa i en självständig roll med varierande arbetsuppgifter; exempelvis akutsjukvård, psykiatri, boendevård och omvårdnad
- vara en viktig del i arbetet för visionen Bättre ut


KVALIFIKATIONER
För tjänsten letar vi efter dig som är legitimerad sjuksköterska.

Önskvärt är relevant vidareutbildning, exempelvis inom psykiatri eller akutsjukvård.

B-Körkort är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i tjänsten ser vi att du har:
- Förmågan att arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll
- Förmågan att prioritera och sätta tydliga gränser
- God samarbetsförmåga
- God empatisk förmåga
- Flexibilitet


ÖVRIGT
Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-693 693

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Huvudhandledare - ett tilläggsuppdrag för dig som distriktssköterska

Regionhälsan är en förvaltning med verksamheter som har stor bredd och inriktning på regiongemensamma vårdverksamheter samt hälsofrämjande nära vård. Bli en del av oss och var med och utveckla vår verksamhet. Om oss Studierektorsenheten är en producentneutral funktion som skall verka för Västra Götalandsregionens kompetensförsörjning inom hälso- och sjukvårdsområdet och att den kliniska utbildningen håller god kvalitet. I uppdraget ingår att säker... Visa mer
Regionhälsan är en förvaltning med verksamheter som har stor bredd och inriktning på regiongemensamma vårdverksamheter samt hälsofrämjande nära vård. Bli en del av oss och var med och utveckla vår verksamhet.Om oss

Studierektorsenheten är en producentneutral funktion som skall verka för Västra Götalandsregionens kompetensförsörjning inom hälso- och sjukvårdsområdet och att den kliniska utbildningen håller god kvalitet.

I uppdraget ingår att säkerställa kliniska utbildningsplatser för vårdenheter oavsett driftsform.

Vi söker en distriktssköterska som ska arbeta som huvudhandledare mot Primärvården Fyrbodal. Uppdraget gäller under 2 år, med möjlighet till förlängning och kombineras med arbete på offentlig eller privat vårdcentral.

Om arbetet

I uppdraget ingår bland annat att under ledning av studierektor planera för den kliniska utbildningen, stödja handledare i dennes uppdrag och att ansvara för kontakter mellan verksamhet och utbildningsanordnare.

Om dig

Du är distriktssköterska med magisterexamen och handledarutbildning på 7,5 högskolepoäng samt 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet och handledarerfarenhet.

Du är kreativ, positiv och har stort intresse för studerandefrågor, handledning och pedagogik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Almia söker distriktsköterska för arbete i Vänersborg

Ansök    Jun 27    Almia AB    Distriktssköterska
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga lö... Visa mer
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Personliga egenskaper:
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Sedvanlig arbetsuppgifter för distriktsköterska.
Almia söker för kunds räkning en distriktsköterska för arbete i Vänersborg.

Vi söker dig som är distriktsköterska med minst tre års erfarenhet.

Omfattning: Heltid/deltid med start omgående. Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och nätter. Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.

Kvalifikationer:
Distriktsköterska med minst tre års erfarenhet. Visa mindre

Sommarvikariat sjuksköterska till Torpa och Brålanda vårdcentral

Ansök    Maj 14    Medpro Clinic    Distriktssköterska
Är du ledig i sommar och vill vikariera hos oss ? Hos oss på Brålanda & Torpa vårdcentral arbetar idag ca 35 personer i tätt samarbete med rehabteamet. Vi erbjuder läkar-, och sköterskemottagning samt specialistsköterskemottagning för bl. a. diabetes, vaccinationer, astma/KOL och hypertoni. Vårdcentralens uppdrag är att erbjuda trygg och lättillgänglig vård och arbeta med förebyggande hälsa - detta har vi gjort sen 2011 och vi har idag 10 500 listade. Om ... Visa mer
Är du ledig i sommar och vill vikariera hos oss ?
Hos oss på Brålanda & Torpa vårdcentral arbetar idag ca 35 personer i tätt samarbete med rehabteamet. Vi erbjuder läkar-, och sköterskemottagning samt specialistsköterskemottagning för bl. a. diabetes, vaccinationer, astma/KOL och hypertoni. Vårdcentralens uppdrag är att erbjuda trygg och lättillgänglig vård och arbeta med förebyggande hälsa - detta har vi gjort sen 2011 och vi har idag 10 500 listade.

Om dig:

Du är sjuksköterska eller distriktssköterska, gärna med erfarenhet från primärvård
Du tycker om att arbeta både självständigt och i team
Du har god vana av journalföring
Du känner dig trygg och trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat
Du arbetar aktivt med förbättring och utvecklingsförslag för verksamheten
Du delar och arbetar utifrån våra värdeord som är glad, ärlig och modig

Vi erbjuder:
Ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete
Möjlighet till förlängning av vikariat till fast tjänst
Introduktion anpassad efter dina behov
Möjlighet att påverka ditt schema
Fortlöpande erfarenhetsutbyte samt ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper
En spännande och lärorik organisation i ständig utveckling
En förmånlig lönestege och förmåner
Stabila och trevliga arbetskamrater
Tydlig och närvarande ledning
Flexibel arbetstid

Arbetstid: Arbetstiden är schemalagd mellan 07:30-17:00
Tjänstegrad: 100% med tillträde enligt överenskommelse och 6 månaders provanställning.
Förmåner: Tjänstepension, friskvårdbidrag och fri sjukvård.

Intervjuer kommer att ske löpande

Medpro Clinic driver idag fem vårdcentraler i Västra Götalandsregionen och till dessa är det knutet rehab enheter samt specialistvård för bland annat hudsjukdomar. Vi är idag ca 220 anställda och driver vård i privat regi på likvärdiga villkor som offentliga verksamheter, allt sker inom ramen av avtal med Västra Götalands Regionen. Verksamheterna drivs med ett flertal engagerade och kunniga team med patienten i fokus och med god service. Medpro Clinic är medlemmar i Vårdföretagarnas arbetsgivarorganisation Almega där vi också har tecknat vårt kollektivavtal. Visa mindre