Lediga jobb som Driftelektriker i Vänersborg

Se lediga jobb som Driftelektriker i Vänersborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vänersborg som finns hos arbetsgivaren.

Underhållselektriker till VBG Group

Företagsinformation VBG Group är en internationell industrikoncern med mer än 1 600 medarbetare i 18 länder. Koncernens fyra divisioner - VBG Truck Equipment, Edscha Trailer Systems, Mobile Climate Control och Ringfeder Power Transmission utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer produkter under välkända och starka varumärken över hela världen. Divisionen VBG Truck Equipment är marknadsledande på släpvagnskopplingar till tunga fordon och på automatisk... Visa mer
Företagsinformation

VBG Group är en internationell industrikoncern med mer än 1 600 medarbetare i 18 länder. Koncernens fyra divisioner - VBG Truck Equipment, Edscha Trailer Systems, Mobile Climate Control och Ringfeder Power Transmission utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer produkter under välkända och starka varumärken över hela världen. Divisionen VBG Truck Equipment är marknadsledande på släpvagnskopplingar till tunga fordon och på automatiska slirskydd. VBG Truck Equipment har sin tillverkningsanläggning som förser världsmarknaden med släpvagnskopplingar i Vänersborg. För mer information, se www.vbggroup.com

Tjänstebeskrivning

Är du en person med goda kunskaper inom el och ett gediget teknikintresse kan detta vara tjänsten för dig.

Som underhållselektriker hos oss blir du en del av vårt Underhållsteam där öppenhet och laganda definierar gruppens arbetssätt. Huvudinriktningen på tjänsten är mot El men inom teamet arbetar alla brett med både el och mekanik.

Målet med teamets arbete är att minimera driftstörningar och öka anläggningens driftsäkerhet. Arbetet innebär främst förebyggande underhåll, felsökning, reparationer och andra underhållsåtgärder som du rapporterar av i företagets underhållssystem. Avdelningen identifierar och genomför också förbättringsarbeten för att höja driftsäkerheten.

Kompetensutveckling är en viktig del i att nå våra mål. Kompetensutveckling innebär, för oss, både utbildningar i nya maskiner och utbildning för att bredda och fördjupa kunskapen inom teamet men också att vi lär av varandra. För att trivas på vår underhållsavdelning behöver du därför vara nyfiken och tycka att det är roligt att lära dig nya saker.


Kvalifikationer

För Oss Är Det Viktigt Vem Du Är Som Person Men Vi Har Också Några Kriterier Som Vi Gärna Ser Att Du Uppfyller

Krav:
• Gymnasieutbildning med el inriktning eller likvärdiga kunskaper.
• Allmänna kunskaper i Microsoft Office.
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande är:
• God vana av arbete med styr-, regler- och övervakningssystem.
• Erfarenhet av felsökning/underhållsarbete i CNC-maskiner.
• Kunskaper i schema- och ritningsläsning.
• Grundläggande mekanisk kompetens.
• Tyska i tal och skrift.


Om oss

VBG Group präglas av en jordnära, stark företagskultur som sammanfattas av våra gemensamma värderingar - Keystones. Våra Keystones är Helhetssyn, Affärsmässighet, Professionalism och Lagarbete, vilka skapar en grund för hur vi vill vara och agera gentemot varandra, våra kunder, leverantörer och övriga intressenter.

Låter det intressant?
I denna rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, är du välkommen att kontakta Anders Kristiansen, tel 0707-858647 . Vi arbetar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag, dock senast den 13 maj 2019.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vänersborgsbostäder söker Elektriker

Om företaget Vänersborgsbostäder är kommunens största bostadsbolag och ägs av Vänersborgs kommun. Vår vision är att skapa det mest attraktiva och hållbara boendet i Vänersborg. Ungefär var sjunde vänersborgare bor hos oss i någon av våra drygt 3400 lägenheter. Vi är övertygade om att ett bra och attraktivt boende är en viktig pusselbit för ett gott liv och där har vi en viktig funktion att fylla. Detta försöker vi uppnå genom att ge god service och ett tre... Visa mer
Om företaget
Vänersborgsbostäder är kommunens största bostadsbolag och ägs av Vänersborgs kommun. Vår vision är att skapa det mest attraktiva och hållbara boendet i Vänersborg. Ungefär var sjunde vänersborgare bor hos oss i någon av våra drygt 3400 lägenheter. Vi är övertygade om att ett bra och attraktivt boende är en viktig pusselbit för ett gott liv och där har vi en viktig funktion att fylla. Detta försöker vi uppnå genom att ge god service och ett trevligt bemötande till våra kunder varje dag. I dagsläget händer det mycket inom vårt företag, vi utökar fastighetsbeståndet med bland annat 15 våningar höga Elisabeth port med 79 lägenheter, och hela vårt företag håller på att flytta in i fantastiskt fina lokaler på Torpavägen i Vänersborg.

Dina arbetsuppgifter
Nu behöver vi fler medarbetare till vår avdelning drift och underhåll och vi söker just nu en elektriker. Vill du vara med på vår resa in i framtiden?
Som elektriker hos oss kommer du få utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom elektrikeryrket. Du kommer att planera underhållsåtgärder och vara delansvarig för företagets elinstallationer. Kontakt med hyresgäster, entreprenörer och olika myndigheter kommer också att ingå i rollen.
Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter förutom elinstallationer på avdelningen kan vara;
• Passersystem, larm, postboxar, bredband, fiber m.fl.
• Elsäkerhet vid renoveringar
• Energibesparingsåtgärder
• Elbilsladdare, solceller drift och underhåll

Du kommer att ingå i ett team bestående av andra elektriker, drifttekniker och brandskyddskoordinator.


Din profil
Du har den kompetens- och behörighetsnivå som krävs för att utföra de typer av arbeten som kan uppstå i en fastighet. Vi ser gärna att du har minst 3-års erfarenhet inom yrket och att du som person är ordningsam, noggrann, har lätt för att samarbeta och att du klarar av att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ när det krävs. Utveckling sker löpande och det är viktigt att du som person har viljan att utvecklas och att lära nytt.
Du besitter en god datorkunskap
Du har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift i det svenska språket. Engelska ser vi gärna att du kan men även andra språk är meriterande.
Du innehar körkort

Vad erbjuder vi dig?
Känner du igen dig i ovan beskrivning så tror vi att du kommer att trivas och lyckas i rollen på ett ypperligt sätt. Här finns möjligheten att få ett arbete i ett företag med goda utvecklingsmöjligheter och ditt arbete kommer att vara både varierande och självständigt samtidigt som du arbetar i ett härligt team där kulturen är att alla hjälps åt på bästa sätt.
Vi på Vänersborgsbostäder erbjuder även
• Förmånliga erbjudanden via personalklubb
• Friskvårdstimma och friskvårdsbidrag
• Hälsoundersökning med jämna mellanrum
• Cykelleasing
• Goda utvecklingsmöjligheter i form av utbildningar
Om oss
Vänersborgsbostäder ska på ett affärsmässigt sätt utveckla och erbjuda ett attraktivt boende för alla som vill bo i hyresrätt inom Vänersborgs kommun. Vår vision är att vi skall vara det mest attraktiva och hållbara boendet i Vänersborg. Våra kärnvärden trygghet och service ska genomsyra bolaget.
Vi ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten

Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet vid tillsättning av denna tjänst.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Jonas Hagman Tel 0722-40 99 57. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2022-10-07. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Visa mindre