Lediga jobb som Kemist i Vänersborg

Se lediga jobb som Kemist i Vänersborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vänersborg som finns hos arbetsgivaren.

Kemist sökes till kund i Trestads-området

Ansök    Nov 16    Premier Service Sverige AB    Kemist
Om företaget Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Hos oss är det viktigt att vår pe... Visa mer
Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt!

Dina arbetsuppgifter
Har du högskoleutbildning inom kemi? Är du en noggrann och analytisk person med ett intresse för miljöfrågor? Då kan det vara dig vi söker!

Som kemist hos vår kund kommer du att ha ansvar för att bedöma och kontrollera avfall samt utvärdera och rapportera resultaten. I rollen ingår även att samarbeta med andra avdelningar och följa gällande riktlinjer och regelverk för att säkerställa att avfallet hanteras på ett säkert och miljövänligt sätt. Arbetet är inledningsvis ett konsultuppdrag via Premier och för rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kunden i framtiden.

Din profil
Som kemist hos vår kund förväntas du ha en stark kunskapsbas inom kemi och avfallshantering. Du bör ha en relevant utbildning inom kemi eller liknande område. Erfarenhet av att analysera och bedöma avfallsegenskaper är viktigt, liksom kunskap om relevanta lagar och regler. Du bör vara noggrann, analytisk och ha god problemlösningsförmåga. Förmågan att arbeta självständigt och i team är också värdefullt. Krav för tjänsten är att du har körkort samt behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Mira Schoultz tel 070-785 86 38. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Visa mindre