Lediga jobb som Marknadsassistent i Vänersborg

Se lediga jobb som Marknadsassistent i Vänersborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vänersborg som finns hos arbetsgivaren.

Marknadskoordinator till No.1 Production

Ansök    Nov 21    Inhouse AB    Marknadsassistent
Är du den vi söker? Är du i början av din karriär och vill utvecklas i en operativ och bred roll? Då kan det vara dig vi söker! Nu finns chansen för dig som vill utvecklas som Marknadskoordinator. No.1 Production är ett växande bolag verksamt på flera marknader med stor produktportfölj inom bla gin, vodka, rum, whiskey och vin samt produkter för livsmedelsindustrin. Här får du får möjlighet att verka i en internationell miljö i en organisation med korta b... Visa mer
Är du den vi söker?
Är du i början av din karriär och vill utvecklas i en operativ och bred roll? Då kan det vara dig vi söker!

Nu finns chansen för dig som vill utvecklas som Marknadskoordinator. No.1 Production är ett växande bolag verksamt på flera marknader med stor produktportfölj inom bla gin, vodka, rum, whiskey och vin samt produkter för livsmedelsindustrin. Här får du får möjlighet att verka i en internationell miljö i en organisation med korta beslutsvägar och själv vara med och påverka.
Arbetsbeskrivning
På No 1 Production kommer du bli en del av ett härligt gäng som brinner för sina produkter.

I rollen som marknadskoordinator får du ett omväxlande jobb och dina arbetsdagar kommer innehålla både kreativitet och administration. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar arbete med att koordinera och uppdatera våra digitala kanaler men även att sköta enklare produktion av material både digitalt och tryck. Genom att skriva kommer du också skapa innehåll till nyhetsbrev, hemsida och våra sociala kanaler. I ditt ansvar ingår även promotion material och kontakt med leverantörer/samarbetspartners.

Som marknadskoordinator kommer du bland annat arbeta med att: Koordinera och uppdatera kommunikation på digitala plattformar såsom webb, nyhetsbrev, sociala medier
Skriva produkt- och målgruppsanpassade texter för webb, nyhetsbrev och våra digitala kanaler
Driva framtagning av profilprodukter, reklammaterial, giveaways samt att hitta leverantörer för att säkerställa relevant reklamlager samt kostnadseffektivitet
Uppdatera och justera befintligt material och sköta omtryck/nytryck
Vara involverad i framtagning av marknadsmaterial och genomföra enklare produktion av stilla och rörligt material vid behov
Sköta utskick av produkter/vinster/samplingar vid tävlingar mm
Vid behov vara delaktig i planering, genomförande och uppföljning av olika marknadsinsatser/aktiviteter för våra olika produkter

Din profil
Vi tror att du är nyexaminerad inom marknadsföring alternativt har arbetat i något år. 

Du känner dig trygg i att arbeta operativt med digitala nyhetsbrev, sociala medier och webb och behärskar system för att jobba med marknadsföring digitalt. Vi ser det som självklart att du är trivs i program såsom Indesign, Photoshop och Illustrator och det är en fördel om du nosat på Premier Pro och After Effects.

Du behöver ha en god känsla för färg och form samt ha lätt för att uttrycka dig i text. Vi ser det som nödvändigt att du pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Som person är social, positiv och kreativ. Du har förmåga att arbeta självständigt, men uppskattar att ingå i ett team av kollegor och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du arbetar strukturerat, är noggrann och ser leverans som en självklarhet. Du behöver vara van att prioritera och kunna omprioritera vid behov, samt arbeta proaktivt och få saker ur händerna.

Du är nyfiken och ser hellre möjligheter än problem och har ett prestigelöst förhållningssätt som gör att du kan arbeta ”högt och lågt”. Du gillar att hugga i och att hjälpa till där det behövs. Du trivs med många kontaktytor och du får energi av att ha flera olika projekt igång samtidigt.
Om No. 1 Production
AB No.1 Production är ett bolag som verkar inom vin- och spritbranschen samt inom livsmedelsindustrin.

Verksamheten utgår ifrån huvudkontoret med tillhörande produktionsanläggning i utkanten av Vänersborg. Från vårt geografiska läge förser vi kunder i hela världen. Koncernen har därför flertalet dotterbolag i olika delar av världen.     

Vi är ett växande och bolag som kontinuerligt strävar efter att skapa och inneha en inkluderande produktportfölj som kan erbjuda något för alla.     
Övrigt/Vad händer nu?
Tjänsten är en tillsvidareanställning och du är placerad på huvudkontoret i Vänersborg. I den här rekryteringen samarbetar vi med Inhouse Väst. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan. Har du frågor kring rollen eller processen är du välkommen att kontakta Sofia Lidenhed  [email protected] Välkommen med din ansökan! Visa mindre