Lediga jobb som Verkstadssnickare i Vänersborg

Se lediga jobb som Verkstadssnickare i Vänersborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vänersborg som finns hos arbetsgivaren.

Vi Söker Byggnadsarbetare till Brålanda Industri AB

Om företaget Brålanda Industri är en komplett verkstadsindustri som arbetar med både högteknologiska och traditionella bearbetningsformer för att ta fram produkter i plåt och stål till våra kunder. Oftast är det kunder som exempelvis behöver avancerade plåtdetaljer för sin produktion eller kompletta smidesarbeten till sina byggen. Vi är bra på både små och stora serier. Företaget har tillräcklig kapacitet för att kontinuerligt kunna producera kompletta en... Visa mer
Om företaget

Brålanda Industri är en komplett verkstadsindustri som arbetar med både högteknologiska och traditionella bearbetningsformer för att ta fram produkter i plåt och stål till våra kunder. Oftast är det kunder som exempelvis behöver avancerade plåtdetaljer för sin produktion eller kompletta smidesarbeten till sina byggen.
Vi är bra på både små och stora serier.
Företaget har tillräcklig kapacitet för att kontinuerligt kunna producera kompletta enheter under lång tid och är tillräckligt litet för att kunna ta fram enstaka detaljer och prototyper med kort varsel. Och naturligtvis alla varianter däremellan. Vi är bra på det vi gör. Vi har avancerade maskiner som med exakt precision bearbetar de hårda materialen.
Men som grund för maskinernas arbete ligger hela tiden vår personals kunnande och erfarenhet – utan den grunden hade vi inte kunnat producera alla de kvalitetsprodukter som varje dag lämnar vår verkstad i Brålanda.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker byggnadsarbetare till vår byggavdelning i Brålanda. Vårt åtagande kan omfatta allt från hela stålbyggnader till övrigt byggnadssmide, till exempel ingjutningsgods, trappor, räcken och maskinstativ.
Det är ett varierande arbete som innefattar både tillverkning i vår fabrik samt montering ute hos kund.

Vi söker dig, tjej eller kille, som är en kvalitetsmedveten byggnadsarbetare med ådra för problemlösning.
Hos oss jobbar vi i team om 2-5 personer med 1 arbetsledare.
Under våra arbetsdagar arbetar vi mestadels ute på höga höjder med hjälp av livlinor och liftar så det gäller att man inte är höjdrädd.
Arbetsuppgifterna kan även innefatta bultning och montering.


Din profil
Vi ser att du som söker är utbildad inom verkstad eller bygg alternativt har motsvarande yrkeserfarenhet.
Det är meriterande om du har svetskunskaper.

Som person är du händig, lyhörd och villig att lära nytt. Att ha en positiv inställning och engagemang är av lika stor
vikt som kompetens.
Du investerar stolthet i det du gör och vill utveckla ditt kunnande tillsammans med oss.


Om oss
Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att ringa kandidatansvarig Nathalie Stenman tel 0707-858413. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Visa mindre