Lediga jobb som Redovisningsekonom i Vänersborg

Se lediga jobb som Redovisningsekonom i Vänersborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Vänersborg som finns hos arbetsgivaren.

Senior rådgivare ekonomi

Ansök    Sep 14    Ludvig & Co AB    Redovisningsekonom
Vill du vara med och göra skillnad? Som senior rådgivare på Ludvig & Co (fd. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare.  Om tjänsten  I nära samarbete med... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad? Som senior rådgivare på Ludvig & Co (fd. LRF Konsult) är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare. 

Om tjänsten 

I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med proaktiv och kvalificerad rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter består bl.a. av: 


• Uppdragsansvar, kundansvar och eventuellt storkundsansvarig
• Kors- och merförsäljning samt bidra med din kompetens till andras kunduppdrag
• Löpande konsultation, upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning
• Tillsammans med kontorschef revidera uppdrag för att effektivisera arbetsfördelning 

Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster. 

Därför kommer du trivas hos oss

Kontorschef Christina Olsson berättar:

På kontoret i Vänersborg blir du en del av ett team på åtta medarbetare. Som grupp värdesätter vi samarbetsförmåga och tillsammans så arbetar vi på ett engagerad sätt. Som chef drivs jag av utveckling och att uppnå mål och förväntar mig kundfokus av mina medarbetare.

Vi ska nu bli fler medarbetare och växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större lantbruksföretag. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. En bred kompetensbas! Tillsammans kan vi alltid hjälpa kunderna med ett extra steg. Och du har alltid möjligheten att fortsätta kompetensutvecklas. 

För oss är det viktigt att alltid vara genuin och professionell i kundmötet och att vi arbetar med ett stort engagemang för det vi gör. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du


• Erfarenhet som redovisningskonsult med flera år i branschen
• Stort yrkesmässigt engagemang
• Tycka om att ta ett helhetsansvar för dina uppdrag

Om du är auktoriserad redovisningskonsult så är det meriterande. Du känner dig trygg i dina arbetsuppgifter och att arbeta med ledarskap. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya digitala lösningar mot kund.

Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du kommer delvis att överta befintliga kunder men du förväntas också belägga din tid och leverera resultat efter uppsatta mål.

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Kontorschef Christina Olsson [email protected] eller tel. 0521-572416.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! 

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst. 

Sökord: Redovisningskonsult, redovisning, senior redovisningskonsult, redovisningsekonom, accountant, senior accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor, senior accountant, senior redovisningsekonom Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Mar 15    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Är du redovisningekonom eller controller kan detta vara jobbet för dig! Till en utav våra kunder söker vi en redovisningsekonom/controller  som har en bred kunskap och god förståelse om hur redovisning, rapportering och budget fungerar. Anställningen är hos oss på Adecco som konsult. I arbetsuppgifter ingår månatligt bokslutsarbete med tillhörande rapportering, kontoavstämningar och andra förekommande uppgifter. De är i behov av förstärkning en period då... Visa mer
Är du redovisningekonom eller controller kan detta vara jobbet för dig!

Till en utav våra kunder söker vi en redovisningsekonom/controller  som har en bred kunskap och god förståelse om hur redovisning, rapportering och budget fungerar. Anställningen är hos oss på Adecco som konsult.

I arbetsuppgifter ingår månatligt bokslutsarbete med tillhörande rapportering, kontoavstämningar och andra förekommande uppgifter. De är i behov av förstärkning en period då de ska implementera ett nytt ekonomisystem (Unit-4).

Som person ska du snabbt kunna sätta dig in i nya uppgifter och känna intresse, nyfikenhet och engagemang. Du är social, positiv och samarbetsvillig. Du ska vara flexibel och kunna ta egna initiativ och har förmågan att arbeta självständigt. Du ska vara van vid att möta deadlines.

Vi söker dig som har en civilekonomexamen eller liknande och det är viktigt att du har erfarenhet av att ha arbetat med redovisning och traditionellt bokslutsarbete. God vana att arbeta i Excel är ett krav. Har du erfarenhet av att arbeta i IFS (deras nuvarande ekonomisystem) är det ett plus.

Uppdraget är på 6 månader till att börja med och start så snart som möjligt.
Ekonomiavdelningen är placerad i Åmål, men det går stundtals att sitta på någon av deras andra anläggningar.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

marianne Johansson via [email protected]
Vi tar inte emot ansökningar på mail.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Sep 6    Vargön Alloys AB    Redovisningsekonom
Vargön Alloys AB är Sveriges enda producent av ferrolegering och har cirka 200 anställda. Företaget är beläget vid Göta Älv i Vänersborgs kommun och ingår i Yildirim Group of Companies, vilket är en av Europas största tillverkare av ferrokrom. Vår produkt, ferrokrom, är en legering som ger stålet hårdhet och motståndskraft mot korrosion och används vid tillverkning av rostfritt stål samt specialstål över hela världen. Ekonomiavdelningen på Vargön All... Visa mer
Vargön Alloys AB är Sveriges enda producent av ferrolegering och har cirka 200 anställda. Företaget är beläget vid Göta Älv i Vänersborgs kommun och ingår i Yildirim Group of Companies, vilket är en av Europas största tillverkare av ferrokrom. Vår produkt, ferrokrom, är en legering som ger stålet hårdhet och motståndskraft mot korrosion och används vid tillverkning av rostfritt stål samt specialstål över hela världen.
Ekonomiavdelningen på Vargön Alloys AB söker en kvalificerad redovisningsekonom till vårt team på fyra personer, eftersom en av medarbetarna inom kort ska gå i pension.

Vi söker dig som tidigare arbetat med redovisning, lämpligen i ett tillverkande bolag och är van att hantera frågeställningar som det innebär. Du har en eftergymnasial examen med inriktning mot ekonomi/redovisning och några års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete.

För att lyckas i rollen är du en person som gillar att vara med under en förändringsfas, då vi inom kort kommer byta redovisningssystem. Du räds inte att ta an dig nya utmaningar, är prestigelös och har god problemlösningsförmåga. Som person är du självgående och trivs med att ha ett eget ansvar. Du är van att arbeta mot deadlines och prioritera dina arbetsuppgifter Det är ett krav att du har god muntlig och skriftlig förmåga i både svenska och engelska, eftersom du kommer att kommunicera med flera funktioner inom företaget och inom företagsgruppen som Vargön Alloys AB tillhör. Du har god kunskap i Excel, samt hanterar övriga Office program. Meriterande är om du har erfarenhet av SAP, men det är inget krav.

Du kommer att ansvara för löpande redovisning, avstämningar och rapportering av månads- och årsbokslut i enlighet med interna och externa krav. Sköta in- och utbetalningar, samt likviditetsbevakning med valutahantering. Företaget är momsregistrerat i flera europeiska länder och här ansvarar du för rapporteringen. Vidare kommer du att upprätta olika skattedeklarationer samt rapportera till myndigheter. En viss fakturering kommer förekomma i denna tjänst. Du kommer också bevaka förändringar inom redovisnings- och skatteområdet, tillsammans med övriga medarbetare på avdelningen. Visa mindre

Ekonom till Länsstyrelsen

Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet och vi arbetar med det varje da... Visa mer
Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare.

Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden.

Många pratar om hållbarhet och vi arbetar med det varje dag. Vill du vara med?

Länsstyrelsens ekonomi delas in i tre olika områden som består av anslag, bidrag och avgifter. Tjänsten kommer till stor del att inrikta sig mot bidrag och avgifter som benämns för den externfinansierade verksamheten. Vi omsätter cirka 1 miljard kronor och den externfinansierade verksamheten står för 60% av den totala finansieringen. Den externfinansierade verksamheten kan bestå av projekt med en tydlig start och slutdatum, men merparten av verksamheten består av program som istället är en löpande bidragsfinansierad verksamhet. Även resurssamordning inom staten där vi tar ut en avgift är en stor del inom den externfinansierade verksamheten.


ARBETSUPPGIFTER
Som centralt placerad ekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter främst inrikta sig mot vår externfinansierade verksamhet. Du kommer att stödja våra controllrar och projektledare bland annat, vid start och avslut av projekt och program, se till så att det finns en realistisk budget och att alla underlag som krävs framgår inför uppstart. Du kommer även att bistå vid revisioner inom den externfinansierade verksamheten. Dessutom så kommer dina arbetsuppgifter delvist bestå av avstämningar inför bokföring av tid och personalkostnader, samt avstämningar och inrapportering till statsredovisningen tillsammans med dina kollegor. Annan löpande redovisning kan också förekomma.

Du kommer att ingå i redovisningsgruppen som är en del av Enheten för ekonomi- och upphandling. Vi är 18 medarbetare på enheten som arbetar inom tre olika områden; ekonomi- och lönegaranti, inköp- och upphandling samt redovisning. Vi är alla placerade i Vänersborg för tillfället.

Vi jobbar för att utveckla och effektivisera våra processer och där kommer du vara en naturlig del i detta arbete tillsammans med övriga medarbetare på enheten. Övriga förekommande arbetsuppgifter på enheten kan också vara aktuella.

Placeringsort: Vänersborg eller Göteborg


KVALIFIKATIONER
Krav:
Du har som lägst en genomförd kandidatexamen i företagsekonomi och du har arbetserfarenhet av de arbetsuppgifter som beskrivs i tjänsten. Du behöver ha god datorvana och goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Som person är du strukturerad och planerar dina arbetsuppgifter utifrån väl gjorda prioriteringar. Du tycker om att ge stöd och service och du är pedagogisk i både tal och skrift för att anpassa din information till målgrupp eller situation. Du har både förmåga och vilja att bidra till gruppens samarbete, samtidigt som du kan arbeta självständigt.

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Det är meriterande om du har:
• Utbildning inom projektledning
• Erfarenhet av arbete i offentlig verksamhet
• Erfarenhet av statlig redovisning
• Erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Unit4 ERP (Agresso)-Huvudbok, samt tid och projektmodulen

Vi ser positivt på att tillämpa distansarbete när verksamheten tillåter utifrån våra riktlinjer.

Vi tror på allas lika möjligheter och ett av våra huvuduppdrag är att verka för mångfald och en personalsammansättning på Länsstyrelsen som speglar länets befolkning. Så, sist men inte minst, hoppas vi därför att du som söker, med din bakgrund och din kompetens, kan bidra till att öka vår mångfald.


ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Redovisnings- och hållbarhetsansvarig till Centralen

Företagsinformation Centralen är ett av regionens ledande transportföretag med ca 30 medarbetare som dagligen sysselsätter ca 200 fordon. Centralen har verksamhet inom; Fjärr & Distribution, Miljö & Drivmedel samt Anläggning & Entreprenad. Centralen är helhetsleverantören som ligger steget före, och är det naturliga valet för alla som söker hållbar miljö, kvalitet och goda affärer inom transport och logistik. Centralen har cirka 70 delägare och omsätter n... Visa mer
Företagsinformation

Centralen är ett av regionens ledande transportföretag med ca 30 medarbetare som dagligen sysselsätter ca 200 fordon. Centralen har verksamhet inom; Fjärr & Distribution, Miljö & Drivmedel samt Anläggning & Entreprenad. Centralen är helhetsleverantören som ligger steget före, och är det naturliga valet för alla som söker hållbar miljö, kvalitet och goda affärer inom transport och logistik. Centralen har cirka 70 delägare och omsätter närmare 400 miljoner kronor.

Tjänstebeskrivning

Lastbilscentralen i Tvåstad AB är inne i en expansiv fas där vi nu söker en ny lagmedlem som brinner för ekonomi och en hållbar framtid.
Avdelningen Verksamhetsstöd som omfattar ekonomi, verksamhetssystem och IT, arbetar med att stödja våra affärsområden. Här får du en viktig roll inom både ekonomi och bolagets fortsatta resa inom miljö & hållbarhet.

Som ansvarig för den ekonomiska redovisningen och hållbarhetsarbetet får du en varierande vardag med allt ifrån löpande redovisning, månads- och årsbokslut internt, till bolagets arbete inom Kvalitet, Miljö och Hållbarhet tillsammans med kollegor i branschen.
I rollen ingår att hålla ihop företagets verksamhetssystem med tillhörande revisioner.

Du blir också ett viktigt stöd för våra affärsområdeschefer både i affärsuppföljningen och i arbetet med omställningen till än mer hållbara transporter. Placeringsort är Vänersborg och du rapporterar till ekonomichef.


Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet från controllerfunktion, ekonomiavdelning eller roll där du jobbat med ekonomi nära kärnverksamheten på företaget. Du är van att arbeta självständigt med bokslut och årsredovisning samt att driva projekt och förbättringsarbeten.

Den vi söker har idag ett genuint intresse för miljö och hållbarhet och gärna erfarenhet inom området. Dina personliga egenskaper som gör dig till lagspelare värderas högt.
Vi förutsätter att du har god förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift, och har lätt för att presentera och förmedla ett budskap.

I din roll kommer du få stora möjligheter att få vara med och bidra samt påverka. Vi är inne i en expansiv fas där många roliga och intressanta utmaningar ligger framför oss. Vi är en liten organisation där alla jobbar nära varandra. För oss är det viktigt att vara flexibel för att möta en marknad i ständig förändring. Trivs du på en arbetsplats med stort affärsfokus, mycket energi och nära till skratt, då kan du mycket väl vara vår nästa medarbetare!

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Petra Borg, Ekonomichef på telefon: 0520-47 70 19 eller e-post: [email protected] eller Niklas Blom VD på telefon: 0520-47 70 22 eller e-post: [email protected]

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Premier Rekrytering och önskar att ansökningarna skickas in via deras hemsida www,premier.se. Sista ansökningsdag 2022-01-31 Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Jan 23    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Är du redovisningekonom eller controller kan detta vara jobbet för dig! Till en utav våra kunder söker vi en redovisningsekonom/controller  som har en bred kunskap och god förståelse om hur redovisning, rapportering och budget fungerar. Anställningen är hos oss på Adecco som konsult. I arbetsuppgifter ingår månatligt bokslutsarbete med tillhörande rapportering, kontoavstämningar och andra förekommande uppgifter. De är i behov av förstärkning en period då... Visa mer
Är du redovisningekonom eller controller kan detta vara jobbet för dig!

Till en utav våra kunder söker vi en redovisningsekonom/controller  som har en bred kunskap och god förståelse om hur redovisning, rapportering och budget fungerar. Anställningen är hos oss på Adecco som konsult.

I arbetsuppgifter ingår månatligt bokslutsarbete med tillhörande rapportering, kontoavstämningar och andra förekommande uppgifter. De är i behov av förstärkning en period då de ska implementera ett nytt ekonomisystem (Unit-4).

Som person ska du snabbt kunna sätta dig in i nya uppgifter och känna intresse, nyfikenhet och engagemang. Du är social, positiv och samarbetsvillig. Du ska vara flexibel och kunna ta egna initiativ och har förmågan att arbeta självständigt. Du ska vara van vid att möta deadlines.

Vi söker dig som har en civilekonomexamen eller liknande och det är viktigt att du har erfarenhet av att ha arbetat med redovisning och traditionellt bokslutsarbete. God vana att arbeta i Excel är ett krav. Har du erfarenhet av att arbeta i IFS (deras nuvarande ekonomisystem) är det ett plus.

Uppdraget är på 6 månader till att börja med och start så snart som möjligt.
Ekonomiavdelningen är placerad i Åmål, men det går stundtals att sitta på någon av deras andra anläggningar.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

marianne Johansson via [email protected]
Vi tar inte emot ansökningar på mail.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonom

Vill du jobba med redovisning i ett välkänt globalt bolag? Detta är VBG Group VBG Group är en börsnoterad internationell industrikoncern med mer än 1 500 medarbetare i 17 länder. Koncernens divisioner utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer produkter under välkända och starka varumärken över hela världen. Divisionen Truck & Trailer Equipment erbjuder produkter och tjänster som bidrar med stort värde för kunder och användare i form av ökad driftsä... Visa mer
Vill du jobba med redovisning i ett välkänt globalt bolag?

Detta är VBG Group
VBG Group är en börsnoterad internationell industrikoncern med mer än 1 500 medarbetare i 17 länder.

Koncernens divisioner utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer produkter under välkända och starka varumärken över hela världen.
Divisionen Truck & Trailer Equipment erbjuder produkter och tjänster som bidrar med stort värde för kunder och användare i form av ökad driftsäkerhet, personlig säkerhet och effektivitet. Vår tillverkningsanläggning i Vänersborg förser den internationella marknaden med släpvagnskopplingar och automatiska snökedjor. För mer information, se www.vbggroup.com

Vi erbjuder

Vår ekonomiavdelning i Vänersborg hanterar redovisning och bokslut för fyra europeiska dotterbolag inom koncernen. Vi förstärker nu avdelningen inför framtiden.

Tjänsten som ekonom spänner från löpande bokföring till kvalificerade redovisningsfrågor. Du kommer ha många kontaktytor både internt och externt. Vi arbetar i affärssystemet IFS.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara

- Löpande bokföring och reskontrahantering
- Avstämningar och periodiseringar
- Bokslutsarbete
- Månadsrapportering till moderbolaget
- Momsredovisning
- Stöd till verksamheten i redovisningsfrågor

Du kommer även delta i utvecklings- och förbättringsprojekt, då vi kontinuerligt arbetar med att säkerställa och effektivisera rutiner och processer inom ekonomiområdet.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är noggrann, analytisk och strukturerad. Du trivs med att samarbeta i en internationell miljö och är även van att arbeta självständigt mot deadlines.

Vi söker dig som har

- Adekvat högskoleutbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning
- Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- God erfarenhet av att arbeta i officepaketet, särskilt Excel
- Kan uttrycka dig flytande i svenska så väl som engelska i tal och skrift

Erfarenhet av redovisning i tillverkande företag är ett plus

Du värderar ett gott samarbete, besitter en god kommunikationsförmåga samt är nyfiken på att lära dig nya uppgifter. Vi erbjuder en utvecklingsresa som kommer att bli både utmanande och intressant för rätt person.

Om oss

VBG Group präglas av en jordnära, stark företagskultur som sammanfattas i våra gemensamma värderingar - Keystones. Våra Keystones är Helhetssyn, Affärsmässighet, Professionalism och Lagarbete, vilka skapar en grund för hur vi vill vara och agera gentemot varandra, våra kunder, leverantörer och övriga intressenter.

Hos oss hittar du en arbetsplats där vi alla bidrar till den trivsamma stämning och det positiva arbetsklimat som präglar vårt företag. Visa mindre

Ekonomihandläggare till Länsstyrelsen

Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje da... Visa mer
Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare.

Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden.

Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag. Vill du vara med?


ARBETSUPPGIFTER
Enheten för ekonomi- och upphandling består av 19 medarbetare som arbetar inom tre olika områden; ekonomi- och lönegaranti, inköp- och upphandling samt redovisning. De flesta är placerade i Vänersborg.

Nu söker vi två handläggare med inriktning mot ekonomi. Du kommer att ingå i ekonomi- och lönegarantigruppen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom ekonomihandläggningen, kommer vara att administrera myndighetens kundfakturor, bokföra och administrera myndighetens in- och utbetalningar och bokföra interna omföringar. Du kommer att vara ett stöd och ge råd internt till samtliga avdelningar på Länsstyrelsen. Det förekommer också externa kontakter med kundfakturamottagare, där bemötandekompetensen är viktig.

Vi jobbar för att utveckla och effektivisera våra processer och där kommer du vara en naturlig del i detta arbete tillsammans med övriga medarbetare på enheten. Övriga förekommande arbetsuppgifter på enheten kan också förekomma.

Placeringsort: Vänersborg


KVALIFIKATIONER
Krav:

Du som söker har god datorvana och examen på gymnasienivå. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Som person är du noggrann och ser till att arbetsuppgifterna utförs enligt gällande lagar och riktlinjer. Du tycker om att ge stöd och service. Du arbetar strukturerat och planerar dina arbetsuppgifter utifrån väl gjorda prioriteringar. Du har både förmåga och vilja att bidra till gruppens samarbete och förmåga att genomföra processer och arbetsuppgifter självständigt. Du är trygg i dig själv och har ett sätt i mötet med andra som präglas av respekt och lyhördhet samtidigt som du kan vara tydlig och pedagogisk i din kommunikation.

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Det är meriterande om du har:

• En aktuell eftergymnasial ekonomiutbildning inom Yrkeshögskolan (YH) med inriktning mot redovisning.
• Erfarenhet av arbete med de arbetsuppgifter som beskrivs i tjänsten
• Erfarenhet av offentlig verksamhet
• Erfarenhet av att arbeta i affärssystemet UBW (Agresso), i första hand i modulen Ekonomi.

Vi tillämpar distansarbete när verksamheten tillåter och nu under pandemin följer vi Folkhälsomyndighetens riktlinjer och jobbar huvudsakligen hemifrån.

Vi tror på allas lika möjligheter och ett av våra huvuduppdrag är att verka för mångfald och en personalsammansättning på Länsstyrelsen som speglar länets befolkning. Så, sist men inte minst, hoppas vi därför att du som söker, med din bakgrund och din kompetens, kan bidra till att öka vår mångfald.


ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Redovisningsekonom

Ursand Resort & Camping är idag 1 av 16 5-stjärniga campingar i Sverige. Med gästen i fokus brinner vi för att skapa semesterminnen året om. Då bolaget ständigt växer söker vi nu en driven redovisningsekonom. Som redovisningsekonom hos oss kommer du att jobba i nära samarbete med VD och platschef. Om tjänsten Tjänsten som redovisningsekonom innebär såväl löpande bokföring som att jobba med ekonomiska analyser och mindre projekt. Är du intresserad av nedans... Visa mer
Ursand Resort & Camping är idag 1 av 16 5-stjärniga campingar i Sverige. Med gästen i fokus brinner vi för att skapa semesterminnen året om.
Då bolaget ständigt växer söker vi nu en driven redovisningsekonom. Som redovisningsekonom hos oss kommer du att jobba i nära samarbete med VD och platschef.
Om tjänsten
Tjänsten som redovisningsekonom innebär såväl löpande bokföring som att jobba med ekonomiska analyser och mindre projekt. Är du intresserad av nedanstående uppgifter och vill vara med att utveckla vår ekonomifunktion?
Ansvara för löpande redovisning
Ansvara för intern och extern fakturering
Genomföra månadsbokslut och medverka i framtagande av årsbokslut
Genomföra ekonomiska analyser
Ta fram underlag samt medverka i budgetprocess/affärsplanearbete
Leverantörs- och kundreskontra
In- och utbetalningar
Momsredovisning
Löneadministration
Arbetsgivardeklarationer
Övrigt administrativt arbete
Ersättare växel/reception

Kvalifikationer & erfarenhet
Du är utbildad ekonom och har några års erfarenhet av liknande roll som beskrivs ovan. Vi arbetar i ekonomisystemet Winbas och lönesystemet Visma Lön.
För att trivas i rollen som ekonom hos oss tror vi att du är prestigelös, kommunikativ, har lätt att samarbeta och har en naturligt positiv inställning. Du är noggrann, strukturerad och tycker om att ta ansvar för ditt arbete. Du trivs med och har förmågan att arbeta självständigt och ta hand om hela ekonomiprocessen. I rollen kommer du vara i kontakt med både interna och externa intressenter, varför det är viktigt med god kommunikation och samarbetsförmåga för att nå bästa resultat. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Ekonomiadminstratör

Ansök    Apr 1    Norautron AB    Redovisningsekonom
Administratör inom Ekonomi och HR sökes till Norautron På Norautron är vi experter på allt som har med elektroniktillverkning att göra. Efterfrågan på våra tjänster tycks bara öka och därför vill vi stärka upp vår ekonomi och HR-avdelning med ytterligare en kollega! Nu letar vi efter en administratör som vill arbeta långsiktigt i ett bolag med familjär känsla. Tror du dig vara vår framtida kollega? Då borde du läsa vidare! Idag är vi två personer på e... Visa mer
Administratör inom Ekonomi och HR sökes till Norautron

På Norautron är vi experter på allt som har med elektroniktillverkning att göra.

Efterfrågan på våra tjänster tycks bara öka och därför vill vi stärka upp vår ekonomi och HR-avdelning med ytterligare en kollega! Nu letar vi efter en administratör som vill arbeta långsiktigt i ett bolag med familjär känsla. Tror du dig vara vår framtida kollega? Då borde du läsa vidare!

Idag är vi två personer på ekonomi/HR som tillsammans ansvarar för Norautrons ekonomi och personalarbete. Tjänsten som vi nu utlyser ger Dig en möjlighet att tillsammans med oss bygga upp en administrativ roll inom både ekonomi och HR.

Vi letar efter dig som vill bli vår nya kollega. En administratör som kan arbeta strukturerat med stor noggrannhet, sinne för detaljer och förståelse för datasystem. Vi önskar att du besitter en hög servicegrad och att du tycker om att arbeta i nära relation med andra människor.

En vanlig dag på jobbet kommer du att arbeta med att registrera in- och utbetalningar samt annan administration som i första hand är relaterad till vår kund- och leverantörsreskontra. Du kommer även att vara delaktig i månads- och årsbokslut.

 Inom den HR-relaterade administrationen kommer du vara involverad i rekryteringsprocesser och introduktion av nyanställda, delaktig i att upprätta och underhålla utbildningsplaner samt vara delaktig i arbetsmiljöfrågor. Vi vill också ge dig insikt och förståelse för vår löneprocess.

Du kommer att arbeta aktivt i vårt affärssystem och få vara med att utveckla processer och rutiner runt detta.

Kort och gott – en administrativ, flexibel roll och ett spännande uppdrag där du kommer få chans att arbeta med både det dagliga löpande och innovativa uppdrag.

Kvalifikationer

Det som krävs för att lyckas i rollen är att du har utbildning inom företagsekonomi med inriktning redovisning på högskolenivå eller gymnasienivå med flerårig erfarenhet, samt goda kunskaper inom Office-paketet. Dina personliga egenskaper och värderingar kommer att väga tungt. Vi värdesätter om Du har ett systemintresse och drivs av att utveckla rutiner och processer.

Familjär stämning och kompetenta kollegor

Välkommen till Norautron! Här blir du en del av en platt organisation där alla känner alla. Vi är ett tight gäng på ett 50-tal personer med ett stort engagemang för våra elektroniktjänster, och inte minst för vår härliga företagskultur. I snitt arbetar man 15 år på Norautron, vilket gör att vi genom lång erfarenhet lyckats etablera stabila och trygga arbetsprocesser. Vi trivs här och stannar länge på bolaget!

Förutom en familjär och god stämning erbjuder vi generös flextid och friskvårdsbidrag (såklart!).  

Nog om oss. Nu är vi nyfikna på dig! Visa mindre

Redovisningsekonom på deltid till kund i Essunga

Ansök    Okt 20    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Om tjänsten Som redovisningsekonom kommer du bland annat att arbeta med bokslutsarbete, slutavräkningar på arbetsgivaravgifter, fastighetsskatt och pensionsskulder. Arbetsplatsen är belägen i Essunga och du behöver ha möjlighet att närvara för introduktion samt arbetsinstruktioner. Efter introduktionen finns möjlighet att arbeta på distans. Detta är en deltidstjänst på 40% med start i januari 2021. Uppdraget är till att börja med två månader med chans till... Visa mer
Om tjänsten
Som redovisningsekonom kommer du bland annat att arbeta med bokslutsarbete, slutavräkningar på arbetsgivaravgifter, fastighetsskatt och pensionsskulder. Arbetsplatsen är belägen i Essunga och du behöver ha möjlighet att närvara för introduktion samt arbetsinstruktioner. Efter introduktionen finns möjlighet att arbeta på distans. Detta är en deltidstjänst på 40% med start i januari 2021. Uppdraget är till att börja med två månader med chans till förlängning.

I din roll som redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Slutavräkningar på arbetsgivaravgifter
- Arbete med pensioner, pensionsskulder och fastighetsskatt
- Bokslutsarbete
- Arbete i affärssystemet Visma

Tjänsten som redovisningsekonom är ett konsultuppdrag med start i januari 2021. Du kommer få en deltidsanställning på 40% som konsult hos Adecco alternativt bli underleverantör till Adecco.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som redovisningsekonom. Du har erfarenhet av balans och resultaträkning samt bokslutsredovisning. Du är van att arbeta i affärssystem och har lätt att sätta dig in i nya affärssystem. Meriterande om du arbetat i Visma. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vidare ser vi att du är noggrann, strukturerad och självgående i ditt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet av balans och resultaträkning samt bokslutsredovisning
- Erfarenhet av arbete i affärssystem
- Noggrann och självgående

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sandra Tinsveds via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Redovisningsekonom på deltid till kund i Essunga, Redovisningsekonom, Essunga, Trollhättan, Adecco Visa mindre

Vikarierande ekonom

Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare. Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag.... Visa mer
Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället. Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare.

Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden. Många pratar om hållbarhet men vi arbetar med det varje dag. Vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
Länsstyrelsen har en central redovisningsgrupp som ingår i enheten för ekonomi och upphandling. Enheten består av 19 personer, varav fyra personer jobbar i redovisnings-gruppen. Merparten av medarbetarna på enheten är placerade i Vänersborg. En av våra ekonomer med inriktning mot personalekonomi kommer nu att vara föräldraledig och vi söker hennes vikarie.

I samverkan med kollegor och övriga stödenheter, ska du erbjuda ett professionellt stöd till organisationen i frågor som rör tidredovisning, löpande redovisning, uppföljning av personalkostnader, samt ge stöd i frågor rörande förmåner och representation.

Som ekonom kommer du att arbeta med bokföring, uppföljning och korrigering av myndighetens tidredovisning, samt redovisning av arbetsgivaravgifter och skatter. Du kommer även att ansvara för myndighetens löpande redovisning av lönerelaterade händelser och delta vid månadsbokslut. Du kommer att vara länken mellan HR-enheten och enheten för ekonomi och upphandling i ekonomirelaterade frågor.

Placeringsort: Vänersborg

Resor ingår i tjänsten. Vi försöker att i så stor utsträckning som möjligt använda oss av buss och tåg när vi reser.

KVALIFIKATIONER
Krav:

Du som söker har en högskoleutbildning med inriktning mot redovisning och/eller personalekonomi. För att lyckas i ditt arbete förutsätter vi också att du har en pedagogisk förmåga.

Som person tycker du om att ge stöd och service. Du är lyhörd för andras behov och har förmåga att hitta lösningar utifrån olika situationer och behov. Du arbetar strukturerat och kan göra väl avvägda prioriteringar. Du har både förmåga och vilja att bidra till gruppens samarbete och förmåga att genomföra processer och arbetsuppgifter självständigt.

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Det är meriterande om du har
• Erfarenhet av systemstödet UBW (Agresso)
• Erfarenhet av statlig redovisning
• Erfarenhet av skatt och arbetsgivardeklarationer

Vi tror på allas lika möjligheter och ett av våra huvuduppdrag är att verka för mångfald och en personalsammansättning på Länsstyrelsen som speglar länets befolkning. Så, sist men inte minst, hoppas vi därför att du som söker, med din bakgrund och din kompetens, kan bidra till att öka vår mångfald.

ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Ekonom

Socialförvaltningen satsar på att bli starkare på helhetsanalys av förvaltningens ekonomiska resultat. Det innebär att en av våra medarbetare går in i en ny roll. Vi söker därför en ny erfaren ekonom till oss för att ersätta denne. Som stödfunktion arbetar Socialförvaltningens administrativa avdelning nära förvaltningsledningen och förvaltningens chefer främst inom områdena personal, ekonomi, kansli, utredare och systemförvaltning av våra större IT baser... Visa mer
Socialförvaltningen satsar på att bli starkare på helhetsanalys av förvaltningens ekonomiska resultat. Det innebär att en av våra medarbetare går in i en ny roll. Vi söker därför en ny erfaren ekonom till oss för att ersätta denne.

Som stödfunktion arbetar Socialförvaltningens administrativa avdelning nära förvaltningsledningen och förvaltningens chefer främst inom områdena personal, ekonomi, kansli, utredare och systemförvaltning av våra större IT baserade verksamhetssystem. Avdelningen består av 18 medarbetare som är goa och måna om varandra. Hos oss är samarbetet och stödet nära. Vi tycker det är viktigt med hög tillit till varandra både som professionella och som kollegor.

Det går utmärkt att pendla till och från Vänersborg med bl.a. Västtågen till och från Göteborg.

Känner du för att gå vidare till nya utmaningar så sök dig gärna till oss.

ARBETSUPPGIFTER
Som ekonom är du en av verksamhetschefernas viktiga samarbetspartner och stödfunktion i deras ledning och styrning. Du jobbar nära verksamhetschef och enhetschefer i det dagliga arbetet. Du arbetar aktivt och kontinuerligt med att ge rådgivning, stöd, utbildning och arbetar med att skickliggöra våra chefer så de klarar sina uppdrag. Stor del av arbetet ägnas åt att arbeta med budget, prognos, uppföljning, analys, daglig internkontroll och bokslut. Du samarbetar också med förvaltningens övriga ekonomer och vårt kommungemensamma ekonomikontor samt med ekonomerna på våra andra förvaltningar vid behov. Du ingår i en central administrativ avdelning med andra stödfunktioner.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha en högskoleutbildning som ekonom. Miniminivå är fil kand. Har du masternivå inom ekonomi är det meriterande.

Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat som ekonom i flera år som stödfunktion till budgetansvariga chefer. Erfarenhet krävs från liknande tjänst där du arbetat aktivt med budget, prognos, uppföljning, analys och daglig internkontroll. Du ska ha arbetat aktivt och kontinuerligt med att ge budgetansvariga chefer rådgivning, stöd och utbildning. Det är meriterande om du har arbetat inom kommun och inom vårt verksamhetsområde som ekonom. Denna tjänsten kommer att stödja cheferna inom verksamheterna Omsorg för funktionshinder och Individ och familjeomsorgen. Har du arbetat med resursfördelningsmodell är det också meriterande.

Vi ser gärna att du är initiativtagande och självgående. Att du är flexibel och har god samarbetsförmåga samt är strukturerad och har en problemlösande analysförmåga.

Vi uppskattar om du är prestigelös, öppen, lyhörd och kreativ med förmåga att skapa tillit. Vi söker en positiv person som ser möjligheter istället för hinder.

Rekryteringsarbetet startas innan sista ansökningsdag så varför vänta med ansökan.

Intervjuer är planerade till att ske på nedstående tider i våra lokaler på Sundsgatan 29.

26/11 kl. 08.15-09.30
26/11 kl. 10.15-11.30
2/12 kl. 13.15-14.30
2/12 kl. 15.15-16.30

ÖVRIGT
Olika är normen! Hos oss är mångfald positivt, alla är vi olika och det är en tillgång. Vi arbetar även aktivt med att skapa ett hållbart arbetsliv och därför har vi rökfri arbetstid på alla våra arbetsplatser.

Är du nyfiken på att veta mer om oss som arbetsgivare och vilka förmåner vi erbjuder - surfa in på www.vanersborg.se/jobb

Kontaktuppgifter till din fackliga organisation hittar du på www.vanersborg.se/fackligaorganisationer

Kommunen har gjort aktiva val i denna rekrytering och vill därför inte bli kontaktade med erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp/kompetensförmedling. Visa mindre

Redovisningsekonom till Medpro Clinic Group

Ansök    Okt 12    Medpro Clinic    Redovisningsekonom
Är du en strukturerad, noggrann samt initiativrik person med erfarenhet inom redovisning? Trivs du i en bred arbetsroll med mycket ansvar? Då vill vi gärna höra mer om dig! Medpro Clinic driver idag sex vårdcentraler i Västra Götalandsregionen med anknutna rehab enheter samt specialistvård för bland annat hudsjukdomar. Vi närmar oss 250 anställda, omsätter ca 290 miljoner kronor och driver vård i privat regi på likvärdiga villkor som offentliga verksamhet... Visa mer
Är du en strukturerad, noggrann samt initiativrik person med erfarenhet inom redovisning? Trivs du i en bred arbetsroll med mycket ansvar? Då vill vi gärna höra mer om dig!

Medpro Clinic driver idag sex vårdcentraler i Västra Götalandsregionen med anknutna rehab enheter samt specialistvård för bland annat hudsjukdomar. Vi närmar oss 250 anställda, omsätter ca 290 miljoner kronor och driver vård i privat regi på likvärdiga villkor som offentliga verksamheter. Verksamheterna drivs med ett flertal engagerade och kunniga team med patienten i fokus och med god service. Vi är en organisation i tillväxt så planering av framtida ekonomiska behov och möjligheter är extremt viktiga för att verksamheten ska fungera effektivt. Ekonomiavdelningen består idag av fyra medarbetare och placering för denna tjänst är i Vänersborg.

Om jobbet
I rollen kommer du att arbeta med hela ekonomiflödet och vi arbetar inom ekonomisystemet NAV och faktureringssystemet exflow. Tjänsten innefattar bland annat följande arbetsuppgifter:
Arbeta med löpande bokföring och redovisning
Delaktig i budget och planeringsprocesser
Sammanställa (Konsolidera) finansiella rapporter
Arbete med likviditetsprognoser och bokslutsarbete
Assistera Koncernchef med rutiner, riktlinjer och manualer
Följa upp och analysera resultat- och balansräkning
Myndighetsrapportering
Interna kontroller
Bistå med finansiella underlag vid revision samt delta i det årliga
budget-och prognosarbetet.
Framtagande av rapporter och presentationer till Styrelsen och
Ledningsgruppen

Din profil
Vi söker dig som är trygg i din roll som redovisningsekonom, nyfiken och intresserad av att bygga på din kompetens.

Du som söker denna utmaning är utbildad redovisningsekonom, alternativt innehar motsvarande arbetslivserfarenhet inom redovisning. Utöver detta har du minst fem års praktisk erfarenhet som redovisningsekonom, gärna i ett serviceföretag.

Vi ser fördelaktigt på om du har erfarenhet av att ha arbetat med löneadministration.

Du är en driven och organiserad person som älskar siffror och att utveckla och förbättra arbetsprocesser och metoder. Du ställer dig positiv till förändringar och har ett öppet och positivt sätt till dina arbetsuppgifter och din omgivning. Självklart är du även noggrann och ansvarsfull och når din fulla potential i ett framåtriktat och expansivt företag.
Inom Medpro Clinic är alla med och bidrar till ett positivt företags- och arbetsklimat, något som även ligger dig extra varmt om hjärtat.

Du älskar givetvis Excel och siffror, talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Din personlighet är avgörande för denna rekrytering och vi förväntar oss att du lever upp till våra värdeord som är glad, modig och ärlig.

Tjänsten är på 100%, med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Med anledning av dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din CV/ansökan.

I denna rekrytering arbetar vi med Leading People i Stockholm gällande testning i förbindelse med urval av kandidater. Visa mindre

Lantbruksekonom till LRF Konsult

Ansök    Sep 23    StudentConsulting    Redovisningsekonom
Är du utbildad agronom, lantmästare eller driver du kanske din egen gård? Har du ett intresse för lantbruk samt ekonomi? Då kan du vara den vi söker! Nu söker vi på StudentConsulting en Lantbruksekonom till LRF Konsult i Vänersborg. LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. LRF Konsult erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrå... Visa mer
Är du utbildad agronom, lantmästare eller driver du kanske din egen gård? Har du ett intresse för lantbruk samt ekonomi? Då kan du vara den vi söker!

Nu söker vi på StudentConsulting en Lantbruksekonom till LRF Konsult i Vänersborg. LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. LRF Konsult erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling.
I rollen som Lantbruksekonom kommer du ge ekonomisk rådgivning till LRF Konsult’s kunder inom lantbrukssegmentet.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:
- Ge kvalificerad rådgivning inom redovisning och skatt
- Upprätta kapitalvinstberäkningar, deklarationer och bokslut
- Genomföra företagsekonomiska analyser och kalkyler
- Arbeta med EU-ersättningar och SAM-ansökningar
- Upprätta likviditets och produktionsbudget.

Du kommer att arbeta på kontoret i Vänersborg som utgångspunkt. Tjänsten är på heltid och detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos vår kund LRF Konsult. Tjänsten planerar att starta i augusti/september eller enligt överenskommelse.

Din profil
Vi ser att du har erfarenhet av lantbruk, kanske driver du din egen gård och/eller är utbildad agronom, lantmästare eller liknande. Vidare besitter du goda ekonomikunskaper inom redovisning och bokslut.
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har ett genuint intresse för lantbruk/jordbruk och även ekonomi. Vidare har du ett stort driv och du är kunskapstörstig och självständig i ditt arbete. Du har ett proaktivt arbetssätt och ett kvalitetstänk. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Lantbruksekonom till LRF Konsult

Ansök    Jun 27    StudentConsulting    Redovisningsekonom
Är du utbildad agronom, lantmästare eller driver du kanske din egen gård? Har du ett intresse för lantbruk samt ekonomi? Då kan du vara den vi söker! Nu söker vi på StudentConsulting en Lantbruksekonom till LRF Konsult i Vänersborg. LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. LRF Konsult erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrå... Visa mer
Är du utbildad agronom, lantmästare eller driver du kanske din egen gård? Har du ett intresse för lantbruk samt ekonomi? Då kan du vara den vi söker!

Nu söker vi på StudentConsulting en Lantbruksekonom till LRF Konsult i Vänersborg. LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. LRF Konsult erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling.
I rollen som Lantbruksekonom kommer du ge ekonomisk rådgivning till LRF Konsult’s kunder inom lantbrukssegmentet.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:
- Ge kvalificerad rådgivning inom redovisning och skatt
- Upprätta kapitalvinstberäkningar, deklarationer och bokslut
- Genomföra företagsekonomiska analyser och kalkyler
- Arbeta med EU-ersättningar och SAM-ansökningar
- Upprätta likviditets och produktionsbudget.

Du kommer att arbeta på kontoret i Vänersborg som utgångspunkt. Tjänsten är på heltid och detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos vår kund LRF Konsult. Tjänsten planerar att starta i augusti/september eller enligt överenskommelse.

Din profil
Vi ser att du har erfarenhet av lantbruk, kanske driver du din egen gård och/eller är utbildad agronom, lantmästare eller liknande. Vidare besitter du goda ekonomikunskaper inom redovisning och bokslut.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har ett genuint intresse för lantbruk/jordbruk och även ekonomi. Vidare har du ett stort driv och du är kunskapstörstig och självständig i ditt arbete. Du har ett proaktivt arbetssätt och ett kvalitetstänk. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Redovisningsekonom till Vänersborg

Ansök    Aug 26    Adecco Sweden AB    Redovisningsekonom
Om tjänsten Som redovisningsekonom kommer du i nära samarbete med deras kunder att arbeta med proaktiv rådgivning för att hjälpa deras kunder att utveckla deras verksamheter. Du kommer med eget kundansvar att bistå med löpande redovisning och företagsekonomisk rådgivning, men även arbeta aktivt med tillväxt och nykundsbearbetning. Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med fr... Visa mer
Om tjänsten
Som redovisningsekonom kommer du i nära samarbete med deras kunder att arbeta med proaktiv rådgivning för att hjälpa deras kunder att utveckla deras verksamheter. Du kommer med eget kundansvar att bistå med löpande redovisning och företagsekonomisk rådgivning, men även arbeta aktivt med tillväxt och nykundsbearbetning. Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster.

I din roll som redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Rådgivning
- Löpande redovisning, tillväxt och nykundsbearbetning
- Digitala tjänster.

Tjänsten som redovisningsekonom är en anställning direkt hos kund med start så snart som möjligt. Heltid och kontorstider. Vår kund vill i detta läget ej gå ut med namn, går man vidare i processen får man såklart reda på kundens namn och mer information då.

Om dig
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi och som har arbetat ett par år och därigenom fått erfarenhet från redovisningsyrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning. För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring deras nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på nya digitala lösningar mot kund.

Vidare ser vi att du har ett stort yrkesmässigt engagemang och vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du tycker om att vara personlig i kundmöten och att arbeta med ett stort engagemang som syns och känns. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete, och du drivs av att skapa resultat över förväntan!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Therese Hedén via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
redovisningsekonom, rådgivare, redovisningskonsult, ekonom, redovisningsbyrå, Vänersborg, Adecco Visa mindre

Lönekonsult LRF Konsult i Vänersborg

Ansök    Sep 20    LRF Konsult AB    Redovisningsekonom
Är du en driven lönekonsult som brinner för att ge småföretagare rådgivning? Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult- Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag. Till vårat kontor i Vänersborg söker vi nu lönekonsulter. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt. Arbetsuppgifter Som lönekonsult på LRF Konsult ansvarar du för mån... Visa mer
Är du en driven lönekonsult som brinner för att ge småföretagare rådgivning? Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult- Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag. Till vårat kontor i Vänersborg söker vi nu lönekonsulter. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.


Arbetsuppgifter

Som lönekonsult på LRF Konsult ansvarar du för månatligt löneberedning, löneadministration samt rapportgenerering för flera kunder. Huvudarbetsuppgifterna innefattar beredning av anställdas närvaro, frånvaro, utläggsredovisning och reseräkningar. I de fall våra kunder har försystem innebär ditt arbete att granska transaktionerna före och efter import till löneberedningen.

Som lönekonsult hos oss kommer du också att ha daglig kontakt med våra kunder och deras anställda för att besvara frågor rörande personal-förändringar, arbetstider och lön. Du kommer att ha löpande kontakt med myndigheter så som Försäkringskassan, Kronofogden, SCB och Svenskt Näringsliv samt sköta rapportering till Fora, Collectum och andra organisationer som tillhandahåller tjänstepension till anställda. 

Vem är du?

Du är utbildad lönekonsult, via högskola alternativt KY-utbildning. Vi ser gärna att du har arbetat några år med löpande lönearbete. Det är meriterande om du arbetat i Hogia Lön eller Hogia Lön Plus. För att du skall lyckas i rollen som lönekonsult, tror vi att det är viktigt att du trivs med att i perioder jobba i ett högt tempo inom en uppsatt tidsram där du samtidigt måste vara noggrann och ansvarsfull i ditt utförande av arbetsuppgifter. Som person är du prestigelös, tycker om att jobba i team och är serviceinriktad. Dessutom har du en god förmåga att kommunicera och har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt.

Vad erbjuder vi dig?

På LRF Konsult erbjuder vi dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter -  Välkommen att växa med oss till en av Sveriges bästa rådgivare!

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt.

 

Har du någon fråga gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Lönechef Catharina Carlson eller någon av våra andra kollegor. 

[email protected]  eller telefonnummer 011-19 49 44.

[email protected], telnr  0431-418124 (Bit. Kontorschef Ängelholm) 

[email protected], telnr  0521-572411 (Bit. Kontorschef Vänersborg) Visa mindre

Ekonom med inriktning redovisning

Beskrivning Till vårt huvudkontor i Vänersborg söker vi nu en driven ekonom inriktad mot redovisning som vill jobba med både löpande bokföring och bokslutsarbete. I denna tjänst kommer du att arbeta med löpande bokföring, främst inom kapitalförvaltningsområdet där du även kommer administrera våra placeringstillgångar i portföljsystemet IVAR. Du är delaktig i månads-, kvartals- och årsbokslut samt vid framtagning av bolagets årsredovisning. Även här med be... Visa mer
Beskrivning
Till vårt huvudkontor i Vänersborg söker vi nu en driven ekonom inriktad mot redovisning som vill jobba med både löpande bokföring och bokslutsarbete. I denna tjänst kommer du att arbeta med löpande bokföring, främst inom kapitalförvaltningsområdet där du även kommer administrera våra placeringstillgångar i portföljsystemet IVAR. Du är delaktig i månads-, kvartals- och årsbokslut samt vid framtagning av bolagets årsredovisning. Även här med betoning på kapitalets utveckling. Du kommer också arbeta med rapportering till olika myndigheter, framförallt Finansinspektionen. 
 
Kvalifikationer 
Du har examen på högskolenivå inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning. Alternativt har du tillägnat dig motsvarande kunskaper genom flerårigt arbete med redovisningsfrågor. Erfarenhet av och intresse för kapitalförvaltningsfrågor är meriterande, liksom erfarenhet från bank- eller försäkringsbranschen. Du har en god allmän Officekunskap med fördjupade kunskaper i Excel. 
 
Personliga egenskaper 
För att lyckas i rollen som ekonom är det viktigt att du är ansvarstagande, noggrann och uppskattar att arbeta med varierande arbetsuppgifter, högt som lågt. Du trivs med att axla självständigt ansvar men är samtidigt en god lagspelare som gärna bidrar till gruppen. Du har en god analytisk förmåga, är proaktiv, har en prestigelös inställning och ditt arbetssätt präglas av struktur och hög kvalitet. Viktigt också att du delar våra värderingar: mod, äkthet, tillit och tydlighet. 
 
Villkor  
Tjänsten är på heltid och är en tillsvidareanställning med placeringsort Vänersborg. Vi tillämpar provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 2019-04-20. 
 
Kontaktpersoner: 
Rekryterande chef: Johan Siggelkow, telefon: 0521-27 30 96 
HR-ansvarig rekrytering: Roger Rönnerhag, telefon: 0521 - 27 30 26 
Facklig representant, Forena: Ann-Christine Öhling: telefon: 0521-27 30 10 
 
ANSÖK HÄR! (OBS! Sök ENDAST via denna länk - annars kan vi inte behandla din ansökan!) https://lfb04-jobs.sabacloud.com/Saba/Web_spf/EU2PRD0058/jobs-jobs/career/signin/LOGIN?successUrl=/Saba/Web_spf/EU2PRD0058/jobs-jobs/career/applyjob/jobrq000000000003280?reqNo=3240 Visa mindre

Redovisningsekonom till Medpro Clinic Group

Ansök    Mar 14    Medpro Clinic    Redovisningsekonom
Är du en strukturerad, noggrann samt initiativrik person med erfarenhet inom redovisning? Trivs du i en bred arbetsroll med mycket ansvar? Då vill vi gärna höra mer om dig! Medpro Clinic driver idag sex vårdcentraler i Västra Götalandsregionen med anknutna rehab enheter samt specialistvård för bland annat hudsjukdomar. Vi närmar oss 200 anställda, omsätter ca 290 miljoner kronor och driver vård i privat regi på likvärdiga villkor som offentliga verksamhet... Visa mer
Är du en strukturerad, noggrann samt initiativrik person med erfarenhet inom redovisning? Trivs du i en bred arbetsroll med mycket ansvar? Då vill vi gärna höra mer om dig!

Medpro Clinic driver idag sex vårdcentraler i Västra Götalandsregionen med anknutna rehab enheter samt specialistvård för bland annat hudsjukdomar. Vi närmar oss 200 anställda, omsätter ca 290 miljoner kronor och driver vård i privat regi på likvärdiga villkor som offentliga verksamheter. Verksamheterna drivs med ett flertal engagerade och kunniga team med patienten i fokus och med god service. Vi är en organisation i växt så planering av framtida ekonomiska behov och möjligheter är extremt viktiga för att verksamheten ska fungera effektivt. Ekonomiavdelningen består idag av tre till fyra medarbetare där du blir den fjärde och med placering i Vänersborg/Trollhättan.

Om jobbet
I rollen kommer du att arbeta med hela ekonomiflödet och vi arbetar inom ekonomisystemet NAV och faktureringssystem exflow. Tjänsten innefattar bland annat följande arbetsuppgifter:

Arbeta med löpande bokföring och redovisning
Delaktig i budget och planeringsprocesser
Sammanställa (Konsolidera) finansiella rapporter
Arbete med likviditetsprognoser och bokslutsarbete
Assistera Koncernchef med rutiner, riktlinjer och manualer
Följa upp och analysera resultat- och balansräkning
Myndighetsrapportering
Interna kontroller
Bistå med finansiella underlag vid revision samt delta i det årliga budget-och prognosarbetet.
Framtagande av rapporter och presentationer till Styrelsen och Ledningsgruppen

Din profil
Vi söker dig som är trygg i din roll som redovisningsekonom, nyfiken och intresserad av att bygga på din kompetens och kanske ta nästa steg i din redan påbörjade karriär.
Du som söker denna utmaning är utbildad redovisningsekonom, alternativt innehar motsvarande arbetslivserfarenhet inom redovisning. Utöver detta har du minst fem års praktisk erfarenhet som redovisningsekonom, gärna i ett serviceföretag.

Du är en driven och organiserad person som älskar siffror och att utveckla och förbättra arbetsprocesser och metoder. Du ställer dig positiv till förändringar och har ett öppet och positivt sätt till dina arbetsuppgifter och din omgivning. Självklart är du även noggrann och ansvarsfull och når din fulla potential i ett framåtriktat och expansivt företag. Inom Medpro Clinic är alla med och bidrar till ett positivt företags- och arbetsklimat, något som även ligger dig extra varmt om hjärtat.

Du älskar givetvis excel och siffror, talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Din personlighet är avgörande för denna rekrytering och vi förväntar oss att du lever upp till våra värdeord som är glad, modig och ärlig.

I denna rekrytering arbetar vi med Leading People i Stockholm gällande testning i förbindelse med urval av kandidater.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lönekonsult LRF Konsult i Vänersborg

Ansök    Maj 31    LRF Konsult AB    Redovisningsekonom
Är du en driven lönekonsult som brinner för att ge småföretagare rådgivning? Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult- Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag. Till vårat kontor i Vänersborg söker vi nu lönekonsulter. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt. Arbetsuppgifter Som lönekonsult på LRF Konsult ansvarar du för mån... Visa mer
Är du en driven lönekonsult som brinner för att ge småföretagare rådgivning? Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult- Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag. Till vårat kontor i Vänersborg söker vi nu lönekonsulter. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.


Arbetsuppgifter

Som lönekonsult på LRF Konsult ansvarar du för månatligt löneberedning, löneadministration samt rapportgenerering för flera kunder. Huvudarbetsuppgifterna innefattar beredning av anställdas närvaro, frånvaro, utläggsredovisning och reseräkningar. I de fall våra kunder har försystem innebär ditt arbete att granska transaktionerna före och efter import till löneberedningen.

Som lönekonsult hos oss kommer du också att ha daglig kontakt med våra kunder och deras anställda för att besvara frågor rörande personal-förändringar, arbetstider och lön. Du kommer att ha löpande kontakt med myndigheter så som Försäkringskassan, Kronofogden, SCB och Svenskt Näringsliv samt sköta rapportering till Fora, Collectum och andra organisationer som tillhandahåller tjänstepension till anställda. 

Vem är du?

Du är utbildad lönekonsult, via högskola alternativt KY-utbildning. Vi ser gärna att du har arbetat några år med löpande lönearbete. Det är meriterande om du arbetat i Hogia Lön eller Hogia Lön Plus. För att du skall lyckas i rollen som lönekonsult, tror vi att det är viktigt att du trivs med att i perioder jobba i ett högt tempo inom en uppsatt tidsram där du samtidigt måste vara noggrann och ansvarsfull i ditt utförande av arbetsuppgifter. Som person är du prestigelös, tycker om att jobba i team och är serviceinriktad. Dessutom har du en god förmåga att kommunicera och har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt.

Vad erbjuder vi dig?

På LRF Konsult erbjuder vi dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter -  Välkommen att växa med oss till en av Sveriges bästa rådgivare!

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt.

Har du frågor gällande tjänsten kontaktar du Catharina Carlson, Lönechef LRF Konsult.

[email protected]  eller telefonnummer 011-19 49 44. Visa mindre