Lediga jobb Bröderna Brandt Personbilar AB i Vänersborg

Se alla lediga jobb från Bröderna Brandt Personbilar AB i Vänersborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Vänersborg som finns inom det yrket.

Skadetekniker till Brandt i Vänersborg

Har du ett brinnande bilintresse och är händig? Vill du arbeta i en spännande bransch där det händer mycket?  Då kan du vara den vi söker som skadetekniker till Brandt i Vänersborg. Om tjänsten Som skadetekniker arbetar du huvudsakligen med att reparationer av krockskadade bilar. i arbetsuppgifterna ingår att byta karossdetaljer, utförande av svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering och montering av teknisk utrustning. Du kommer arb... Visa mer
Har du ett brinnande bilintresse och är händig? Vill du arbeta i en spännande bransch där det händer mycket?  Då kan du vara den vi söker som skadetekniker till Brandt i Vänersborg.

Om tjänsten
Som skadetekniker arbetar du huvudsakligen med att reparationer av krockskadade bilar. i arbetsuppgifterna ingår att byta karossdetaljer, utförande av svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering och montering av teknisk utrustning. Du kommer arbeta med välkända bilmärken såsom Volvo, Ford, MG, Renault och Dacia. 

Vem är du?
Vi söker dig som har ett brinnande bilintresse, är engagerad, ansvarstagande och vill uppnå ett gott resultat för dina kunder. Som person är du händig och har ett sinne för form. Du är noggrann, strukturerad och har ett flexibelt arbetssätt där verksamhetens resultat och nöjda kunder står i fokus. Du trivs med att arbeta självständigt men samtidigt är du en självklar lagspelare. 

Kvalifikationer
Du har

- Gymnasiekompetens, gärna fordonsteknisk utbildning
- Körkort B
- Erfarenhet av karossarbete (riktbänk, svetsning, tunnplåtsrikt och spackling/slipning)
- God datorvana.
- Behärskar svenska och engelska bra, läser arbetsinstruktioner utan bekymmer.

Meriterande

- Förkunskap om Volvo, Renault, Cabas, CAB-Plan, Tacdis

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef. 

Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Företagsinformation
Brandt Bil grundades 1929 av familjen Brandt. Vi säljer och tillhandahåller servicetjänster för välkända varumärken som Volvo, Renault, Ford, Polestar, Dacia, Mazda och MG. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses. Vi har anläggningar från Mora i norr till Alingsås i söder och Lysekil i väst till Skövde i öst. Koncernen har drygt 700 medansvariga. Brandt personbilar är en del av Brandt bil och består av försäljning av nya och begagnade personbilar, lätta transportbilar, servicemarknad och drivmedel.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomiadministratör

Tycker du det är kul med siffror? Är du noggrann och har god samarbetsförmåga? Om så är fallet kan du vara vår nya kollega! Vi söker vi nu en ekonomiadministratör till Brandt Fordon i Vänersborg. Om tjänsten Ekonomiavdelningen ansvarar bland annat för redovisning samt hantering av kund- och leverantörsfakturering för hela Brandt Fordon. På avdelningen idag arbetar 6 medansvariga.   I arbetsuppgifterna ingår löpande redovisningsarbete som omfattar hante... Visa mer
Tycker du det är kul med siffror? Är du noggrann och har god samarbetsförmåga? Om så är fallet kan du vara vår nya kollega! Vi söker vi nu en ekonomiadministratör till Brandt Fordon i Vänersborg.

Om tjänsten
Ekonomiavdelningen ansvarar bland annat för redovisning samt hantering av kund- och leverantörsfakturering för hela Brandt Fordon. På avdelningen idag arbetar 6 medansvariga.  

I arbetsuppgifterna ingår löpande redovisningsarbete som omfattar hantering av kund- och leverantörsreskontra, månatligt bokslutsarbete med tillhörande kontoavstämningar och rapportering, samt övrigt förekommande arbetsuppgifter. Som ekonomiadministratör kommer du även ha arbetsuppgifter från kreditavdelningen.

Vem är du?
Som person ska du ha intresse och snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter, vara nyfiken och stresstålig. Du är social, positiv och samarbetsvillig. Att vara flexibel och kunna ta egna initiativ och ha förmåga att arbeta självständigt är viktigt. Du ska vara van vid att möta deadlines.

Kvalifikationer
Du har

- en ekonomisk utbildning på gymnasienivå
- erfarenhet av arbete med redovisning och bokslut
- god vana att arbeta i olika system
- goda kunskaper i Excel

Villkor 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sexmånaders provanställning. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef. 
 
Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Företagsinformation
Brandt Bil grundades 1929 av familjen Brandt. Vi säljer och tillhandahåller servicetjänster för välkända varumärken som Volvo, Renault, Ford, Polestar, Dacia, Mazda och MG.

Vår vision är "Rörelsefrihet i världsklass, genom generationer". Världsklass innebär att vi inte är nöjda med att vara bättre - vi ska flytta gränsen i allt vi gör för en exceptionell kundupplevelse!

Vi har anläggningar från Mora i norr till Alingsås i söder och Lysekil i väst till Skövde i öst. Koncernen har drygt 740 medansvariga. Brandt Fordon AB är en del av Brandt Bil och är återförsäljare av Ford personbilar, lätta transportbilar och Mazda samt MG personbilar. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bildelsman till Vänersborg

Vill du arbeta i en spännande bransch där det händer mycket? Delar du vårt intresse för bilar? Drivs du av att arbeta för att få den nöjdaste kunden? Då kan du vara den vi söker som bildelsman till Brandt! Om tjänsten Som bildelsman på Brandt arbetar du mot såväl kund i butik som mot personal i verkstaden. En vanlig arbetsdag är varierande och består av olika arbetsuppgifter såsom försäljning, inköp, ordermottagning, beställning och uppackning. I uppgi... Visa mer
Vill du arbeta i en spännande bransch där det händer mycket? Delar du vårt intresse för bilar? Drivs du av att arbeta för att få den nöjdaste kunden? Då kan du vara den vi söker som bildelsman till Brandt!

Om tjänsten
Som bildelsman på Brandt arbetar du mot såväl kund i butik som mot personal i verkstaden.

En vanlig arbetsdag är varierande och består av olika arbetsuppgifter såsom försäljning, inköp, ordermottagning, beställning och uppackning. I uppgifterna ingår även lagerhantering och inventering vid behov.

Tjänsten innebär också ett tätt samarbete med övriga på servicemarkanden. Med ett stort engagemang och en stämning som präglas av en vi-känsla, arbetar ni tillsammans med kunden i fokus för att kunna ge bästa tänkbara service.

Vem är du?
Vi tror att du är intresserad av att arbeta praktiskt, administrativt och socialt. Som person har du ett positivt synsätt, är engagerad, driven och har lätt för att samarbeta med andra. Du är van vid att arbeta med telefon och dator som redskap. Eftersom vi ska ge våra kunder bästa tänkbara service är det viktigt att du känner ansvar för din del av vårt kvalitetstänk, vi vill ha supernöjda kunder!

Du tar initiativ och har ett strukturerat och flexibelt arbetssätt där verksamhetens mål är i fokus. Då du dagligen möter kunder samtidigt som du jobbar med att koordinera och planera verkstadens behov av reservdelar är det viktigt att du gillar högt tempo, är stresstålig och har god förmåga att organisera flera uppdrag samtidigt.

Kvalifikationer
Du har

- gymnasiekompetens
- körkort med minst behörighet B
- erfarenhet från liknande arbete
- goda datakunskaper 

Meriterande

- Fordonsteknisk utbildning
- Truckkort

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sexmånaders provställning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Företagsinformation
Brandt Bil grundades 1929 av familjen Brandt. Vi säljer och tillhandahåller servicetjänster för välkända varumärken som Volvo, Renault, Ford, Polestar, Dacia, Mazda och MG. Vår vision är "Rörelsefrihet i världsklass, genom generationer". Världsklass innebär att vi inte är nöjda med att vara bättre - vi ska flytta gränsen i allt vi gör för en exceptionell kundupplevelse!

Vi har anläggningar från Mora i norr till Alingsås i söder och Lysekil i väst till Skövde i öst. Koncernen har drygt 700 medansvariga. Brandt personbilar är en del av Brandt bil och består av försäljning av nya och begagnade personbilar, lätta transportbilar, servicemarknad och drivmedel.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare

Företagsinformation Brandt Bil grundades 1929 av familjen Brandt. Vi säljer och tillhandahåller servicetjänster för välkända varumärken som Volvo, Renault, Ford, Polestar, Dacia, Mazda och MG. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses. Vi har anläggningar från Mora i norr till Alingsås i söder och Lysekil i väst till Skövde i öst. Koncernen har drygt 700... Visa mer
Företagsinformation
Brandt Bil grundades 1929 av familjen Brandt.

Vi säljer och tillhandahåller servicetjänster för välkända varumärken som Volvo, Renault, Ford, Polestar, Dacia, Mazda och MG. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses. Vi har anläggningar från Mora i norr till Alingsås i söder och Lysekil i väst till Skövde i öst. Koncernen har drygt 700 medansvariga. Brandt personbilar är en del av Brandt bil och består av försäljning av nya och begagnade personbilar, lätta transportbilar, servicemarknad och drivmedel.

Arbetsuppgifter
Brandt söker en kundtjänstmedarbetare med placering på Trestad Center i Vänersborg.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kundtjänst eller service. Du sätter kunden först i alla lägen och är social och utåtriktad. Du brinner för att arbeta med kunder och göra det lilla extra för att göra skillnad. Vi söker någon som är ambitiös, pålitlig och prestigelös. Vidare så har du lätt för att samarbeta, en positiv inställning samt kan arbeta under tidspress.

Som kundtjänstmedarbetare hos Brandt kommer din viktigaste uppgift vara att ta hand om våra kunder via telefon. Du kommer att arbeta i ett nystartande team där du också får möjlighet att påverka slutresultatet. Arbetet kommer att utföras i telefonisystemet Telavox samt att du även kommer att utföra andra administrativa arbeten.

Egenskaper / Kvalifikationer

Du är flexibel och proaktiv i ditt arbete samt har lätt för att samarbeta. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och brinner för att ge våra kunder den bästa tänkbara servicen.

- Du har tidigare erfarenheter av kundtjänstarbete
- Du gillar teknik
- Du drivs av att göra kunden nöjd
- Du gillar service
- Du har tålamod
- Du är flexibel
- Du är plikttrogen
- Du har förmågan att skapa förtroende
- Du har lätt för att samarbeta
- Du skriver och talar flytande svenska och engelska

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning och en halvtidstjänst med sexmånaders provanställning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Marknadssamordnare

Vill du vara med och utveckla en av Sveriges mest expansiva bilhandlare? Vi på Brandt söker just nu en passionerad marknadssamordnare som vill vara med och forma nyskapande kommunikation för framtidens bilhandlare. Dina arbetsuppgifter: Som marknadssamordnare på Brandt utvecklar och genomför du kommunikationsaktiviteter för alla våra affärsområden och varumärken. Uppdraget blir att utifrån Brandts kommunikationsstrategi och varumärkesplattform producera... Visa mer
Vill du vara med och utveckla en av Sveriges mest expansiva bilhandlare? Vi på Brandt söker just nu en passionerad marknadssamordnare som vill vara med och forma nyskapande kommunikation för framtidens bilhandlare.

Dina arbetsuppgifter:
Som marknadssamordnare på Brandt utvecklar och genomför du kommunikationsaktiviteter för alla våra affärsområden och varumärken. Uppdraget blir att utifrån Brandts kommunikationsstrategi och varumärkesplattform producera texter, information och marknadsföring till våra olika kommunikationskanaler. I rollen kommer du ansvara för diverse kommunikationsprojekt och leda dem framåt i samarbete med medansvariga och andra samarbetspartners.
Du välkomnas du till vårt kontor på Trestad Center Vänersborg, här blir du en viktig del av ett inhouse-team på fem personer där våra kompetensområden kompletterar varandra.
Brandt erbjuder ett kreativt utvecklande arbete både inom teamet, med medansvariga och med partners som exempelvis reklambyrå. Vi jobbar med intern och extern kommunikation exempelvis i form av pressmeddelanden, sociala medier, hemsida och kunddialog. Du rapporterar till och stöttas av vår marknadskommunikationschef Kristina Bang.

Marknadssamordnare med inriktning på Volvo, Renault och Dacia.
I rollen ansvarar du för att distribuera och skapa kampanjer för Volvo, Renault och Dacia. Du har ett nära samarbeta med försäljningsdirektör och servicemarknadsdirektör för att skapa marknadsplaner samt löpande hålla kampanjer, hemsida och övriga kanaler uppdaterade. I rollen förväntas du även koordinera och förverkliga beställningar för digitalt och tryckt material med anknytning till Volvo, Renault och Dacia.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för kommunikation och inser hur viktigt det är för att bygga varumärke och nå affärsmässiga mål. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom
kommunikation eller likvärdig arbetslivserfarenhet, men det viktigaste är att du är en lagspelare och har en god känsla färg och form. Att du känner trygghet i den här rollen är viktigt då vi förväntar oss att du självständigt kan ta fram och bearbeta kommunikation anpassad för olika målgrupper.

Kvalifikationer:
- Goda kunskaper i Adobe-programmen (InDesign, Photoshop och Illustrator)
- Goda kunskaper i Wordpress eller annat CMS-system.
- Du har god kunskap och starkt intresse för digitala säljverktyg såsom Facebook Ads Manager  och Google Analytics.

Företagsinformation
Bröderna Brandt Bil AB är ett familjeföretag som startades 1929 och består av fyra verksamhetsföretag;
Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB, Brandt Fordon AB och Brandt Båt
AB. Vi finns på 23 orter och bedriver vår verksamhet på totalt 33 anläggningar och har idag ca 740
anställda. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses Visa mindre

Servicemarknadschef Brandt Lastvagnar Vänersborg

Vill du vara med och utveckla en av Sveriges mest expansiva lastbilshandlare? Drivs du av att utveckla människor för att skapa engagerade medarbetare som hjälper våra kunder på bästa möjliga sätt? Då kan du vara vår nästa servicemarknadschef! Om tjänsten Som Servicemarknadschef hos oss på Brandt kommer du ha det övergripande ansvaret för verkstad och reservdelar på anläggningen i Vänersborg. Idag består teamet av lastbils- och bussmekaniker, reservdels... Visa mer
Vill du vara med och utveckla en av Sveriges mest expansiva lastbilshandlare? Drivs du av att utveckla människor för att skapa engagerade medarbetare som hjälper våra kunder på bästa möjliga sätt? Då kan du vara vår nästa servicemarknadschef!

Om tjänsten
Som Servicemarknadschef hos oss på Brandt kommer du ha det övergripande ansvaret för verkstad och reservdelar på anläggningen i Vänersborg.

Idag består teamet av lastbils- och bussmekaniker, reservdelspersonal och administratörer. Du rapporterar till servicemarknadsdirektören.

I rollen som servicemarknadschef har du fullt personal-, budget- och resultatansvar för servicemarknaden på anläggningen i Vänersborg. Du ansvarar för den löpande driften vilket bland annat innebär att organisera, leda och fördela arbete inom anläggningens olika delar. Du ansvarar för att genomföra planerade aktiviteter och till att våra resultatmål och nyckeltal uppnås. Tillsammans med andra funktioner driver och utvecklar du verksamheten för att möta omvärldens nya behov.

På anläggningen finns också andra avdelningar, med vilka det är viktigt med ett nära samarbete för att tillsammans driva och utveckla verksamheten.  

Vem är du?
Din profil är affärsinriktad och med ett tydligt kundperspektiv sätter du hög standard för såväl prestation som bemötande. Du är en trygg person och ledare med ett eget driv där du har förmåga att bygga team, coacha medansvariga samtidigt som du kan fatta beslut utifrån ett företagsperspektiv. Du är engagerad, kommunikativ och lyhörd med insikt i att framgång grundas i team som trivs och utvecklas i sitt arbete. Du har ett strukturerat arbetssätt och har en förmåga att planera och organisera ditt dagliga arbete, likväl förmåga att växla mellan olika uppgifter, även vid högre arbetstempo. Du är lösningsorienterad, handlingskraftig samt strävar efter att ge så bra service som möjligt. Med social kompetens och ett naturligt sätt att bygga förtroenden drivs du av att skapa värde tillsammans med andra.

Kvalifikationer
Du har

- fordonsteknisk bakgrund
- flera års ledarerfarenhet
- goda kunskaper i Office 365, främst Excel, PowerPoint, OneNotes och Teams
- B-körkort
- behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

- Erfarenhet från bilbranschen och ledarskap. 
- C, CE, D körkort

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sexmånaders provanställning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdagen.

Företagsinformation
Brandt Bil grundades 1929 av familjen Brandt. Vi säljer och tillhandahåller servicetjänster för välkända varumärken som Volvo, Renault, Ford, Polestar, Dacia, Mazda och MG. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses. Vi har anläggningar från Mora i norr till Alingsås i söder och Lysekil i väst till Skövde i öst. Koncernen har drygt 700 medansvariga.

Brandt Lastvagnar är auktoriserad återförsäljare av Volvo Lastvagnar och Volvo Bussar. Vi erbjuder försäljning av nya och begagnade lastbilar och släpfordon samt reparation och service.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Digital marknadssamordnare

Företagsinformation Brandt Bil grundades 1929 av familjen Brandt. Vi säljer och tillhandahåller servicetjänster för välkända varumärken som Volvo, Renault, Ford, Polestar, Dacia, Mazda och MG. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses. Vi har anläggningar från Mora i norr till Alingsås i söder och Lysekil i väst till Skövde i öst. Koncernen har drygt 700... Visa mer
Företagsinformation
Brandt Bil grundades 1929 av familjen Brandt.

Vi säljer och tillhandahåller servicetjänster för välkända varumärken som Volvo, Renault, Ford, Polestar, Dacia, Mazda och MG. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses. Vi har anläggningar från Mora i norr till Alingsås i söder och Lysekil i väst till Skövde i öst. Koncernen har drygt 700 medansvariga. Brandt personbilar är en del av Brandt bil och består av försäljning av nya och begagnade personbilar, lätta transportbilar, servicemarknad och drivmedel.

Digital marknadssamordnare

Som digital marknadssamordnare på Brandt utvecklar och genomför du strategiska beslut för att hitta den bästa kundresan på nätet. Hemsidan, Blocket, Wayke m.m. blir dina grunder för att skapa de mest effektiva digitala kommunikationsvägarna för kunden. 

Du välkomnas till vårt kontor i Vänersborg på Trestad Center. Här blir du en viktig del av ett inhouse-team på fem personer där våra kompetensområden kompletterar varandra.

Brandt erbjuder ett kreativt utvecklande arbete både inom teamet, med medansvariga och med partners som exempelvis reklambyrå. Vi jobbar med intern och extern kommunikation exempelvis i form av pressmeddelanden, sociala medier, hemsida och kunddialog. Du rapporterar till och stöttas av vår marknadskommunikationschef Kristina Bang.

Din roll

I rollen ansvarar du för att hitta den optimala kundresan på nätet. Genom att utveckla vår hemsidan med olika digitala lösningar samt analysera statistiken skapar du enkla och effektiva lösningar för våra kunder. 

Du är den i teamet som har det digitala perspektivet. Ditt ansvar är att ta fram idéer och förslag för digital aktivering, strategier och kreativa planer. Du navigerar enkelt i det digitala kommunikationslandskapet och förstår vad som krävs för att driva engagemang i digitala kanaler. Du ger förslag och råd om plattformsval, målgrupper, innehåll eller analys. Du har kunskap om de olika sociala medieplattformarna, CRM, sökmotorer och de senaste trenderna inom digital kommunikation.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett genuint intresse digitala kommunikationslandskapet. Drivs av att hitta lösningar och har med sig kundperspektivet i alla aspekter. Du skall gilla att arbeta i team och delar gärna med dig av din kunskaper. 

Kvalifikationer:


- Du har god kunskap och starkt intresse för digitala plattformar och analysverktyg.
- Goda kunskaper i Wordpress eller annat CMS-system.
- Analytisk
- SEO
- SEM
- Kunskaper i Adobe-programmen (InDesign, Photoshop och Illustrator)
- Flexibel
- Kommunikativ
- Kreativ
- Analytisk
- Datadriven marknasföring
- Erfarenhet från likande arbete

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid 

Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig servicetekniker Vänersborg

Vill du arbeta i en spännande bransch där det händer mycket? Är du tekniskt kunnig och bilintresserad?  Då kan du vara den vi söker som Personlig Servicetekniker till Brandt. Om tjänsten Som Personlig Servicetekniker på Brandt arbetar du med några av bilvärldens mest kända märken såsom Volvo, Polestar, Renault och Dacia. Du planerar själv din dag och har direktkontakt med dina kunder. Du möter upp när kunden besöker verkstaden och hjälper dem med varje ... Visa mer
Vill du arbeta i en spännande bransch där det händer mycket? Är du tekniskt kunnig och bilintresserad?  Då kan du vara den vi söker som Personlig Servicetekniker till Brandt.

Om tjänsten
Som Personlig Servicetekniker på Brandt arbetar du med några av bilvärldens mest kända märken såsom Volvo, Polestar, Renault och Dacia. Du planerar själv din dag och har direktkontakt med dina kunder. Du möter upp när kunden besöker verkstaden och hjälper dem med varje steg i processen, från mottagande, arbetsplanering, service och reparation till återlämning av bilen och slutligen betalning. Vi arbetar utifrån att göra verkstadsbesöket enklare, snabbare och mer personligt för kunden.  

Vem är du?
Vi tror att du har ett tekniskt intresse och trivs bra med att arbeta ut mot kund. Som person är du engagerad, lyhörd, och tydlig för att kunna förstå kundens behov och beskriva hur dessa ska lösas. Eftersom vi ska ge våra kunder bästa tänkbara service är det viktigt att du känner ansvar för din del av vårt kvalitetstänk, vi vill ha supernöjda kunder! Du har ett strukturerat arbetssätt, och arbetar gärna utifrån rutiner och processer. Ibland håller inte planeringen vilket kräver att du är flexibel och stresstålig. Vidare har du ett positivt synsätt och lätt för att samarbeta med andra.

Kvalifikationer
Du har
- gymnasiekompetens, gärna fordonsteknisk utbildning
- minst B-körkort
- goda datakunskaper

Meriterande
- Erfarenhet av liknande arbete

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sexmånaders provställning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Företagsinformation
Brandt Bil grundades 1929 av familjen Brandt. Vi säljer och tillhandahåller servicetjänster för välkända varumärken som Volvo, Renault, Ford, Polestar, Dacia, Mazda och MG. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses. Vi har anläggningar från Mora i norr till Alingsås i söder och Lysekil i väst till Skövde i öst. Koncernen har drygt 700 medansvariga. Brandt personbilar är en del av Brandt bil och består av försäljning av nya och begagnade personbilar, lätta transportbilar, servicemarknad och drivmedel.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fastighetschef

Vill du bli en del av ledningen i Brandt? Brinner du för fastighetsaffären och är en driven ledare? Då kan det vara dig vi söker som fastighetschef i Brandtkoncernen. Om tjänsten Som fastighetschef kommer du inneha ansvaret för drift, förvaltning och utveckling av Brandtkoncernens fastighetsbestånd inklusive ekonomi och byggprojekt. Du leder en grupp bestående av projektledare och teknisk förvaltare och samarbetar nära med koncernledning och supportfun... Visa mer
Vill du bli en del av ledningen i Brandt? Brinner du för fastighetsaffären och är en driven ledare? Då kan det vara dig vi söker som fastighetschef i Brandtkoncernen.

Om tjänsten

Som fastighetschef kommer du inneha ansvaret för drift, förvaltning och utveckling av Brandtkoncernens fastighetsbestånd inklusive ekonomi och byggprojekt. Du leder en grupp bestående av projektledare och teknisk förvaltare och samarbetar nära med koncernledning och supportfunktioner så som kvalitet och miljö, inköp, ekonomi m.m.

Inom fastighetsförvaltningen ingår förvaltning och underhåll av befintliga fastigheter, kontakt med hyresgäster och externa hyresvärdar till Brandts verksamhetsbolag, ombyggnadsprojekt, nyetableringsprojekt samt fastighetsförvärv.

Kvalifikationer

Vi söker dig med goda ledaregenskaper med erfarenhet som fastighetschef eller annan chefsposition inom fastighetsområdet. Du är driven, strukturerad med en god kunskap inom fastighetsekonomi. Du skall ha kunskap inom juridik inom fastigheter, bygg, miljö samt arbetsmiljö. Du har förmågan att tänka långsiktigt och strategiskt. Vi söker dig som lever upp till våra värdeord; engagerad, ansvarstagande och personlig.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. 
Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Företagsinformation
Bröderna Brandt Bil AB är en koncern med verksamhetsbolag inom försäljning av tunga och lätta fordon, service, butik, drivmedel m.m. Företaget startades redan 1929 och drivs idag av fjärde generationen Brandt tillsammans med ca 740st medansvariga. I dotterbolagen är vi auktoriserade återförsäljare för VolvoCars, Renault, Dacia (Bröderna Brandt Personbilar AB), Ford, Mazda (Brandt Fordon AB) samt Volvo Lastvagnar och Bussar (Bröderna Brandt Lastvagnar AB).

Koncernen bedriver verksamhet i 33st anläggningar på 22 orter varav 20st fastigheter helt i egen ägo. Vi är ISO certifierade inom kvalitet (9001) och miljö (14001).

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bildelsman

Vill du arbeta i en spännande bransch där det händer mycket? Delar du vårt intresse för bilar? Drivs du av att arbeta för att få den nöjdaste kunden? Då kan du vara den vi söker som bildelsman till Brandt! Beskrivning Brandt personbilar består av försäljning av nya och begagnade personbilar, lätta transportbilar, servicemarknad och drivmedel. Vi är i dagsläget cirka 500 engagerade medansvariga.   Om tjänsten Som bildelsman på Brandt arbetar du mot såv... Visa mer
Vill du arbeta i en spännande bransch där det händer mycket? Delar du vårt intresse för bilar? Drivs du av att arbeta för att få den nöjdaste kunden? Då kan du vara den vi söker som bildelsman till Brandt!

Beskrivning
Brandt personbilar består av försäljning av nya och begagnade personbilar, lätta transportbilar, servicemarknad och drivmedel.

Vi är i dagsläget cirka 500 engagerade medansvariga.  

Om tjänsten
Som bildelsman på Brandt arbetar du mot såväl kund i butik som mot personal i verkstaden. En vanlig arbetsdag är varierande och består av olika arbetsuppgifter såsom försäljning, inköp, ordermottagning, beställning och uppackning. I uppgifterna ingår även lagerhantering och inventering vid behov.

Tjänsten innebär också ett tätt samarbete med övriga avdelningar som exempelvis tillbehörsförsäljning mot bilförsäljning. Med ett stort engagemang och en stämning som präglas av en vi-känsla, arbetar ni tillsammans med kunden i fokus för att kunna ge bästa tänkbara service.

Vem är du?
Vi tror att du är intresserad av att arbeta praktiskt, administrativt och socialt. Som person har du ett positivt synsätt, är engagerad, driven och har lätt för att samarbeta med andra. Du är van vid att arbeta med telefon och dator som redskap. Eftersom vi ska ge våra kunder bästa tänkbara service är det viktigt att du känner ansvar för din del av vårt kvalitetstänk, vi vill ha supernöjda kunder!

Du tar initiativ och har ett strukturerat och flexibelt arbetssätt där verksamhetens mål är i fokus. Då du dagligen möter kunder samtidigt som du jobbar med att koordinera och planera verkstadens behov av reservdelar är det viktigt att du gillar högt tempo, är stresstålig och har god förmåga att organisera flera uppdrag samtidigt.

Kvalifikationer
Du har

- gymnasiekompetens
- körkort med minst behörighet B
- goda datakunskaper 

Meriterande

- Fordonsteknisk utbildning
- Truckkort
- erfarenhet från liknande arbete

Villkor


Tjänsten är en visstidsanställning på 100% och gäller i 12mån. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare

Företagsinformation Brandt Bil grundades 1929 av familjen Brandt. Vi säljer och tillhandahåller servicetjänster för välkända varumärken som Volvo, Renault, Ford, Polestar, Dacia, Mazda och MG. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses. Vi har anläggningar från Mora i norr till Alingsås i söder och Lysekil i väst till Skövde i öst. Koncernen har drygt 700... Visa mer
Företagsinformation
Brandt Bil grundades 1929 av familjen Brandt.

Vi säljer och tillhandahåller servicetjänster för välkända varumärken som Volvo, Renault, Ford, Polestar, Dacia, Mazda och MG. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses. Vi har anläggningar från Mora i norr till Alingsås i söder och Lysekil i väst till Skövde i öst. Koncernen har drygt 700 medansvariga. Brandt personbilar är en del av Brandt bil och består av försäljning av nya och begagnade personbilar, lätta transportbilar, servicemarknad och drivmedel.

Arbetsuppgifter
Brandt söker en kundtjänstmedarbetare med placering på Trestad Center i Vänersborg.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kundtjänst eller service. Du sätter kunden först i alla lägen och är social och utåtriktad. Du brinner för att arbeta med kunder och göra det lilla extra för att göra skillnad. Vi söker någon som är ambitiös, pålitlig och prestigelös. Vidare så har du lätt för att samarbeta, en positiv inställning samt kan arbeta under tidspress.

Som kundtjänstmedarbetare hos Brandt kommer din viktigaste uppgift vara att ta hand om våra kunder via telefon. Du kommer att arbeta i ett nystartande team där du också får möjlighet att påverka slutresultatet. Arbetet kommer att utföras i telefonisystemet Telavox samt att du även kommer att utföra andra administrativa arbeten.

Egenskaper / Kvalifikationer

Du är flexibel och proaktiv i ditt arbete samt har lätt för att samarbeta. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och brinner för att ge våra kunder den bästa tänkbara servicen.

- Du har tidigare erfarenheter av kundtjänstarbete
- Du gillar teknik
- Du drivs av att göra kunden nöjd
- Du gillar service
- Du har tålamod
- Du är flexibel
- Du är plikttrogen
- Du har förmågan att skapa förtroende
- Du har lätt för att samarbeta
- Du skriver och talar flytande svenska och engelska

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sexmånaders provställning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Felsökningstekniker Renault

Vill du arbeta i en spännande bransch där det händer mycket? Är du tekniskt kunnig och bilintresserad?  Då kan du vara den vi söker! Beskrivning Brandt personbilar består av försäljning av nya och begagnade personbilar, lätta transportbilar, Servicemarknad och drivmedel. Vi är i dagsläget cirka 500 medansvariga. Till vår anläggning i Vänersborg söker vi nu en felsökningstekniker till Renault!  Om tjänsten Vi söker nu en felsökningstekniker. Eller som ... Visa mer
Vill du arbeta i en spännande bransch där det händer mycket? Är du tekniskt kunnig och bilintresserad?  Då kan du vara den vi söker!

Beskrivning
Brandt personbilar består av försäljning av nya och begagnade personbilar, lätta transportbilar, Servicemarknad och drivmedel.

Vi är i dagsläget cirka 500 medansvariga. Till vår anläggning i Vänersborg söker vi nu en felsökningstekniker till Renault! 

Om tjänsten
Vi söker nu en felsökningstekniker. Eller som det heter på Renaultspråk, Cotech/Z.E specialist för Renault, som skall stärka vår verkstad ytterligare. Du kommer att jobba enligt Renaults föreskrifter där både service samt djupare felsökning krävs. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade.

Som Cotech/Z.E specialist kommer du att arbeta övergripande i en stödjande funktion i felsökningsarbetet och överta arbete när tekniker ej har kompetens att lösa problemet. Dagliga arbetet kommer bestå av både arbete med fossila samt elektriska bilar.

Du planerar själv din dag och har direktkontakt med dina kunder, inom konceptet Personlig servicetekniker. Du möter upp när kunden besöker verkstaden och hjälper dem med varje steg i processen, från mottagande, arbetsplanering, service och reparation till återlämning av bilen och slutligen betalning. Vi arbetar utifrån att göra verkstadsbesöket enklare, snabbare och mer personligt för kunden.

Vem är du?
Vi tror att du har ett tekniskt intresse och trivs bra med att arbeta ut mot kund. Som person är du engagerad, lyhörd, och tydlig för att kunna förstå kundens behov och beskriva hur dessa ska lösas. Eftersom vi ska ge våra kunder bästa tänkbara service är det viktigt att du känner ansvar för din del av vårt kvalitetstänk, vi vill ha supernöjda kunder! Du har ett strukturerat arbetssätt, och arbetar gärna utifrån rutiner och processer. Ibland håller inte planeringen vilket kräver att du är flexibel och stresstålig. Vidare har du ett positivt synsätt och lätt för att samarbeta med andra.

Du är även beredd på att åka iväg på utbildning, då tjänsten kräver en hel del utbildning. Utbildning sker mestadels på Renault Academy Stockholm, men även lokalt på företaget.
Utbildningen betalas av företaget.

Kvalifikationer
Du har
- kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik
- Gymnasiekompetens, fordonsteknisk utbildning
- Minst B-körkort
- Goda datakunskaper

Meriterande
- Om du är Elektromekaniker eller Cotech.
- Arbetat med felsökning tidigare.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sexmånaders provställning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig Servicetekniker till Vänersborg

Företagsinformation Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB - och har totalt 25 anläggningar på 18 orter. Koncernen har idag ca 600 anställda. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses. Arbetsup... Visa mer
Företagsinformation
Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget.

Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB - och har totalt 25 anläggningar på 18 orter. Koncernen har idag ca 600 anställda. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses.

Arbetsuppgifter
Bröderna Brandt Personbilar AB söker nu personlig servicetekniker till Vänersborg. Tjänsten innefattar arbeten med bilar av märkena Volvo, Polestar, Renault och Dacia.
Som Personlig Servicetekniker planerar du din dag och har direktkontakt och bokning med dina kunder. Du möter upp när de besöker verkstaden och hjälper dem med varje steg i processen. Från mottagande, arbetsplanering, service och reparation till återlämning av bilen och slutligen betalning.

Erfarenheter och personlighet
- Du trivs med att arbeta med människor och teknik
- Du är kommunikativ och kan uttrycka dig både i tal och skrift
- Du har ett starkt fokus på resultat och nöjda kunder.
- Du är stresstålig, flexibel och positiv.
- Du är strukturerad och uppskattar rutiner och processer att jobba efter.
- Du har gymnasiekompetens, gärna fordonsteknisk utbildning.
- Du har körkort med minst behörighet B
- Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med bilreparationer.

Villkor
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning.

Tjänsten är på heltid i Vänersborg.

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Visa mindre

Servicekoordinator till Vänersborg

Företagsinformation Brandt Bil är en bilkoncern som säljer Dacia, Ford, Mazda, MG, Renault och Volvo. Bolaget startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen har 32 anläggningar på 18 orter med drygt 600 anställda. Koncernens ledstjärna är "Vi finns i din närhet" och på Brandt Bil arbetar vi utifrån värdeorden Personligt, Engagemang och Trygghet. Beskrivning På Brandt Lastvagnar arbetar i dagsläget cirka 90 medansva... Visa mer
Företagsinformation
Brandt Bil är en bilkoncern som säljer Dacia, Ford, Mazda, MG, Renault och Volvo.

Bolaget startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget.
Koncernen har 32 anläggningar på 18 orter med drygt 600 anställda.

Koncernens ledstjärna är "Vi finns i din närhet" och på Brandt Bil arbetar vi utifrån värdeorden Personligt, Engagemang och Trygghet.

Beskrivning
På Brandt Lastvagnar arbetar i dagsläget cirka 90 medansvariga. Brandt Lastvagnar AB är auktoriserad återförsäljare av Volvo Lastvagnar och Volvo Bussar. Vi säljer, servar och reparerar Volvos lastbilar och bussar. Vi söker nu en kundfokuserad och driven servicekoordinator till Brandt Lastvagnar.

Arbetsuppgifter
Som Servicekoordinator har du till uppgift att planera och kalla in våra kunders fordon enligt servicescheman och fordonsstatus med bland annat hjälp av fjärrdiagnostik av fordon. Du ska även säkerställa att tilläggsarbeten och specifika kundönskemål tas om hand och planeras till servicetillfället. Du ansvarar för merförsäljning av service och arbetar strategiskt. 

Tjänsten är en nyckelroll för att upprätta en hög förplaneringsgrad och en 
bibehållen hög tillgänglighet för alla fordon. I tjänsten ingår också att inneha samordningsansvar för ackreditering enligt ISO 17020. 

Placeringsort är Vänersborg men eftersom tjänsten är central och du kommer arbeta mot samtliga fem lastvagnsanläggningar kan placeringsort diskuteras.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasiekompetens, god datavana samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har servicekänsla och ser värdet av uppföljning, administration och dokumentation. Du är noggrann och strukturerad, van vid att arbeta med flera kontaktytor samt har en förmåga att bygga relationer. Du kommer att vara en viktig spelare i vår serviceorganisation. 

Som person är du serviceorienterad, kommunikativ, lyhörd, proaktiv, analytisk och 
kvalitetsmedveten. Vi ser gärna att du har vana ifrån serviceplanering och uppföljning. 
Meriterande om du tidigare arbetat med relationsbaserad serviceförsäljning och har ett tekniskt 
intresse. 

Villkor
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning
Vi tillämpar löpande urval vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag Visa mindre

Lastbilsmekaniker till Vänersborg och Uddevalla

Företagsinformation Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som än idag är ägare till företaget. Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB. Vi har 25 anläggningar på 17 orter med ca 600 medansvariga. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster, så att kundens totala fordonsbehov tillgodoses. Arbetsuppgifter Bröderna Bran... Visa mer
Företagsinformation
Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som än idag är ägare till företaget.

Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB. Vi har 25 anläggningar på 17 orter med ca 600 medansvariga.
Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster, så att kundens totala fordonsbehov tillgodoses.

Arbetsuppgifter
Bröderna Brandt Lastvagnar AB söker nu mekaniker till våra anläggningar i Vänersborg och Uddevalla. Vi erbjuder dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten innefattar diagnostik, service och reparation av det senaste och mest avancerade inom tunga fordon. Bröderna Brandt Lastvagnar AB är auktoriserad återförsäljare av Volvo Lastvagnar och Volvo Bussar.

Till Vänersborg söker vi mekaniker till dagtid och till Uddevalla både till dagtid och till vårt kvällsskift

Kvalifikationer
- Gymnasiekompetens gärna fordonsteknisk utbildning inom tunga fordon
- B-körkort
- Erfarenhet som mekaniker inom tunga fordon
- Erfarenhet inom el och hydraulik
- Erfarenhet av svetsning
- Certifikat för AC och färdskrivare är meriterande
- C-körkort är meriterande
- Du är social och tydlig i din kommunikation
- Du är en lagspelare som trivs med att tillsammans i grupp jobba mot uppsatta mål.
- Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har alltid kundnöjdhet i fokus.

 

Villkor
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning.
Arbetstid: dagtid alternativt kvällstid samt schemalagd beredskap

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum Visa mindre

Lastbilsmekaniker till Vänersborg och Uddevalla

Företagsinformation Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som än idag är ägare till företaget. Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB. Vi har 25 anläggningar på 17 orter med ca 600 medansvariga. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster, så att kundens totala fordonsbehov tillgodoses. Arbetsuppgifter Bröderna Bran... Visa mer
Företagsinformation
Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som än idag är ägare till företaget.

Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB. Vi har 25 anläggningar på 17 orter med ca 600 medansvariga.
Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster, så att kundens totala fordonsbehov tillgodoses.

Arbetsuppgifter
Bröderna Brandt Lastvagnar AB söker nu mekaniker till våra anläggningar i Vänersborg och Uddevalla. Vi erbjuder dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten innefattar diagnostik, service och reparation av det senaste och mest avancerade inom tunga fordon. Bröderna Brandt Lastvagnar AB är auktoriserad återförsäljare av Volvo Lastvagnar och Volvo Bussar.

Till Vänersborg söker vi mekaniker till dagtid och till Uddevalla både till dagtid och till vårt kvällsskift

Kvalifikationer
- Gymnasiekompetens gärna fordonsteknisk utbildning inom tunga fordon
- B-körkort
- Erfarenhet som mekaniker inom tunga fordon
- Erfarenhet inom el och hydraulik
- Erfarenhet av svetsning
- Certifikat för AC och färdskrivare är meriterande
- C-körkort är meriterande
- Du är social och tydlig i din kommunikation
- Du är en lagspelare som trivs med att tillsammans i grupp jobba mot uppsatta mål.
- Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har alltid kundnöjdhet i fokus.

 

Villkor
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning.
Arbetstid: dagtid alternativt kvällstid samt schemalagd beredskap

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum Visa mindre

Marknadssamordnare

Vill du vara med och utveckla en av Sveriges mest expansiva bilhandlare? Vi på Brandt söker just nu en passionerad marknadssamordnare som vill vara med och forma nyskapande kommunikation för framtidens bilhandlare. Dina arbetsuppgifter Som marknadssamordnare på Brandt utvecklar och genomför du kommunikationsaktiviteter för alla våra affärsområden och varumärken. Uppdraget blir att utifrån Brandts kommunikationsstrategi och varumärkesplattform producera... Visa mer
Vill du vara med och utveckla en av Sveriges mest expansiva bilhandlare? Vi på Brandt söker just nu en passionerad marknadssamordnare som vill vara med och forma nyskapande kommunikation för framtidens bilhandlare.

Dina arbetsuppgifter

Som marknadssamordnare på Brandt utvecklar och genomför du kommunikationsaktiviteter för alla våra affärsområden och varumärken. Uppdraget blir att utifrån Brandts kommunikationsstrategi och varumärkesplattform producera texter, information och marknadsföring till våra olika kommunikationskanaler. I rollen kommer du ansvara för diverse kommunikationsprojekt och leda dem framåt i samarbete med medansvariga och andra samarbetspartners.

I uppstarten välkomnas du till vårt kontor i Onsjö Vänersborg, men kommer i framtiden att sitta på vårt nyrenoverade kontor vid Trestad Center. Här blir du en viktig del av ett inhouse-team på fem personer där våra kompetensområden kompletterar varandra.

Brandt erbjuder ett kreativt utvecklande arbete både inom teamet, med medansvariga och med partners som exempelvis reklambyrå. Vi jobbar med intern och extern kommunikation exempelvis i form av pressmeddelanden, sociala medier, hemsida och kunddialog. Du rapporterar till och stöttas av vår marknadskommunikationschef Kristina Bang.

Marknadssamordnare med inriktning på Volvo, Renault och Dacia.

I rollen ansvarar du för att distribuera och skapa kampanjer för Volvo, Renault och Dacia. Du har ett nära samarbeta med försäljningsdirektör och servicemarknadsdirektör för att skapa marknadsplaner samt löpande hålla kampanjer, hemsida och övriga kanaler uppdaterade. I rollen förväntas du även koordinera och förverkliga beställningar för digitalt och tryckt material med anknytning till Volvo, Renault och Dacia.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för kommunikation och inser hur viktigt det är för att bygga varumärke och nå affärsmässiga mål. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation eller likvärdig arbetslivserfarenhet, men det viktigaste är att du är en lagspelare och har en god känsla färg och form. Att du känner trygghet i den här rollen är viktigt då vi förväntar oss att du självständigt kan ta fram och bearbeta kommunikation anpassad för olika målgrupper.

Kvalifikationer:
- Goda kunskaper i Adobe-programmen (InDesign, Photoshop och Illustrator)
- Goda kunskaper i Wordpress eller annat CMS-system.
- Du har god kunskap och starkt intresse för digitala säljverktyg såsom Facebook Ads Manager och Google Analytics.

Företagsinformation

Bröderna Brandt Bil AB är ett familjeföretag som startades 1929 och består av fyra verksamhetsföretag; Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB, Brandt Fordon AB och Brandt Båt AB. Vi finns på 22 orter och bedriver vår verksamhet på totalt 32 anläggningar och har idag ca 600 anställda. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses Visa mindre

IT-tekniker/utvecklare till IT-avdelningen

Vill du vara med och utveckla en av Sveriges mest expansiva bilhandlare? Vi på Brandt söker nu en medansvarig till vår IT-avdelning. Är du serviceinriktad och brinner för teknik? Då kan det vara dig vi söker! Företagsinformation Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen består av fyra företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB, Brandt Fordon AB och Brandt Båt AB - och har... Visa mer
Vill du vara med och utveckla en av Sveriges mest expansiva bilhandlare?
Vi på Brandt söker nu en medansvarig till vår IT-avdelning.

Är du serviceinriktad och brinner för teknik? Då kan det vara dig vi söker!
Företagsinformation
Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget.

Koncernen består av fyra företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB, Brandt Fordon AB och Brandt Båt AB - och har totalt 27 anläggningar på 17 orter.
Koncernen har idag ca: 600 anställda.
Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses.

Tjänstebeskrivning
Vi erbjuder ett omväxlande och intressant arbete där ingen dag är den andra lik.
Om du gillar förändring och nya utmaningar, då skall du söka till oss!  
Du kommer ingå i Brandts IT-supportavdelning och främst arbeta med IT-support i Second line där vi tar hand om avancerade och tidskrävande ärenden men även installationer och utveckling av program och tjänster.

Kvalifikationer
Vi tror att du är framåt, kommunikativ och social person med god förmåga att lära ut dina kunskaper.

Vi ser att du har bred kunskap inom IT med tyngdpunkt på programmering där vi främst söker kunskap inom Microsoft Power Platform och framförallt produkterna Power Apps, Power BI och Powershell men även annan programmeringskunskap kan vara av intresse.

Du har mycket goda kunskaper inom Office365-portföljen och drivs av att ständigt utvecklas och ta till dig nya kunskaper.

Rollen kräver att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

B-körkort erfordras.

Meriterande
- Tidigare dokumenterad erfarenhet av programmering
- Kunskap om Active Directory
- Kunskap om SCCM
- Djup kunskap i Sharepoint online, Teams, Onedrive och övriga Officeportföljen.
- Tidigare erfarenhet av second line-arbete


Villkor
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning.

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Visa mindre

Personlig Servicetekniker till Vänersborg

Företagsinformation Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB - och har totalt 25 anläggningar på 18 orter. Koncernen har idag ca 600 anställda. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses. Arbetsup... Visa mer
Företagsinformation
Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget.

Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB - och har totalt 25 anläggningar på 18 orter. Koncernen har idag ca 600 anställda. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses.

Arbetsuppgifter
Bröderna Brandt Personbilar AB söker nu personlig servicetekniker till Vänersborg. Tjänsten innefattar arbeten med bilar av märkena Volvo, Polestar, Renault och Dacia.
Som Personlig Servicetekniker planerar du din dag och har direktkontakt och bokning med dina kunder. Du möter upp när de besöker verkstaden och hjälper dem med varje steg i processen. Från mottagande, arbetsplanering, service och reparation till återlämning av bilen och slutligen betalning.

Erfarenheter och personlighet
- Du trivs med att arbeta med människor och teknik
- Du är kommunikativ och kan uttrycka dig både i tal och skrift
- Du har ett starkt fokus på resultat och nöjda kunder.
- Du är stresstålig, flexibel och positiv.
- Du är strukturerad och uppskattar rutiner och processer att jobba efter.
- Du har gymnasiekompetens, gärna fordonsteknisk utbildning.
- Du har körkort med minst behörighet B
- Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med bilreparationer.

Villkor
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning.

Tjänsten är på heltid i Vänersborg.

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Visa mindre

Brandt söker en kundtjänstmedarbetare

Företagsinformation Brandt startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen består av fyra företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB, Brandt Fordon AB och Brandt Båt AB. Koncernen har 27 anläggningar och finns på 17 orter. Vi är idag ca 600 anställda. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodos... Visa mer
Företagsinformation

Brandt startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget.

Koncernen består av fyra företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB, Brandt Fordon AB och Brandt Båt AB. Koncernen har 27 anläggningar och finns på 17 orter. Vi är idag ca 600 anställda.
Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses.

 

Arbetsuppgifter

Brandt söker en kundtjänstmedarbetare med placering i Vänersborg.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kundtjänst eller service. Du sätter kunden först i alla lägen och är social och utåtriktad. Du brinner för att arbeta med kunder och göra det lilla extra för att göra skillnad. Vi söker någon som är ambitiös, pålitlig och prestigelös. Vidare så har du lätt för att samarbeta, en positiv inställning samt kan arbeta under tidspress.

Som kundtjänstmedarbetare hos Brandt kommer du att vara ansiktet utåt till våra kunder. Du kommer att arbeta i ett nystartande team där du också får möjlighet att påverka slutresultatet. Arbetet kommer att utföras i telefonisystemet Telavox samt att du även kommer att utföra andra administrativa arbeten.

 

Egenskaper / Kvalifikationer

Du är flexibel och proaktiv i ditt arbete samt har lätt för att samarbeta. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och brinner för att ge våra kunder den bästa tänkbara servicen.

- Du har tidigare erfarenheter av kundtjänstarbete
- Du gillar teknik
- Du drivs av att göra kunden nöjd
- Du gillar service
- Du har tålamod
- Du är flexibel
- Du är plikttrogen
- Du har förmågan att skapa förtroende
- Du har lätt för att samarbeta
- Du skriver och talar flytande svenska och engelska Visa mindre

Bilvårdstekniker till Brandt Bil i Vänersborg

Bilvårdstekniker till Bröderna Brandt Personbilar AB (Volvo, Renault & Dacia) Tjänstebeskrivning Du blir en del av ett härligt team där ett positivt synsätt är viktigt. Nu söker vi dig som är redo att ta nästa steg i din utveckling, i ett omväxlande arbete på ett företag som ständigt förnyas och utvecklas. Som Bilvårdstekniker arbetar du med hela kundprocessen från tidsbokning till fakturering. Vi arbetar även aktivt med kompetensutveckling eftersom vi... Visa mer
Bilvårdstekniker till Bröderna Brandt Personbilar AB
(Volvo, Renault & Dacia)

Tjänstebeskrivning
Du blir en del av ett härligt team där ett positivt synsätt är viktigt.

Nu söker vi dig som är redo att ta nästa steg i din utveckling, i ett omväxlande arbete på ett företag som ständigt förnyas och utvecklas. Som Bilvårdstekniker arbetar du med hela kundprocessen från tidsbokning till fakturering. Vi arbetar även aktivt med kompetensutveckling eftersom vi vill att våra medansvariga håller samma höga standard.

Dina arbetsuppgifter
Ditt arbete kommer att bland annat bestå av iordningställande av nya och begagnade bilar genom att utföra invändig städning, utvändig rengöring, polering och mycket mer.
Som nyanställd får du en gedigen introduktion i teknik, system och kundprocess. Du blir även kontinuerligt vidareutbildad och får arbeta i en arbetsmiljö med ständiga förbättringar.

Din bakgrund
Har du ett genuint bilintresse och vill erbjuda högsta service i kontakten med kunder?
Då är du den vi söker efter. Meriterande är om du är utbildad till bilmekaniker eller har motsvarande kunskaper och erfarenheter inom yrket men inget krav.
Som person är du strukturerad, initiativrik, pålitlig och tillmötesgående. Visa mindre

Projektledare/Utbildare till IT-avdelningen

Vill du vara med och utveckla en av Sveriges mest expansiva bilhandlare? Vi på Brandt söker nu en medansvarig till vår IT-avdelning. Är du serviceinriktad och brinner för teknik? Då kan det vara dig vi söker! Företagsinformation Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen består av fyra företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB, Brandt Fordon AB och Brandt Båt AB - och har... Visa mer
Vill du vara med och utveckla en av Sveriges mest expansiva bilhandlare?
Vi på Brandt söker nu en medansvarig till vår IT-avdelning.

Är du serviceinriktad och brinner för teknik?
Då kan det vara dig vi söker!
Företagsinformation
Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget.

Koncernen består av fyra företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB, Brandt Fordon AB och Brandt Båt AB - och har totalt 27 anläggningar på 17 orter.
Koncernen har idag ca: 600 anställda.
Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses.

Tjänstebeskrivning
Vi erbjuder dig ett arbete med varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik.
Om du gillar förändring och nya utmaningar, då skall du söka till oss!

Du kommer främst arbeta med utbildning, projektledning och IT-support för hela koncernen.

Stor vikt kommer att ligga på arbete och utbildning i Microsofts Office 365-produktportfölj så som Teams, Sharepoint och Onedrive men även interna IT-system för att höja kompetensen hos koncernens medansvariga.
Vid införande av nya system och processer kommer ditt arbete bestå av dokumentering, framtagning av manualer och instruktionsfilmer för digital utbildning men även utbildning i utbildningslokal inför medansvariga.

Kvalifikationer
Du är flexibel och proaktiv i ditt arbete samt har lätt för att samarbeta. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Du är strukturerad och målinriktad och har förmåga att självständigt ta till dig ny kunskap inom IT.

Vi tror att du brinner för projektledning och utbildning inom IT.

Vi tror att du är framåt, kommunikativ och social person med god förmåga att lära ut dina kunskaper.

Du har mycket goda kunskaper inom Office365-portföljen och drivs av att ständigt utvecklas och ta till dig nya kunskaper.

Rollen kräver att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

B-körkort erfordras.

Meriterande
- Tidigare erfarenhet av projektledning och utbildning
- Dokumenterad utbildning i Sharepoint online, Teams, Onedrive och övriga program i Office365-portföljen.
- Tidigare erfarenhet av utbildningssystemet Nanonlearning från Junglemap


Villkor
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning.

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Visa mindre

Personlig Servicetekniker till Vänersborg

Företagsinformation Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB - och har totalt 25 anläggningar på 18 orter. Koncernen har idag ca 600 anställda. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses. Arbetsup... Visa mer
Företagsinformation
Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget.

Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB - och har totalt 25 anläggningar på 18 orter. Koncernen har idag ca 600 anställda. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses.

Arbetsuppgifter
Bröderna Brandt Personbilar AB söker nu personlig servicetekniker till Vänersborg. Tjänsten innefattar arbeten med bilar av märkena Volvo, Polestar, Renault och Dacia.
Som Personlig Servicetekniker planerar du din dag och har direktkontakt och bokning med dina kunder. Du möter upp när de besöker verkstaden och hjälper dem med varje steg i processen. Från mottagande, arbetsplanering, service och reparation till återlämning av bilen och slutligen betalning.

Erfarenheter och personlighet
- Du trivs med att arbeta med människor och teknik
- Du är kommunikativ och kan uttrycka dig både i tal och skrift
- Du har ett starkt fokus på resultat och nöjda kunder.
- Du är stresstålig, flexibel och positiv.
- Du är strukturerad och uppskattar rutiner och processer att jobba efter.
- Du har gymnasiekompetens, gärna fordonsteknisk utbildning.
- Du har körkort med minst behörighet B
- Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med bilreparationer.

Villkor
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning.

Tjänsten är på heltid i Vänersborg.

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Visa mindre

Lastbilsmekaniker till Vänersborg och Uddevalla

Företagsinformation Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som än idag är ägare till företaget. Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB. Vi har 25 anläggningar på 17 orter med ca 600 medansvariga. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster, så att kundens totala fordonsbehov tillgodoses. Arbetsuppgifter Bröderna Bran... Visa mer
Företagsinformation
Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som än idag är ägare till företaget.

Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB. Vi har 25 anläggningar på 17 orter med ca 600 medansvariga.
Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster, så att kundens totala fordonsbehov tillgodoses.

Arbetsuppgifter
Bröderna Brandt Lastvagnar AB söker nu mekaniker till våra anläggningar i Vänersborg och Uddevalla. Vi erbjuder dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten innefattar diagnostik, service och reparation av det senaste och mest avancerade inom tunga fordon. Bröderna Brandt Lastvagnar AB är auktoriserad återförsäljare av Volvo Lastvagnar och Volvo Bussar.

Till Vänersborg söker vi mekaniker till dagtid och till Uddevalla både till dagtid och till vårt kvällsskift

Kvalifikationer
- Gymnasiekompetens gärna fordonsteknisk utbildning inom tunga fordon
- B-körkort
- Erfarenhet som mekaniker inom tunga fordon
- Erfarenhet inom el och hydraulik
- Erfarenhet av svetsning
- Certifikat för AC och färdskrivare är meriterande
- C-körkort är meriterande
- Du är social och tydlig i din kommunikation
- Du är en lagspelare som trivs med att tillsammans i grupp jobba mot uppsatta mål.
- Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har alltid kundnöjdhet i fokus.

 

Villkor
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning.
Arbetstid: dagtid alternativt kvällstid samt schemalagd beredskap

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum Visa mindre

Skadetekniker Vänersborg

Beskrivning Är du noggrann och gillar att tillsammans med andra jobba mot uppsatta mål? Arbetsuppgifter Bröderna Brandt Personbilar AB söker en skadetekniker med placering i Vänersborg. Tjänsten innefattar arbeten med bilar av märkena Volvo, Renault Dacia och Ford. Huvudsakliga arbetsuppgifter I rollen som skadetekniker kommer du att utföra reparationer på krockskadade bilar. I reparationsarbetet ingår byte av karossdetaljer, utförande av svets- och... Visa mer
Beskrivning
Är du noggrann och gillar att tillsammans med andra jobba mot uppsatta mål?Arbetsuppgifter
Bröderna Brandt Personbilar AB söker en skadetekniker med placering i Vänersborg.

Tjänsten innefattar arbeten med bilar av märkena Volvo, Renault Dacia och Ford.

Huvudsakliga arbetsuppgifter I rollen som skadetekniker kommer du att utföra reparationer på krockskadade bilar. I reparationsarbetet ingår byte av karossdetaljer, utförande av svets- och limarbeten i plåt och glas samt demontering och montering av teknisk utrustning.

Kvalifikationer
- Gymnasiekompetens och körkort är ett krav.
- Erfarenhet av karossarbete meriterande som byte reservdelar, riktbänk, svetsning, tunnplåtsrikt och spackling/slipning.
- God datorvana samt tekniskt intresse.
- Behärskar svenska och engelska bra, god social kompetens.
- Ha lätt för förändringar och kreativt tänkande, mycket lösningsorienterad.
- Noggrann, driven och engagerad med ett skarpt öga för detaljer.
- Att du har ett starkt fokus på resultat och nöjda kunder.
- Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har alltid kundnöjdhet i åtanke.
- Du är strukturerad och uppskattar rutiner och processer att jobba efter
- Gärna förkunskap om Volvo, Renault, Ford, Cabas, CAB-Plan, Tacdis

Villkor

Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsterna kan tillsättas före sista ansökningsdag. Visa mindre

Personlig Servicetekniker till Vänersborg

Företagsinformation Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB - och har totalt 25 anläggningar på 18 orter. Koncernen har idag ca 600 anställda. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses. Arbetsup... Visa mer
Företagsinformation
Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget.

Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB - och har totalt 25 anläggningar på 18 orter. Koncernen har idag ca 600 anställda. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses.

Arbetsuppgifter
Bröderna Brandt Personbilar AB söker nu personlig servicetekniker till Vänersborg. Tjänsten innefattar arbeten med bilar av märkena Volvo, Polestar, Renault och Dacia.
Som Personlig Servicetekniker planerar du din dag och har direktkontakt och bokning med dina kunder. Du möter upp när de besöker verkstaden och hjälper dem med varje steg i processen. Från mottagande, arbetsplanering, service och reparation till återlämning av bilen och slutligen betalning.

Erfarenheter och personlighet
- Du trivs med att arbeta med människor och teknik
- Du är kommunikativ och kan uttrycka dig både i tal och skrift
- Du har ett starkt fokus på resultat och nöjda kunder.
- Du är stresstålig, flexibel och positiv.
- Du är strukturerad och uppskattar rutiner och processer att jobba efter.
- Du har gymnasiekompetens, gärna fordonsteknisk utbildning.
- Du har körkort med minst behörighet B
- Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med bilreparationer.

Villkor
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning.

Tjänsten är på heltid i Vänersborg.

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Visa mindre

Supporttekniker till IT-avdelningen

Vill du vara med och utveckla en av Sveriges mest expansiva bilhandlare? Vi på Brandt söker nu en medansvarig till vår IT Servicedesk. Är du serviceinriktad och brinner för teknik? Då kan det vara dig vi söker! Företagsinformation Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB - och har totalt 25 anlä... Visa mer
Vill du vara med och utveckla en av Sveriges mest expansiva bilhandlare?
Vi på Brandt söker nu en medansvarig till vår IT Servicedesk.

Är du serviceinriktad och brinner för teknik?
Då kan det vara dig vi söker!
Företagsinformation
Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget.
Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB - och har totalt 25 anläggningar på 17 orter. Koncernen har idag ca: 600 anställda. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses.

Tjänstebeskrivning
Som supporttekniker i Servicedesk kommer du dagligen arbeta med användarstöd och support inom IT, ta emot ärenden via telefon och ärendehanteringssystemet TOPdesk.
Du kommer även arbeta med registervård i olika verksamhetssystem, installation och beställning av hårdvara så som datorer, telefoner och datortillbehör.
Du kommer arbeta i ett team tillsammans med två andra supporttekniker i 1st Line, vid behov av djupare felsökning eskalerar ni ärendet till 2nd Line.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat några år i en liknande roll och är redo att prova något nytt eller har tidigare erfarenhet av kundservice samt ett stort intresse för IT.
Vi tror att du är serviceinriktad, kommunikativ och en social person med god förmåga att organisera och prioritera.
Du har grundläggande kunskaper inom Office365-portföljen och inte främmande för att lära dig nya IT-system.
Rollen kräver att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
B-körkort erfordras.

Meriterande
- Tidigare erfarenhet av 1st-line support
- Erfarenhet av arbete i ärendehanteringssystem
- Kunskap i Microsoft Active Directory
- Kunskap i telefonväxelsystem

Villkor
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning.
Vi tillämpar löpande urval vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Visa mindre

Personlig Servicetekniker till Vänersborg

Företagsinformation Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB - och har totalt 25 anläggningar på 18 orter. Koncernen har idag ca 600 anställda. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses. Arbetsup... Visa mer
Företagsinformation
Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget.

Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB - och har totalt 25 anläggningar på 18 orter. Koncernen har idag ca 600 anställda. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses.

Arbetsuppgifter
Bröderna Brandt Personbilar AB söker nu personlig servicetekniker till Vänersborg. Tjänsten innefattar arbeten med bilar av märkena Volvo, Polestar, Renault och Dacia.
Som Personlig Servicetekniker planerar du din dag och har direktkontakt och bokning med dina kunder. Du möter upp när de besöker verkstaden och hjälper dem med varje steg i processen. Från mottagande, arbetsplanering, service och reparation till återlämning av bilen och slutligen betalning.

Erfarenheter och personlighet
- Du trivs med att arbeta med människor och teknik
- Du är kommunikativ och kan uttrycka dig både i tal och skrift
- Du har ett starkt fokus på resultat och nöjda kunder.
- Du är stresstålig, flexibel och positiv.
- Du är strukturerad och uppskattar rutiner och processer att jobba efter.
- Du har gymnasiekompetens, gärna fordonsteknisk utbildning.
- Du har körkort med minst behörighet B
- Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med bilreparationer.

Villkor
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning.

Tjänsten är på heltid i Vänersborg.

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Visa mindre

Två marknadssamordnare till Brandt

Vill du vara med och utveckla en av Sveriges mest expansiva bilhandlare? Vi på Brandt söker just nu två passionerade marknadssamordnare som vill vara med och forma nyskapande kommunikation för framtidens bilhandlare. Dina arbetsuppgifter Som marknadssamordnare på Brandt utvecklar och genomför du kommunikationsaktiviteter för alla våra affärsområden och varumärken. Uppdraget blir att utifrån Brandts kommunikationsstrategi och varumärkesplattform produce... Visa mer
Vill du vara med och utveckla en av Sveriges mest expansiva bilhandlare? Vi på Brandt söker just nu två passionerade marknadssamordnare som vill vara med och forma nyskapande kommunikation för framtidens bilhandlare.

Dina arbetsuppgifter

Som marknadssamordnare på Brandt utvecklar och genomför du kommunikationsaktiviteter för alla våra affärsområden och varumärken. Uppdraget blir att utifrån Brandts kommunikationsstrategi och varumärkesplattform producera texter, bilder, video, information och marknadsföring till våra olika kommunikationskanaler. I rollen kommer du ansvara för diverse kommunikationsprojekt och leda dem framåt i samarbete med medansvariga och andra samarbetspartners.

I uppstarten välkomnas du till vårt kontor i Onsjö Vänersborg, men kommer i framtiden att sitta på vårt nyrenoverade kontor vid Trestad Center. Här blir du en viktig del av ett inhouse-team på fem personer där våra kompetensområden kompletterar varandra.

Brandt erbjuder ett kreativt utvecklande arbete både inom teamet, med medansvariga och med partners som exempelvis reklambyrå. Vi jobbar med intern och extern kommunikation exempelvis i form av pressmeddelanden, sociala medier, hemsida och kunddialog. Du rapporterar till och stöttas av vår marknadskommunikationschef Kristina Bang.

Tjänst 1 – Marknadssamordnare med ansvar för sociala medier

Som ansvarig för våra sociala medier får du stor frihet att förverkliga dina idéer utefter ramen för vårt varumärke. Du ansvarar för hela processen: från idéstadie och planering till produktion och uppföljning. I rollen kommer du även vara ansvarig för att skriva artiklar till vårt flöde på Livet i Brandtland (länk).

Tjänst 2 – Marknadssamordnare med inriktning på Ford, Mazda och MG

I rollen ansvarar du för att distribuera och skapa kampanjer för Ford, Mazda och MG. Du har ett nära samarbeta med försäljningsdirektör och servicemarknadsdirektör för att skapa marknadsplaner samt löpande hålla kampanjer, hemsida och övriga kanaler uppdaterade. I rollen förväntas du även koordinera och förverkliga beställningar för digitalt och tryckt material med anknytning till Ford, Mazda och MG.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för kommunikation och inser hur viktigt det är för att bygga varumärke och nå affärsmässiga mål. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation eller likvärdig arbetslivserfarenhet, men det viktigaste är att du är en lagspelare och har en god känsla färg och form. Att du känner trygghet i den här rollen är viktigt då vi förväntar oss att du självständigt kan ta fram och bearbeta kommunikation anpassad för olika målgrupper.

Kvalifikationer:
- Goda kunskaper i Adobe-programmen (InDesign, Photoshop och Illustrator)
- Goda kunskaper i Wordpress eller annat CMS-system.
- Du har god kunskap och starkt intresse för digitala säljverktyg såsom Facebook Ads Manager och Google Analytics.
- För rollen inom sociala medier ser vi gärna att du har tidigare erfarenheter av att arbeta med filmproduktion och fotografering.

Företagsinformation

Bröderna Brandt Bil AB är ett familjeföretag som startades 1929 och består av fyra verksamhetsföretag; Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB, Brandt Fordon AB och Brandt Båt AB. Vi finns på 17 orter och bedriver vår verksamhet på totalt 25 anläggningar och har idag ca 650 anställda. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses Visa mindre

Inköpssmordnare centrala inköp Brandtkoncernen

Inköpssamordnare centrala inköp Brandtkoncernen Företagsinformation Bröderna Brandt Bil AB är ett familjeföretag som startades 1929 och består av fyra verksamhetsföretag; Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB, Brandt Fordon AB och Brandt Båt AB. Vi finns på 17 orter och bedriver vår verksamhet på totalt 25 anläggningar och har idag ca 650 anställda. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av ... Visa mer
Inköpssamordnare centrala inköp Brandtkoncernen

Företagsinformation

Bröderna Brandt Bil AB är ett familjeföretag som startades 1929 och består av fyra verksamhetsföretag; Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB, Brandt Fordon AB och Brandt Båt AB.

Vi finns på 17 orter och bedriver vår verksamhet på totalt 25 anläggningar och har idag ca 650 anställda. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses

Tjänstebeskrivning

Tjänsten som inköpssamordnare innebär en central roll i koncernen och innefattar också rollen som GDPR samordnare. Du kommer att driva koncernens och respektive företags arbete med kvalitetssäkrade och hållbara centrala inköp av varor och tjänster enligt gällande lagar och regelverk.

Dina arbetsuppgifter innebär att vara ett operativt stöd till verksamheterna vid centrala inköp och upphandlingar samt säkerställa kvalitetssäkrade underlag och korrekt dokumentation. Du kan leda sammansatta team från verksamheterna och driva utveckling av processer och rutiner samt ansvara för dokumentation och avtal inom inköpsområdet.

Du kommer att ansvara för att identifiera områden där central fokus för förbättring inom inköp kan uppnås, självständigt leda upphandling eller konkurrensutsättning samt vid behov sätta samman lämpliga referensgrupper hela vägen till skapande och uppföljning av avtal. Även uppföljning och bedömning av leverantörer ingår i arbetsuppgifterna.

Rollen som GDPR samordnare innebär att du samordnar och säkerställer att personuppgiftsbiträdesavtal finns där det behövs och tar emot och hanterar ärenden rörande dataskyddsförordningen GDPR. Detta innebär också registerinventeringar och löpande uppdatering av register. Du behöver vara insatt i regelverket och jobba med övriga verksamheter inom företagen för att säkerställa uppfyllnad. Inom detta område finns idag viss support och kompetensstöd.

Kvalifikationer

Du har en eftergymnasial examen inom inköpsområdet eller ekonomi och en fallenhet för struktur, ordning och reda. Du har goda kunskaper inom Office365 och inte främmande för att lära dig olika IT-system. Det är meriterande om du har erfarenhet av avtalsutformning och avtalstolkning samt leverantörsbedömning.

Som inköpssamordnare jobbar du nära verksamheterna och externa leverantörer och därför är det viktigt att du håller en hög kvalitets- och servicenivå samt har en god social förmåga. Du trivs med att samarbeta med andra för att uppnå resultat. Visa mindre

Försäljningsdirektör Brandt Bil (Ford, Mazda och MG)

Beskrivning Som försäljningsdirektör kommer du att fokusera helhjärtat på att driva våra försäljningsavdelningar framåt. För att lyckas i tjänsten hos oss behöver du tidigare ha arbetat framgångsrikt med ledarskap, fördelaktligen inom fordonsbranschen. Som person är du den lösningsorienterade ledaren och arbetar på ett strukturerat och organiserat sätt tillsammans med teamet. Du har en stabil och affärsmässig approach och inger förtroende, vilket komme... Visa mer
Beskrivning
Som försäljningsdirektör kommer du att fokusera helhjärtat på att driva våra försäljningsavdelningar framåt.

För att lyckas i tjänsten hos oss behöver du tidigare ha arbetat framgångsrikt med ledarskap, fördelaktligen inom fordonsbranschen.

Som person är du den lösningsorienterade ledaren och arbetar på ett strukturerat och organiserat sätt tillsammans med teamet. Du har en stabil och affärsmässig approach och inger förtroende, vilket kommer väl till pass i en roll som innefattar många sociala kontakter såväl internt som externt.

Du drivs av vår värdegrund att ha den nöjdaste personalen och genom dem skapa de bästa kundrelationerna.

Du kommer in i ett spännande skede, och får möjlighet att vara med och påverka hur vi kommer att driva verksamheten framåt. Din utveckling är viktig för oss, och vi lovar dig en händelserik och utmanande resa framöver. Rollen som försäljningsdirektör rymmer både spännande och utvecklande arbete med stort eget ansvar och mångsidiga arbetsuppgifter.

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift och har goda kunskaper i MS Office, främst Excel, PowerPoint och OneNote.
Att ha erfarenhet från processutveckling, projektledning och strategiskt beslutsfattande på en övergripande nivå är kraftigt meriterande.

Sist men inte minst delar du naturligtvis också vårt stora intresse för bilbranschen.

Arbetsuppgifter
- Övergripande organisera och leda försäljningsavdelningarna
- Övergripande organisera och leda bilförsäljningens marknadsföring genom samarbete med företagets marknadsavdelning
- Övergripande skapa och implementera nya projekt som rör försäljningsavdelningarna
- Ansvara för uppföljning och utveckling/förbättring av vårt kundnöjdhetsindex på affärsområdesnivå
- Övergripande bevaka och följa upp att affärsavslut görs enligt fastställda ramar
- Budgetera och följa upp avdelningarnas resultat och mål
- Personal-, budget-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar
- Aktivt medverka i företagets ledningsgrupp
- Genomföra utvecklingssamtal och upprätta personliga handlingsplaner (utbildning m.m.) tillsammans med respektive medansvarig samt hålla nära kontakt vid eventuell sjukdom
- Planera, genomföra och följa upp möten enligt Brandts rutiner
- Upprätta goda kontakter med generalagentsorganisationerna samt ansvara för bonus- och beställnings/registreringsperioder med tillhörande förhandlingar
- Övergripande ansvar att generalagenternas kriteriekrav avseende bilförsäljningen efterlevs
- Ambassadör för koncernens alla områden och funktioner både internt och externt
- Medverka och bidra till ett modernt och utvecklande ledarskap, för egen del såsom för organisationen
- Samverka med andra funktioner inom koncernen
- Ansvara för att verksamheten bedrivs enligt gällande branschregler, avtal, lagar och förordningar samt att det bedrivs enligt företagsledningens anvisningar så att det motsvarar företagets policys vad avser kvalitet, miljö, kundomsorg och budget
- Hålla sig informerad kring förhållanden som har dominerande inflytande på branschen samt bevaka marknaden
- Aktivt medverka i att utveckla verksamheten samt delta i anordnade utbildningar och information
- Samt övriga till tjänsten förekommande arbetsuppgifter

Kvalifikationer
- Du har god förmåga att organisera, coacha och leda en grupp
- Du drivs av att jobba mot uppsatta mål med ett starkt fokus på resultat och nöjda kunder
- Du har en bra kommunikativ förmåga i grupp
- Du tar initiativ och är flexibel för förändringar
- Du har ett sinne för affärer och drivs av ett högt affärsmannaskap
- Du har personal-, budget-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar
- Du är strukturerad och uppskattar rutiner och processer att jobba efter
- Gymnasiekompetens och körkort är ett krav

Villkor
- Fastanställning
- Fast lön men med resultatstyrd del
- Tjänsten är på heltid med utgångspunkt från Trestad Center i Vänersborg
- Tillträde efter överenskommelse Visa mindre

Personlig Servicetekniker till Vänersborg

Företagsinformation Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB - och har totalt 21 anläggningar på 17 orter. Koncernen har idag ca 500 anställda. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses. Arbetsu... Visa mer
Företagsinformation

Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget.

Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB - och har totalt 21 anläggningar på 17 orter. Koncernen har idag ca 500 anställda. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses.

Arbetsuppgifter
Bröderna Brandt Personbilar AB söker nu personlig servicetekniker till Vänersborg. Tjänsten innefattar arbeten med bilar av märkena Volvo, Renault och Dacia.
Som Personlig Servicetekniker planerar du din dag och har direktkontakt och bokning med dina kunder. Du möter upp när de besöker verkstaden och hjälper dem med varje steg i processen. Från mottagande, arbetsplanering, service och reparation till återlämning av bilen och slutligen betalning.

Erfarenheter och personlighet
- Du trivs med att arbeta med människor och teknik
- Du är kommunikativ och kan uttrycka dig både i tal och skrift
- Du har ett starkt fokus på resultat och nöjda kunder.
- Du är stresstålig, flexibel och positiv.
- Du är strukturerad och uppskattar rutiner och processer att jobba efter.
- Du har gymnasiekompetens, gärna fordonsteknisk utbildning.
- Du har körkort med minst behörighet B
- Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med bilreparationer.

Villkor
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning.

Tjänsten är på heltid i Vänersborg.

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Visa mindre

Skadetekniker Vänersborg

Beskrivning Är du noggrann och gillar att tillsammans med andra jobba mot uppsatta mål? Arbetsuppgifter Bröderna Brandt Personbilar AB söker en skadetekniker med placering i Vänersborg. Tjänsten innefattar arbeten med bilar av märkena Volvo, Renault Dacia och Ford. Huvudsakliga arbetsuppgifter I rollen som skadetekniker kommer du att utföra reparationer på krockskadade bilar. I reparationsarbetet ingår byte av karossdetaljer, utförande av svets- och... Visa mer
Beskrivning
Är du noggrann och gillar att tillsammans med andra jobba mot uppsatta mål?Arbetsuppgifter
Bröderna Brandt Personbilar AB söker en skadetekniker med placering i Vänersborg.

Tjänsten innefattar arbeten med bilar av märkena Volvo, Renault Dacia och Ford.

Huvudsakliga arbetsuppgifter I rollen som skadetekniker kommer du att utföra reparationer på krockskadade bilar. I reparationsarbetet ingår byte av karossdetaljer, utförande av svets- och limarbeten i plåt och glas samt demontering och montering av teknisk utrustning.

Kvalifikationer
- Gymnasiekompetens och körkort är ett krav.
- Erfarenhet av karossarbete; byte reservdelar, riktbänk, svetsning, tunnplåtsrikt och spackling/slipning.
- God datorvana samt tekniskt intresse.
- Behärskar svenska och engelska bra, god social kompetens.
- Ha lätt för förändringar och kreativt tänkande, mycket lösningsorienterad.
- Noggrann, driven och engagerad med ett skarpt öga för detaljer.
- Att du har ett starkt fokus på resultat och nöjda kunder.
- Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har alltid kundnöjdhet i åtanke.
- Du är strukturerad och uppskattar rutiner och processer att jobba efter
- Gärna förkunskap om Volvo, Renault, Dacia och Ford

Villkor

Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsterna kan tillsättas före sista ansökningsdag. Visa mindre

Lastbilsmekaniker Vänersborg

Företagsinformation Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som än idag är ägare till företaget. Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB. Vi har 21 anläggningar på 17 orter med ca 500 medansvariga. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster, så att kundens totala fordonsbehov tillgodoses. Arbetsuppgifter Bröderna Bran... Visa mer
Företagsinformation
Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som än idag är ägare till företaget.

Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB. Vi har 21 anläggningar på 17 orter med ca 500 medansvariga.
Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster, så att kundens totala fordonsbehov tillgodoses.

Arbetsuppgifter
Bröderna Brandt Lastvagnar AB söker en mekaniker till vår anläggning i Vänersborg. Vi erbjuder dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten innefattar diagnostik, service och reparation av det senaste och mest avancerade inom tunga fordon. Bröderna Brandt Lastvagnar AB är auktoriserad återförsäljare av Volvo Lastvagnar och Volvo Bussar.

Kvalifikationer
- Gymnasiekompetens gärna fordonsteknisk utbildning inom tunga fordon
- B-körkort
- Erfarenhet som mekaniker inom tunga fordon
- Erfarenhet inom el och hydraulik
- Erfarenhet av svetsning
- Certifikat för AC och färdskrivare är meriterande
- C-körkort är meriterande
- Du är social och tydlig i din kommunikation
- Du är en lagspelare som trivs med att tillsammans i grupp jobba mot uppsatta mål.
- Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har alltid kundnöjdhet i fokus.Villkor
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning.
Arbetstid: dagtid samt schemalagd beredskap

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum Visa mindre

Projektledare för ombyggnadsprojekt

Vi söker projektledare för ombyggnadsprojekt. Vill du bli vår kollega och driva några av Brandtkoncernens ombyggnadsprojekt? Vi söker en driven projektledare till våra ombyggnader med huvudfokus på uppfylla generalagenters krav avseende bilhallar, butiker och verkstäder. Du kommer att jobba självständigt i projekt och i nära samarbete med våra verksamheter inom fordonsförsäljning och servicemarknad. Du driver självständigt kalkylarbeten, planering och ... Visa mer
Vi söker projektledare för ombyggnadsprojekt.

Vill du bli vår kollega och driva några av Brandtkoncernens ombyggnadsprojekt? Vi söker en driven projektledare till våra ombyggnader med huvudfokus på uppfylla generalagenters krav avseende bilhallar, butiker och verkstäder.

Du kommer att jobba självständigt i projekt och i nära samarbete med våra verksamheter inom fordonsförsäljning och servicemarknad. Du driver självständigt kalkylarbeten, planering och projektekonomi samt hanterar upphandlingar och genomförande av projekt. Projekten är framförallt ombyggnad inklusive inventarier men i samarbete med vår projektledare fastigheter kan vara inom drift, underhåll, utbyggnad, fastighetsförvärv samt för att uppfylla lagar och regler.

Företagsinformation
Bröderna Brandt Bil AB är en koncern med tre verksamhetsbolag inom försäljning av tunga och lätta fordon, service, butik, drivmedel m.m. Företaget startades redan 1929 och drivs idag av fjärde generationen Brandt tillsammans med ca 450st medansvariga. I dotterbolagen är vi auktoriserade återförsäljare för VolvoCars, Renault, Dacia (Bröderna Brandt Personbilar AB), Ford, Mazda (Brandt Fordon AB) samt Volvo Lastvagnar och Bussar (Bröderna Brandt Lastvagnar AB).

Koncernen bedriver verksamhet i 21st anläggningar på 17 orter varav 19st fastigheter i egen ägo och som hyresgäst i 2st. Bröderna Brandt Bil AB har som strategi att äga och förvalta de fastigheter där vi har verksamhet. Vi är ISO certifierade inom kvalitet (9001) och miljö (14001).

Våra ledord är trygghet, personligt och engagemang.   

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

- Förhandla och vara delaktig i utformningen av ombyggnadsprojekten utifrån intressenters krav och önskemål
- Genomföra grundliga analyser rörande behov och tidsplanering för projekt
- Projektera, upphandla, projektleda samt följa upp om- och nybyggnationer samt övriga projekt rörande fastigheters drift och skötsel
- Löpande rapportera projektens framsteg till ledningen
- Redovisa projektresultat för företagsledningen
- Hålla god kommunikation med hyrestagande verksamheter
- Hålla god kommunikation med hyresvärdar

Kvalifikationer

Vi söker dig som har jobbat som projektledare tidigare eller har annan erfarenhet av projektledning gärna inom El, bygg och/eller anläggning. Du skall vara strukturerad och självständigt driven och ha god kommunikationsförmåga. Du skall minst ha grundläggande kunskap i juridik härrörande till bygg, miljö samt arbetsmiljö. B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Hyrbilschef till Brandt Bil (Hertz)

Hyrbilschef till Brandt Bil (Hertz) Företagsinformation Brandt Bil är en bilkoncern som säljer Dacia, Ford, Mazda, Renault och Volvo. Bolaget startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen har 21 anläggningar på 17 orter och omsätter ca 2,2 miljarder med ca 500 anställda. Koncernens ledstjärna är att ha långsiktigt nöjda kunder och till dem erbjuda ett utbud av varor och tjänster, så att deras totala fordonsbehov til... Visa mer
Hyrbilschef till Brandt Bil (Hertz)
Företagsinformation
Brandt Bil är en bilkoncern som säljer Dacia, Ford, Mazda, Renault och Volvo.

Bolaget startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget.
Koncernen har 21 anläggningar på 17 orter och omsätter ca 2,2 miljarder med ca 500 anställda.
Koncernens ledstjärna är att ha långsiktigt nöjda kunder och till dem erbjuda ett utbud av varor och tjänster, så att deras totala fordonsbehov tillgodoses.
I koncernen ingår Bröderna Brandt Personbilar AB som är franchisetagare till Hertz.

Tjänstebeskrivning
Du kommer in i ett spännande skede, och får möjlighet att vara med och påverka hur vi kommer att driva verksamheten framåt. Din utveckling är viktig för oss, och vi lovar dig en händelserik och utmanande resa framöver. Rollen som hyrbilschef rymmer både spännande och utvecklande arbete med stort eget ansvar och mångsidiga arbetsuppgifter.

Som person är du den lösningsorienterade ledaren och arbetar på ett strukturerat och organiserat sätt tillsammans med teamet. Du har en stabil och affärsmässig approach och inger förtroende, vilket kommer väl till pass i en roll som innefattar många sociala kontakter såväl internt som externt.

Du drivs av vår värdegrund att ha den nöjdaste personalen och genom dem skapa de bästa kundrelationerna.

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift och har goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel, PowerPoint, OneNote men kommer även att hantera andra system.

Dina arbetsuppgifter


- Du har god förmåga att organisera, coacha och leda hyrbilsaffären.


- Du drivs av att jobba mot uppsatta mål med ett starkt fokus på resultat och nöjda kunder.


- Du har en bra kommunikativ förmåga i grupp.


- Du tar initiativ och är flexibel för förändringar.


- Du har ett gott affärsmannaskap.


- Vi ser gärna att du har erfarenhet från personal-, budget-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar.


- Du är strukturerad och uppskattar rutiner och processer att jobba efter.


Din bakgrund
Vill du vara med och driva verksamheten framåt och erbjuda högsta service i kontakten med kunder?
Då är du den vi söker efter.
Som person är du strukturerad, initiativrik, pålitlig och tillmötesgående. Visa mindre

Bildelspersonal till Vänersborg

Företagsinformation Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB - och har totalt 21 anläggningar på 17 orter. Koncernen har idag ca 500 anställda. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses. Arbetsu... Visa mer
Företagsinformation

Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget.

Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB - och har totalt 21 anläggningar på 17 orter. Koncernen har idag ca 500 anställda. Vår ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster så att deras totala fordonsbehov tillgodoses.

Arbetsuppgifter
 Delar du vårt intresse för bilar? Gillar du att arbeta för att få den nöjdaste kunden? Då ska du söka vår lediga tjänst i Vänersborg!

Som bildelsman/kvinna säljer du reservdelar och tillbehör i butik, via telefon samt bistår i daglig skötsel av Tanka-stationen.

Kvalifikationer
- Gymnasiekompetens och körkort
- Vi ser gärna att du har god lokalkännedom och tidigare erfarenhet av att arbeta med kunder.
- Du är en lagspelare som trivs med att tillsammans i grupp jobba mot uppsatta mål.
- Att du har ett starkt fokus på resultat och nöjda kunder.
- Du tar initiativ och är flexibel för förändringar.
- Du är strukturerad och uppskattar rutiner och processer att jobba efter.

Villkor
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning.

Tjänsten är på heltid i Vänersborg.

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Visa mindre

Inköpare till Brandt Bil

Företagsinformation Brandt Bil är en bilkoncern som säljer Dacia, Ford, Mazda, Renault och Volvo. Bolaget startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen har 21 anläggningar på 17 orter och omsätter ca 2,2 miljarder med ca 500 anställda. Koncernens ledstjärna är att ha långsiktigt nöjda kunder och till dem erbjuda ett utbud av varor och tjänster, så att deras totala fordonsbehov tillgodoses. Tjänstebeskrivning Rolle... Visa mer
Företagsinformation
Brandt Bil är en bilkoncern som säljer Dacia, Ford, Mazda, Renault och Volvo.

Bolaget startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget.
Koncernen har 21 anläggningar på 17 orter och omsätter ca 2,2 miljarder med ca 500 anställda.
Koncernens ledstjärna är att ha långsiktigt nöjda kunder och till dem erbjuda ett utbud av varor och tjänster, så att deras totala fordonsbehov tillgodoses.


Tjänstebeskrivning
Rollen som Inköpare för Brandt Bil kommer du att värdera och köpa fordon i alla prisklasser.
Dina affärer görs genom telefon, e-post, kontakter och befintliga nätverk från generalagenter.
På Brandt Bil kommer du till ett företag med högt tempo och fokus att bygga långsiktiga relationer.
Rollen är bred och förutom ett proaktivt arbete att hitta nya affärsmöjligheter kommer du också jobba mycket med logistik, förhandling och som en del i säljorganisationen.


Ansvarsområden
- Övergripande ansvar för gemensam prissättning tillsammans med säljledning
- Värdera samt sätta inköps- och försäljningspriser
- Värdera skador och slitage på fordon
- Analysera och hålla sig uppdaterad gällande marknadspriser på den svenska marknaden.
- Du drivs av att göra affärer och att har ett starkt fokus på resultat.
- Du är strukturerad och uppskattar rutiner och processer att jobba efter.


Kvalifikationer
Vi tror tjänsten passar allra bäst för dig som har erfarenhet av försäljning inom bilbranschen och god kunskap om bilmarknaden i stort.
Dock kommer dina personliga egenskaper att värderas högt. Visa mindre

Personlig Servicetekniker Vänersborg

Företagsinformation Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB - och har totalt 21 anläggningar på 17 orter. Koncernen har idag ca 500 anställda. Ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster, så att deras totala fordonsbehov tillgodoses. Arbetsuppg... Visa mer
Företagsinformation

Brandt Bil startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget.

Koncernen består av tre företag, Bröderna Brandt Personbilar AB, Bröderna Brandt Lastvagnar AB och Brandt Fordon AB - och har totalt 21 anläggningar på 17 orter. Koncernen har idag ca 500 anställda. Ledstjärna är långsiktigt nöjda kunder till vilka vi erbjuder ett utbud av varor och tjänster, så att deras totala fordonsbehov tillgodoses.

Arbetsuppgifter
En av våra personliga servicetekniker på Bröderna Brandt Personbilar AB i Vänersborg går i pension och vi söker nu en ersättare. Tjänsten innefattar arbeten med bilar av märkena Volvo, Renault och Dacia. I rollen som tekniker kommer du att jobba med reparationer och service av våra kunders bilar. Tjänsten innefattar även tyngre arbeten såsom byte av motor och växellåda. Att ha social kompetens är en förutsättning för rollen

Kvalifikationer
- Gymnasiekompetens och körkort är ett krav.
- Vi ser gärna att du har god lokalkännedom och tidigare erfarenhet av bilreparationer.
- Du är en lagspelare som trivs med att tillsammans i grupp jobba mot uppsatta mål.
- Att du har ett starkt fokus på resultat och nöjda kunder.
- Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har alltid kundnöjdhet i åtanke.
- Du är strukturerad och uppskattar rutiner och processer att jobba efter.

 

Villkor
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning.

Tjänsten är på heltid i Vänersborg.

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Visa mindre

Personlig Servicetekniker Vänersborg

Företagsinformation Brandt Bil är en bilkoncern som säljer Dacia, Ford, Mazda, Renault och Volvo. Bolaget startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen har 22 anläggningar på 18 orter och omsätter ca 3 miljarder med ca 500 anställda. Koncernens ledstjärna är att ha långsiktigt nöjda kunder och till dem erbjuda ett utbud av varor och tjänster, så att deras totala fordonsbehov tillgodoses. I koncernen ingår Bröderna ... Visa mer
Företagsinformation

Brandt Bil är en bilkoncern som säljer Dacia, Ford, Mazda, Renault och Volvo.

Bolaget startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget.
Koncernen har 22 anläggningar på 18 orter och omsätter ca 3 miljarder med ca 500 anställda. Koncernens ledstjärna är att ha långsiktigt nöjda kunder och till dem erbjuda ett utbud av varor och tjänster, så att deras totala fordonsbehov tillgodoses.
I koncernen ingår Bröderna Brandt Personbilar AB (Volvo, Renault, Dacia).Arbetsuppgifter
Bröderna Brandt Personbilar AB söker en Personlig Servicetekniker med placering i Vänersborg. Tjänsten innefattar fokus reparation av bilar med märkena Volvo, Renault och Dacia. I rollen som tekniker kommer du att jobba med reparationer och service av våra kunders bilar. Det är viktigt att ha en välutvecklad social kompetens.

Kvalifikationer
- Gymnasiekompetens och körkort är ett krav.
- Vi ser gärna att du har god lokalkännedom och tidigare erfarenhet av bilreparationer.
- Du är en lagspelare som trivs med att tillsammans i grupp jobba mot uppsatta mål.
- Att du har ett starkt fokus på resultat och nöjda kunder.
- Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har alltid kundnöjdhet i åtanke.
- Du är strukturerad och uppskattar rutiner och processer att jobba efter.Villkor
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning.

Tjänsten är på heltid i Vänersborg. Visa mindre

Vikariat Marknadssamordnare

Företagsinformation Brandt Bil är en koncern som säljer Dacia, Ford, Mazda, Renault och Volvo. Företaget startades 1929 av familjen Brandt som fortfarande är ägare. Koncernen har 22 anläggningar på 18 orter och cirka 500 anställda. Koncernens ledstjärna är att ha långsiktigt nöjda kunder och till dem erbjuda ett utbud av varor och tjänster, så att deras totala fordonsbehov tillgodoses. I koncernen ingår Bröderna Brandt Personbilar AB Beskrivning av tj... Visa mer
Företagsinformation
Brandt Bil är en koncern som säljer Dacia, Ford, Mazda, Renault och Volvo.

Företaget startades 1929 av familjen Brandt som fortfarande är ägare.
Koncernen har 22 anläggningar på 18 orter och cirka 500 anställda.
Koncernens ledstjärna är att ha långsiktigt nöjda kunder och till dem erbjuda ett utbud av varor och tjänster, så att deras totala fordonsbehov tillgodoses.
I koncernen ingår Bröderna Brandt Personbilar AB

Beskrivning av tjänsten
Är du en nytänkande, kreativ och flexibel person med ett intresse för fotografering och filmning? Då kan vi erbjuda dig ett vikariat med varierande arbetsuppgifter inom marknad och kommunikation. 

Marknadsavdelningen består av tre personer som tillsammans arbetar med att lyfta Brandt Bil som varumärke. Vi säkerställer att våra produkter och tjänster syns på bästa sätt tillsammans med vårt varumärke. I vårt arbete använder vi oss av bland annat SoMe, (Facebook, Instagram, LinkedIn) hemsida, print, digitala annonser och event. 

Vi vill att du har erfarenhet av Adobe Creative Cloud och då främst photoshop, InDesign och Adobe Premiere Pro. Du behöver ha kunskap om SoMe och Facebook Business Manager. Har du tidigare arbetat med hemsidor så är det meriterande.

Kvalifikationer/Egenskaper
- Körkort B
- Erfarenhet av arbete inom marknad och kommunikation
- Varumärkeskunskap
- Erfarenhet av arbete i Adobe Creative Cloud
- Erfarenhet av arbete med FB Business Manager
- Du är innovativ, energisk och har lätt för att samarbeta med andra


Villkor
Vikariat ca 8-9 månader

Vi tillämpar löpande urval varpå tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Personlig Servicetekniker

Företagsinformation Brandt Bil är en bilkoncern som säljer Dacia, Ford, Mazda, Renault och Volvo. Bolaget startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen har 22 anläggningar på 18 orter och omsätter ca 3 miljarder med ca 500 anställda. Koncernens ledstjärna är att ha långsiktigt nöjda kunder och till dem erbjuda ett utbud av varor och tjänster, så att deras totala fordonsbehov tillgodoses. I koncernen ingår Bröderna ... Visa mer
Företagsinformation

Brandt Bil är en bilkoncern som säljer Dacia, Ford, Mazda, Renault och Volvo.

Bolaget startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget.
Koncernen har 22 anläggningar på 18 orter och omsätter ca 3 miljarder med ca 500 anställda. Koncernens ledstjärna är att ha långsiktigt nöjda kunder och till dem erbjuda ett utbud av varor och tjänster, så att deras totala fordonsbehov tillgodoses.
I koncernen ingår Bröderna Brandt Personbilar AB (Volvo, Renault, Dacia).Arbetsuppgifter
Bröderna Brandt Personbilar AB söker en Personlig Servicetekniker med placering i Vänersborg. Tjänsten innefattar fokus reparation av bilar med märkena Volvo, Renault och Dacia. I rollen som tekniker kommer du att jobba med reparationer och service av våra kunders bilar. Det är viktigt att ha en välutvecklad social kompetens.

Kvalifikationer
- Gymnasiekompetens och körkort är ett krav.
- Vi ser gärna att du har god lokalkännedom och tidigare erfarenhet av bilreparationer.
- Du är en lagspelare som trivs med att tillsammans i grupp jobba mot uppsatta mål.
- Att du har ett starkt fokus på resultat och nöjda kunder.
- Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har alltid kundnöjdhet i åtanke.
- Du är strukturerad och uppskattar rutiner och processer att jobba efter.Villkor
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning.

Tjänsten är på heltid i Vänersborg. Visa mindre

Försäljare LCV till Brandt Bil (Renault Transportbilar)

Företagsinformation Brandt Bil är en bilkoncern som säljer Dacia, Ford, Mazda, Renault och Volvo. Bolaget startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget. Koncernen har 22 anläggningar på 18 orter och omsätter ca 3 miljarder med ca 500 anställda. Koncernens ledstjärna är att ha långsiktigt nöjda kunder och till dem erbjuda ett utbud av varor och tjänster, så att deras totala fordonsbehov tillgodoses. I koncernen ingår Bröderna... Visa mer
Företagsinformation

Brandt Bil är en bilkoncern som säljer Dacia, Ford, Mazda, Renault och Volvo.

Bolaget startades 1929 av familjen Brandt, som fortfarande är ägare till bolaget.
Koncernen har 22 anläggningar på 18 orter och omsätter ca 3 miljarder med ca 500 anställda.
Koncernens ledstjärna är att ha långsiktigt nöjda kunder och till dem erbjuda ett utbud av varor och tjänster, så att deras totala fordonsbehov tillgodoses.
I koncernen ingår Bröderna Brandt Personbilar AB (Volvo, Renault, Dacia).


Tjänstebeskrivning

Bröderna Brandt Personbilar AB söker försäljare inom segmentet LCV (Lätta Transportbilar) med placering på Trestad Center i Vänersborg. Tjänsten innefattar fokus på försäljning av nya och begagnade transportbilar.
I rollen som säljare kommer du att jobba med proaktiv försäljning mot i huvudsak företag men även privatpersoner samt befintliga kunder.

Du har hand om hela affären från första möte med kund till leverans av bilen. Relation och samarbete med våra leverantörer och partners kommer att vara en framgångsfaktor för ditt arbete.
Du kommer att arbeta utifrån uppsatta budgetmål och ha ett resultatinriktat synsätt med fokus på affärer och skapa de bästa kundrelationerna. Din utveckling är viktig för oss, och vi lovar dig en händelserik och utmanande resa framöver.


Kvalifikationer

- Gymnasiekompetens och körkort är ett krav.
- Vi ser gärna att du har god lokalkännedom och tidigare säljerfarenhet.
- Du är en lagspelare som trivs med att tillsammans i grupp jobba mot uppsatta mål.
- Du drivs av att göra affärer och att har ett starkt fokus på resultat och nöjda kunder.
- Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har alltid en affärsmöjlighet i åtanke.
- Du är strukturerad och uppskattar rutiner och processer att jobba efter. Visa mindre